First Dates-meisje walgt van darters: 'Sport voor lelijke en dikke mensen!'
Connect with us

Entertainment

First Dates-meisje walgt van darters: ‘Sport voor lelijke en dikke mensen!’


Soms verschijnen er bij het televisieprogramma First Dates deelnemers waarvan je denkt: het is niet verwonderlijk dat ze nog niemand hebben gevonden. Zeker als blijkt dat ze een verlanglijst hebben die langer is dan de slurf van Matt Barr. Gisteren zagen we opnieuw een ontmoedigend geval in de uitzending.


Bij First Dates ga je op date met een totale vreemde. In dat opzicht hadden ze het beter ‘First Blind Date’ kunnen noemen. Deelnemers melden zich aan en laten vooraf aan de productie weten waar ze ongeveer naar op zoek zijn.

De programmamakers proberen rekening te houden met voorkeuren om de kans op een match te vergroten. Desondanks is de kans om ware liefde te vinden bij First Dates nihil, zoals duidelijk wordt als je naar de statistieken kijkt.

Van alle deelnemende singles zijn er slechts enkele relaties ontstaan, met een slagingspercentage van 0,68 procent. Dus wie op zoek is naar ware liefde, kan beter andere wegen bewandelen.

In de uitzending van gisteren zagen we een dame die een afkeer heeft van darten en de mensen die deze sport beoefenen.

Wanneer haar date vertelt dat hij op vrijdag darts speelt, rollen de ogen van de toekomstige moeder van zijn kinderen al. “Dart jij!?”

En dan barst de dame los. Haar ex deed toevallig ook aan darten. “Ik vind darten echt een lelijke, dikke mannensport. Daar doen alleen maar dikke en lelijke mannen aan mee.”

Haar date vraagt of ze darters kent: “Ja, die Van Barneveld. Of die andere lelijkerd: Michael van Gerwen.”


De jongen vertelt trots dat hij wel eens op tv is geweest, waar hij tegen Michael van Gerwen moest gooien. Maar het kwaad is al geschied. Mevrouw wil geen darter; ze begrijpt het spel niet en wil er niets meer over horen.

Ze verlangt simpelweg naar een man die minstens vijf keer per week in de sportschool zweet. Afgaande op haar eigen verschijning lijkt ze daar zelf ook regelmatig te vinden te zijn 😉.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door First Dates NL | ☰ BNNVARA (@firstdatesnl)


Entertainment

Engelse voetbalfan gaat viral nadat ze haar pluspunten zonder bh tevoorschijn tovert voor supporters


Het Europees Kampioenschap voetbal is begonnen, en het is een evenement dat niemand ontgaat. De spanning en opwinding zijn overal voelbaar, van de bruisende stadions tot de gezellige huiskamers waar families en vrienden samenkomen om hun favoriete teams aan te moedigen.

Terwijl de meerderheid van de fans traditioneel uit mannen bestaat, is er een opvallende toename van vrouwelijke supporters die hun liefde voor de sport tonen.

De Opmars van Vrouwelijke Voetbalfans

De aanwezigheid van vrouwen in de voetbalwereld is een positieve ontwikkeling die de sport ten goede komt. Het vergroot niet alleen de populariteit van voetbal, maar draagt ook bij aan de groei van het vrouwenvoetbal.

Deze trend is zichtbaar in de stadions, waar steeds meer vrouwelijke fans aanwezig zijn om hun teams te steunen. Deze ontwikkeling weerspiegelt een bredere acceptatie en enthousiasme voor de sport onder vrouwen.

Een opmerkelijk voorbeeld van deze betrokkenheid komt uit Engeland, waar een vrouwelijke voetbalfan haar vreugde over het bijwonen van het EK op een bijzondere manier uitte. Ze gebruikte haar aanwezigheid bij de wedstrijd om zichzelf in de schijnwerpers te zetten, letterlijk en figuurlijk.

Zelfpromotie in de Stadions

Het is geen geheim dat sommige vrouwen de voetbalwedstrijden gebruiken als een platform voor zelfpromotie.

Dit fenomeen is vooral zichtbaar bij vrouwen die bekend willen worden op sociale media en platforms zoals 0nlyFans. Door opvallende acties tijdens de wedstrijden proberen ze de aandacht op zichzelf te vestigen en zo hun online zichtbaarheid te vergroten.

Een video van een Engelse fan die haar “pluspunten” toont tijdens een wedstrijd ging recentelijk viraal. De actie werd met luid gejuich ontvangen door de aanwezige supporters, wat aangeeft hoe normaal dergelijke incidenten zijn geworden.

Hoewel dit gedrag controversieel kan zijn, toont het ook hoe voetbalwedstrijden voor sommige fans een kans bieden om hun eigen doelen na te streven, zij het op een onconventionele manier.

De Reacties van het Publiek

Engelse voetbalfans staan bekend om hun uitbundige en soms excentrieke gedrag. De video van de vrouwelijke fan werd gedeeld op sociale media en genereerde uiteenlopende reacties. Voor sommigen is het een teken van de veranderende dynamiek in de voetbalwereld, waar vrouwen steeds meer ruimte innemen en hun aanwezigheid laten voelen. Voor anderen is het een voorbeeld van ongepast gedrag dat afleidt van de sport.


De Invloed op de Sport

De groeiende aanwezigheid van vrouwen in de voetbalstadions en de betrokkenheid van vrouwelijke supporters heeft meerdere voordelen.

Het zorgt voor een inclusievere en diversere fanbase, wat de sport alleen maar ten goede komt. Bovendien draagt het bij aan de financiële gezondheid van de voetbalindustrie. Meer fans in de stadions betekent meer kaartverkoop, merchandising en andere inkomstenbronnen.

Daarnaast heeft de toegenomen belangstelling van vrouwen voor voetbal een positieve invloed op het vrouwenvoetbal zelf.

Meer aandacht en steun kunnen leiden tot betere faciliteiten, hogere salarissen en meer investeringen in de ontwikkeling van vrouwelijke voetballers. Dit is een cruciale stap in de richting van gendergelijkheid in de sport.

Controverses en Discussies

Hoewel de toename van vrouwelijke voetbalfans overwegend positief is, brengt het ook enkele controverses met zich mee. Het gebruik van voetbalwedstrijden voor zelfpromotie, zoals gezien bij de Engelse fan, roept vragen op over de grenzen van gepast gedrag. Wat voor de één een onschuldige uiting van vreugde is, kan voor de ander als ongepast of storend worden ervaren.

De discussies hierover reflecteren bredere maatschappelijke debatten over de rol van vrouwen in publieke ruimtes en de manieren waarop ze hun aanwezigheid en identiteit mogen uiten. Deze gesprekken zijn belangrijk omdat ze bijdragen aan een beter begrip van de veranderende sociale normen en waarden.

Conclusie

Het Europees Kampioenschap voetbal 2024 is niet alleen een viering van sport en competitie, maar ook een weerspiegeling van de veranderende dynamieken binnen de voetbalgemeenschap.

De groeiende aanwezigheid van vrouwelijke fans is een positieve ontwikkeling die bijdraagt aan de diversiteit en inclusiviteit van de sport.

Hoewel er controverses zijn, vooral rond het gebruik van wedstrijden voor zelfpromotie, overheerst het positieve effect van deze trend.

De toekomst van voetbal ziet er rooskleurig uit, met een fanbase die steeds diverser en inclusiever wordt. De betrokkenheid van vrouwen in de sport zal blijven groeien, en dit zal ongetwijfeld bijdragen aan de verdere ontwikkeling en populariteit van zowel het mannen- als het vrouwenvoetbal.

Het EK 2024 is slechts een beginpunt voor wat hopelijk een langdurige en positieve verandering zal zijn in de wereld van voetbal.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Hilarische grap: ‘Weduwe bezoekt elke week het graf van haar man en …’


Elke week herhaalt zich hetzelfde ritueel met een bijna ceremoniële precisie. Een jonge weduwe, gehuld in een sluier van verdriet, bezoekt het kerkhof. Haar doel? Het graf van haar onlangs overleden echtgenoot, wiens herinneringen nog zo levendig zijn als de bloemen die ze liefdevol verzorgt.

Deze bloemen, die ze elke week trouw water geeft, lijken te bloeien op een vreemde mix van liefde, verlies en mysterie. Ze vormen een levendig contrast met de grijze stenen en het monotone groen van het kerkhof, alsof ze willen bewijzen dat schoonheid zelfs in de meest sombere omstandigheden kan bloeien.

Maar wat de meeste bezoekers van het kerkhof niet weten, is dat er achter haar zorgzame gebaren een uniek verhaal schuilt, een verhaal dat wacht op de juiste luisteraar om onthuld te worden.

Op een bijzonder grijze dag, terwijl ze haar gebruikelijke ronde deed, kon een nieuwsgierige jongeman zijn interesse niet bedwingen. Hij had de jonge weduwe al meerdere keren gezien en iets aan haar ritueel intrigeerde hem enorm. Na enige tijd te hebben gewacht, mengden zijn gevoelens van respect zich met een onweerstaanbare drang om meer te weten te komen, en hij besloot haar aan te spreken.


“Uw toewijding is werkelijk opmerkelijk,” begon hij, met een stem vol respect en verwondering. “Elke keer als ik u hier zie, ben ik geraakt door de zorg die u aan deze plek besteedt. Maar wat me het meest opvalt, is dat u nooit achterom kijkt als u weggaat. Waarom is dat, als ik vragen mag?”

De jonge weduwe draaide zich langzaam naar hem toe, een glimp van een glimlach op haar lippen. Misschien was het de grijze lucht of de serene rust van het kerkhof die haar ertoe brachten haar verhaal te delen. Met een serieuze blik, en toch met een twinkeling in haar ogen, antwoordde ze: “Mijn man zei altijd dat mijn achterwerk krachtig genoeg was om de doden te wekken. Ik neem liever het zekere voor het onzekere.”

Deze onthulling bracht de jongeman even van zijn stuk, maar al snel vulde een schaterlach het sombere landschap van het kerkhof. Het was een geluid dat zelden wordt gehoord op zo’n plek, een herinnering dat zelfs in tijden van verdriet, humor een helende kracht kan zijn.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Toen ze slechts 2 jaar oud was, werd ze bestempeld als een levensechte pop – bekijk hoe ze er nu uitziet, vele jaren later


Het opvoeden van kinderen brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee, en wat ‘goed’ opvoeden betekent, kan variëren onder ouders. Velen zouden echter stellen dat het vroeg in de schijnwerpers zetten van jonge kinderen niet altijd het beste pad is.


Toch zijn er situaties waarin dit bijna onvermijdelijk lijkt. Sommige kinderen worden geboren met unieke gaven of uiterlijke kenmerken die de aandacht trekken. Aira Marie, een jong model, is een dergelijk voorbeeld. Reeds op tweejarige leeftijd wekte ze de interesse van de modellenwereld.

Met haar vlekkeloze huid en schattige gelaatstrekken, die haar de uitstraling van een pop gaven, viel Aira op. Haar ouders herkenden haar bijzondere uitstraling en introduceerden haar op jonge leeftijd bij een modellenbureau.

Foto’s van Aira verspreiden zich snel online, waarbij menigeen haar unieke schoonheid erkende. Tegelijkertijd waren er geruchten dat haar foto’s bewerkt waren, maar al snel bleek dat Aira’s ‘poppenlook’ natuurlijk was en niet het resultaat van fotoshop.

Het artikel gaat verder onder de foto:


Aira’s leven werd al snel gedomineerd door modellenbureaus, fotoshoots en studio’s, waardoor haar jeugd allesbehalve normaal was.

Haar ouders waren ervan overtuigd dat ze bestemd was voor het sterrendom, maar naarmate ze ouder werd, vervaagde haar unieke, popachtige uiterlijk. Dit leidde tot een afname van interesse van modellenbureaus en een daling in uitnodigingen voor shows en studioshoots.

Nu een tiener, onderhoudt Aira haar sociale media-kanalen en blijft ze inhoud delen met haar volgers. Ze heeft een aanzienlijke aanhang op haar Facebookpagina, met ongeveer 12.000 fans.

Aira’s verhaal is een voorbeeld van hoe snel dingen kunnen veranderen in de wereld van de kindermodellen. Deel dit verhaal met vrienden en familie als je het interessant vindt.


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending