Flinke kritiek: ‘Eva Jinek is een grote leugenaar’
Connect with us

Celeberties

Flinke kritiek: ‘Eva Jinek is een grote leugenaar’

Gisteren was Martijn Koning te gast bij Op1 en daar deed hij een opvallende uitspraak. Het ging over zijn tirade aan het adres van Thierry Baudet tijdens de live show van Eva Jinek. Thierry liep boos weg tijdens de uitzending en het hele land viel over de speech van Martijn Koning. Ook Eva Jinek was woest op Martijn Koning en vond dat hij te ver was gegaan. Ze zei spijt te hebben hem het vertrouwen te hebben gegeven om zijn speech te doen zonder dat haar redactie deze had doorgelezen.

Maar Martijn Koning onthulde gisteren dat Eva Jinek liegt. Martijn heeft namelijk de speech wel aangeboden aan Eva Jinek om vooraf door te lezen, maar zij weigerde dit omdat ze vond dat cabaretiers de vrijheid moeten hebben om te zeggen wat ze willen.

Dus heir kunnen twee dingen aan de hand zijn. Of Eva Jinek liegt zoals Martijn Koning zegt. Of Martijn Koning is nog steeds boos op Eva Jinek en RTL doordat hij daar niet meer welkom is en gooit hun onder de bus. Eva Jinek heeft nog niet gereageerd hierop.

Celeberties

Spannende foto: André Hazes en Sarah hebben het erg gezellig samen

André Hazes (27) steekt niet meer onder stoelen of banken het heel gezellig te hebben met Sarah van Soelen (25). De twee gingen dan ook samen wijnen, wijnen, wijnen, zo was te zien op Instagram.

 

André heeft in ieder geval genoeg te kiezen, zo blijkt wel. De hele koelkast ligt vol wijn en Sarah spoort hem dan ook aan: ‘Pakken wat je wil.’ Hazes weet wel voor welke optie hij gaat: ‘Ja, de duurste!’

Afkickkliniek
Het tweetal kent elkaar van een feestje. Van Soelen vertrok vlak na die ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens Hazes inmiddels anderhalf jaar clean. ‘Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed.’

Ontmoeting
Hazes ontmoette Van Soelen al voordat hij Bridget Maasland ontmoette, de vrouw voor wie hij de vorige keer de moeder van zijn kind verliet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuwe liefde: Monique Westenberg straalt weer na breuk met André Hazes

Monique Westenberg (43) lijkt langzaam de draad weer op te pakken na de breuk met André Hazes (26). De blondine is weer actief op Instagram en straalt op deze nieuwe foto van oor tot oor.

Monique poseert samen met haar zoontje in de zon en schrijft: ‘My little goodluck charm.’ Dat de kleine Dré haar grote steun en toeverlaat is, blijkt daarmee maar weer.

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Steun
Monique ontvangt veel steun in de reacties. Zo schrijft iemand: ‘De enige echte liefde die je levenslang hebt ❤️… Je bent een topdame en mama!’ Een ander merkt op: ‘Ondanks al je verdriet zie ik je toch stralen ❤️.’ Ook is nog te lezen: ‘Prachtige sterke vrouw met een geweldige zoon. Liefs voor beide ❤.’

Steun van zoon
Gelukkig ontvangt Monique veel steun door niet alleen ‘powerteksten’ van vriendinnen, maar ook haar familie helpt haar ontzettend. En gelukkig is er ook nog altijd haar zoontje Dré. De kleine man geeft haar ontzettend veel energie. ‘Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt,’ schreef ze in haar column voor Vriendin. Westenberg vervolgt: ‘Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt.’ Dat moment raakte haar wel: ‘Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed.’

Onverwachte breuk
Monique meldde eerder op Instagram dat de breuk voor haar uit de lucht was komen vallen. Volgens Hazes ging het al langer slecht tussen de twee. ‘De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet’, schreef Westenberg op Instagram.

Sarah van Soelen
De Leef-zanger wordt momenteel opgevangen door de familie van Soelen. Hij en influencer Sarah van Soelen vonden elkaar na de breuk met Bridget Maasland. In een onthullend gesprek met Patty Brard in Shownieuws vertelde André hoe de vork in de steel zit: ‘We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Sarah is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.’ Toch lijkt er meer aan de hand tussen de twee dan vriendschap, zo blijkt uit een nogal innige foto die opdook.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes herenigd met Monique Westenberg

Het is nu al de showbizz-breuk van 2021: het einde van de relatie van Dre Hazes en Monique Westenberg. De geschiedenis lijkt zich te herhalen, maar zit er ook weer een liefdesreünie in het verschiet voor Dre en Mo? Het lijkt erop dat Dre de eerste stap heeft gezet…

De Antillen zijn een plek van geluk én rampspoed voor Dre en Monique. Een jaar geleden gaven zij hun relatie op Curacao een tweede kans, nu is de bom op Bonaire voorgoed gebarsten. Zal de geschiedenis zich herhalen en zullen Dre en Monique hun relatie weer een tweede kans geven, na de zoveelste klap?

Likes
Echt hartverwarmend is het nog niet maar de eerste stap naar een normale omgang met elkaar lijkt gezet. De breuk is nog vers, maar toch lijkt Dre er prima mee te kunnen leven. Direct nadat hij de verloving met zijn Monique verbrak keerde hij thuis terug in de armen van ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen. Dit lijkt inmiddels tot meer uitgegroeid te zijn dan alleen een vriendschap. Op Instagram is te zien hoe Dre gezellige dinertjes beleefd met Sarah en haar vrienden en dure wijnen drinkt met zijn nieuwe vlam. Ook werden de twee hand in hand gespot in Rotterdam…

De goede afhandeling van de breuk lijkt nog ver te zoeken bij Monique, die in tegenstelling tot Dre de volledige focus op haar zoontje André legt. In haar column voor de Vriendin liet Monique weten dat zij het ‘heel zwaar’ heeft. De verwerking van dit liefdesdrama zal voor haar nog wel even nodig hebben.

Toch lijkt Dre niet genoeg te hebben aan alle aandacht van Sarah en har omgeving. De zanger zoekt via Instagram toenadering naar Monique, ooit de vrouw van zijn dromen. Als Monique een foto op Instagram plaatst van haar en hun vierjarige zoontje André, is Dre er als de kippen bij om de foto van zijn ex te voorzien met een ‘like’.

Een toenadering die niet beantwoord lijkt te worden. De ‘likes’ van Monique onder de foto’s van Dre zijn ver te zoeken…

Doorgaan met lezen

Trending