Ferri Somogyi had stiekeme relatie op GTST-set.
Connect with us

WTF

Ferri Somogyi had stiekeme relatie op GTST-set.

In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt acteur Ferri Somogyi (47) dat hij destijds een stiekeme relatie had op de GTST-set. Ferri, die de rol vertolkt van Rik de Jong, had in de jaren ’90 een geheime relatie met een tegenspeelster. En niemand wist er iets van!

Gevoelens

Froukje de Both werpt Ferri de vraag voor of hij ooit gevoelens had voor een collega, antwoordt hij openhartig. Hij onthulde: “Met Sabine Koning heb ik een paar maanden wat gehad. Drie ofzo, niet heel lang. Na een half jaar kregen we wat met elkaar.”

Lastig op de set

Koning vertolkte de rol van Anita Dendermonde, die in de serie samen was met het personage van Ferri. De fictieve relatie hield het langer uit dan de echte. Dat was best lastig voor de twee acteurs. Ferri: “Het was moeilijk toen we uit elkaar gingen en zware scènes moesten spelen.”

Maar Sabine was niet de enige die zwichtte voor zijn charmes. De acteur had namelijk ook even iets met Robine van der Meer. Zij speelde toen de rol van Meike Griffioen in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Funny

ZIEN: Arjen Lubach keihard onder vuur naar misplaatste grap over Prinses Ariane

Arjen Lubach zorgde gisteren voor een klein twitterstormpje. Hij plaatste een shot uit de Koningsdagspeech van ons koningshuis waarin Ariane met grote ogen even opschrikt van een achtergrondgeluid. De een vindt het not done, de ander giert het uit. ‘Arjen Lubach onder vuur na misplaatste grap over prinses Ariane’, kopte RTL Boulevard gisteren.

Al snel blijkt dat dit misschien een tikkie overdreven geformuleerd is. Zeker als je ziet wat Arjen Lubach nou eigenlijk plaatste.

Arjen Lubach bedolven onder reacties

“Slechte actie. Het is verdorie een kind. Erg beneden je niveau”, schrijft iemand. ‘Beetje flauw’ en ‘Lekker makkelijk Lubach’, klinkt het. Twitteraars nemen vooral aanstoot aan het feit dat Ariane slechts 13 jaar oud is. Dat een volwassen man daarover grapt, schiet blijkbaar in het verkeerde keelgat. “Stoer zeg! Een meisje van 13 belachelijk maken! Chapeau!”

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Gewaagd: Dionne Stax trekt plotsklaps haar blouse uit voor de camera!

Een ouwe gouwe! Dionne Stax, misschien wel de mooiste nieuwslezeres die we ooit gehad hebben in Nederland. Dat is natuurlijk een mening, maar de aandacht die ze online krijgt zegt een hoop. En dat helpt natuurlijk om wat meer kijkers te krijgen naar het journaal dat ze presenteerde. Op 23 augustus 2019 presenteerde zij voor het laatst het NOS Journaal.

In oktober 2019 stapte ze over naar de AVROTROS om vanaf januari 2020 het Radio 1-programma Stax&Toine te presenteren samen met Toine van Peperstraten. In oktober 2019 presenteerde Stax samen met Rik van de Westelaken het Gouden Televizier-Ring Gala. Sinds januari 2020 presenteert de blondine het programma DNA Onbekend, nadat Caroline Tensen naar RTL 4 overstapte. Al die journaals worden opgenomen en op YouTube gekwakt. En zo nu en dan, wordt zo’n opname hééél vaak bekeken. En dat is niet voor niets. Het is natuurlijk al een oude, maar toch nog heerlijk om even terug te kijken!

Dionne Stax had last van de hitte

het belooft weer een warm zomer te worden aankomende zomervakantie, net zoals vorig jaar. Dat verwachten de deskundigen. Tijdens de hitte van de afgelopen zomer was het ook op de set van het NOS Journaal niet te doen. Een ventilator en een opblaasbadje was nóg steeds te warm voor de voormalige presentatrice.

Doorgaan met lezen

WOW

HEFTIG: Iedereen maakt zich zorgen om Koningin Máxima

Fans maken zich zorgen om koningin Máxima. Ze vinden dat ze er vermoeid uitziet en ook haar lege agenda valt hen op.

Koningin Máxima was donderdag aanwezig bij de wereldpremière van de dansvoorstelling Frida van het Nationale Ballet in Amsterdam en droeg daar een hippe bordeauxrode pantalon.

Vermoeid

Ondanks haar mooie outfit vond modejournalist Josine Droogendijk dat de koningin er niet zo goed uitzag en twitterde: “Máxima in het nieuw gisteravond. Wat ziet ze er al tijden slecht uit. In de zin van: vermoeid. Of ben ik de enige die zich zorgen maakt?”

Lege agenda

Droogendijk is duidelijk niet de enige, want ze krijgt een hoop reacties van andere fans van het koninklijk huis. “Dat viel me inderdaad ook al op. Ik hoop dat alles oké is met haar. Haar agenda is ook zo leeg, best gek. Voor m’n gevoel zien we haar erg weinig”, schrijft iemand. Volgens een andere fan stonden er in november en december nog redelijk wat activiteiten van de koning en prinses Beatrix op de planning. “Nu staan er helemaal geen activiteiten in de agenda”, schrijft ze. Dat vinden ze opvallend.

Rustig aan

Maar mocht er iets met de koningin zijn, dan is het volgens de meesten maar goed dat ze het nu wat minder druk heeft. “Ze heeft vorig jaar ook wel een erg drukke agenda gehad. Misschien moet ze het inderdaad rustig aan doen nu”, klinkt het.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending