Ferri Somogyi had stiekeme relatie op GTST-set.
Connect with us

WTF

Ferri Somogyi had stiekeme relatie op GTST-set.

In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt acteur Ferri Somogyi (47) dat hij destijds een stiekeme relatie had op de GTST-set. Ferri, die de rol vertolkt van Rik de Jong, had in de jaren ’90 een geheime relatie met een tegenspeelster. En niemand wist er iets van!

Gevoelens

Froukje de Both werpt Ferri de vraag voor of hij ooit gevoelens had voor een collega, antwoordt hij openhartig. Hij onthulde: “Met Sabine Koning heb ik een paar maanden wat gehad. Drie ofzo, niet heel lang. Na een half jaar kregen we wat met elkaar.”

Lastig op de set

Koning vertolkte de rol van Anita Dendermonde, die in de serie samen was met het personage van Ferri. De fictieve relatie hield het langer uit dan de echte. Dat was best lastig voor de twee acteurs. Ferri: “Het was moeilijk toen we uit elkaar gingen en zware scènes moesten spelen.”

Maar Sabine was niet de enige die zwichtte voor zijn charmes. De acteur had namelijk ook even iets met Robine van der Meer. Zij speelde toen de rol van Meike Griffioen in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Celeberties

FOTO: ‘Patricia Paay zwanger’

Patricia Paay noemt de geboorte van haar dochter Christina Curry het mooiste dat haar is overkomen. De diva blikt terug op de laatste weken van haar zwangerschap.

Patricia verbleef in de laatste weken voor haar bevalling in New Jersey, Amerika. Het was een warme zomer, herinnert ze zich. De diva poseert op het kiekje voor een witte open haard, met een bolle babybuik. ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

Trots

De diva spreekt van ‘onvoorwaardelijke liefde’. Inmiddels is haar dochter 30 jaar. ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Koning Willem Alexander betrapt op wildplassen!

In de APV staan de regels op het gebied van openbare orde en veiligheid binnen de gemeente. Buiten de bebouwde kom is wildplassen vaak niet strafbaar, maar dat is afhankelijk van de plaatselijke verordeningen die zich vaak alleen tot de bebouwde kom beperken. Als je betrapt wordt op wildplassen, kost je dat € 140.

Dit lijkt ons buiten de bebouwde kom. Op Skivakantie haalde hij zijn kleine vriend er ook al uit zoals je HIERRR ziet!

Wildplassen

En ja, wanneer de koning een lange rit heeft gehad, moet hij natuurlijk ook een plasje doen. Maar wanneer je in de middle of nowhere bent, dan is het weiland maar aan de beurt!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Mogelijk zelfmoord: Fred van Leer met spoed naar ziekenhuis gebracht

Presentator en stylist Fred van Leer (44) is vandaag opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt zijn management.

Afgelopen vrijdag raakte de stylist veelbesproken door een filmpje van hem dat veelvuldig wordt gedeeld via sociale media. In die video is te zien dat hij, duidelijk onder invloed van drugs, bizarre handelingen bij zichzelf verricht, daartoe aangespoord door een man met Marokkaans accent schrijft De Telegraaf.

Dreigend

Volgens buurtbewoners in de Mathenesserlaan zag het er zondagmiddag dreigend uit toen een lichaam uit het huis werd gehaald door de brandweer. Volgens zijn management is Fred ’ter observatie’ opgenomen in het ziekenhuis. Volgens Conny Schalke-Bax ’is hij daar in goede handen, meer mededelingen zullen niet worden gedaan.’

 

Bron: Telegraaf

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending