First Dates-meisje onthult schokkende reden voor afwijzing: 'Niet donker genoeg'
Connect with us

Entertainment

First Dates-meisje onthult schokkende reden voor afwijzing: ‘Niet donker genoeg’

In het opmerkelijke televisieprogramma First Dates krijgen deelnemers de kans om samen met potentiële toekomstige partners uit eten te gaan, en dit alles wordt uitgezonden zodat heel Nederland kan meegenieten.


Deze setting leidt soms tot ongemakkelijke situaties, omdat niet iedereen een perfecte match blijkt te zijn. In First Dates doen de programmamakers hun best om te voldoen aan de diverse wensen en eisen van de deelnemers.

Als iemand bijvoorbeeld een sportief type is, is de kans klein dat ze worden gekoppeld aan iemand die liever onder een dekentje op de bank ligt en de koelkast als grootste hobby heeft.

Maar soms zijn de wensen nog specifieker. Onlangs zagen we een vrouw die het liefst een hapje wilde eten met een man van ‘getinte’ afkomst. De man die tegenover haar zat, voldeed echter niet aan haar verwachtingen qua huidskleur.

De situatie wordt een beetje ongemakkelijk als de jongeman vraagt of het anders is dan ze had verwacht. De dame legt uit dat ze wel zijn gematcht, maar dat ze eigenlijk een voorkeur heeft voor een man met een donkere huidskleur. Ze merkt op dat hij niet helemaal ‘getint’ is, maar dat het niet erg is.

Op de vraag van de jongen over zijn afkomst reageert ze aarzelend: “Een beetje aan de blanke kant. Maar dat is niet erg, hoor.”


De jongen, duidelijk geïnteresseerd in hoe zij zijn uiterlijk waardeert, krijgt echter meer informatie over zijn huidskleur dan hij had verwacht. Hieronder kun je de beelden van deze opmerkelijke date bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara)


Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen

Entertainment

Zien: buurvrouw is aan het genieten van haar goedkope Ali zwembadje

In het buitenland heb je natuurlijk echte zomerse temperaturen. Helaas zat het dit jaar niet echt mee hier in Nederland. Deze dame dacht lekker in haar goedkope Aliexpress zwembadje te kunnen genieten.


Echter ging dat niet echt lang goed. Want je weet wat ze zeggen he. Goedkoop is soms duurkoop. Wie zie je dit ook wel overkomen? Bekijk de beelden hieronder:


Doorgaan met lezen

Trending