Flinke ruzie: Peter Gillis haalt genadeloos uit naar Martien Meiland en gezin!
Connect with us

Celeberties

Flinke ruzie: Peter Gillis haalt genadeloos uit naar Martien Meiland en gezin!

Peter Gillis en Martien Meiland zijn natuurlijk dé twee grote reality-sterren van het moment. Ook hun aanhang zoals Mark, Nicolleke, Maxime en Erica zijn natuurlijk populair, maar de grote strijd is tussen de opperhoofden van de gezinnen. Het zou natuurlijk prachtig zijn wanneer de twee samen gaan werken. De Meilandjes op een park van Gillis bijvoorbeeld.

Maar dat is een harmonie die ver te zoeken lijkt te zijn. Afgelopen zaterdag heeft Peter zijn parken weer mogen openen voor het grote publiek. De Telegraaf is daarom even langs gegaan voor een praatje. In eerste instantie natuurlijk om te vragen naar de gezondheid van het gezin. Dat lijkt de goede kan op te gaan volgens Gillis: “Ik ben nu écht op dieet, de eerste drie kilo’s zijn er vanaf. Gewoon de knop omzetten!” Maar om het wat sappiger te maken vraagt Telegraaf-meneer Jordi Versteegden ook even naar de reality-strijd bij SBS.

Peter Gillis over Martien Meiland en zijn toneelspel!
Telegraaf-meneer Jordi Versteegden: “Je hebt natuurlijk Chateau Bijstand en jullie bij SBS. Chateau Bijstand krijgt vaak kritiek, komen die fans naar jullie?” Gillis: “We hebben gewoon een vaste club fans, of er nu voetbal op is of iets anders. Er zullen vast mensen van Bijstand bijzitten.” Daarnaast zegt Gillis te weten waar hun succes en de kritiek op de Meilandjes vandaan komt: “Bij ons programma hoef je niet na te denken. Lekker plat, zoals we zijn.” Versteegden: “Zie jij jezelf als de nieuw Martien?” Gillis: “Dat is helemaal anders, niet te vergelijken. Wij hoeven het ook niet voor de centen te doen. Martien wel, daar hoeven wij het gelukkig niet voor te doen. Dat is niks voor ons, wij hoeven niet ’te toneelspelen’. Ik heb mensen in de bijstand nog nooit wijn zien drinken, zij zitten ’s middags al aan de wijn.” Nicolleke voegt toe: “Ja, haha” Hele interview hier:

Celeberties

‘Nieuws over doodzieke Rob de Nijs (79) wat we niet hadden zien aankomen’

Goed nieuws voor Rob de Nijs. De 79-jarige zanger is vanuit het ziekenhuis overgebracht naar een revalidatiecentrum om daar verder aan te sterken. Dat heeft zijn vrouw Henriëtte Koetschruiter laten weten aan Shownieuws.

De Nijs werd vorige week met spoed opgenomen in het ziekenhuis, nadat Henriëtte hem thuis bewusteloos aantrof. De zanger, die aan parkinson lijdt, bleek het coronavirus onder de leden te hebben en had een veel te lage bloeddruk en hartslag.

Afscheidsconcert

Het geplande afscheidsconcert van De Nijs in de Ziggo Dome, dat 10 april zou plaatsvinden, is hierdoor uitgesteld. De nieuwe datum voor het concert is nog niet bekend, maar wordt volgens de zanger snel geprikt.

De zanger kondigde in 2019 aan dat hij het podium vaarwel zou zeggen en bracht in 2020 zijn laatste album ‘t Is Mooi Geweest uit. Vorig jaar nam De Nijs al afscheid van zijn Belgische fans met een concert in Antwerpen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ex van Angela Groothuizen klapt uit de school over “bedprestaties”!

Angela Groothuizen liet eerder dit jaar al weten aan het Tinderen geslagen te zijn. Dit liet Groothuizen in februari aan Nouveau weten: “Tinder is een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand van swipen te hebben. Inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommigen vrienden zijn geworden en anderen lovers.”

Inmiddels weten we ook dat 62-jarige zangeres niet meer op Tinder zit maar wel nog de vruchten hier van plukt. In ‘Vrouw’, van De Telegraaf, laat Groothuizen weten meerdere liefdes te hebben: “Inmiddels ben ik al een half jaar van Tinder af. Maar ik heb er zowel een paar goede vrienden met wie ik van alles bespreek als een paar lovers aan overgehouden. Friends with benefits, zeg maar. Dat zijn er momenteel drie. Ik kan het iedereen aanraden. Het heeft mijn leven een heel stuk leuker gemaakt.” Een bezige dame dus.

Angela Groothuizen geniet van single leven!
Groothuizen steekt het dus niet onder stoelen of banken dat ze een druk liefdesleven heeft. Dat is natuurlijk ook helemaal prima, de zangeres heeft een lange tijd liefdesverdriet gehad na haar vorige break-up. Groothuizen vertelde destijds: “Ik heb echt een halfjaar gehuild. Maar toen dacht ik: ik wil gewoon leuke mannen leren kennen.” Een behoorlijk positieve wending dus. Echter wordt dit natuurlijk ook uitvoerig besproken in praatprogramma’s. Een beter praatprogramma om dit onder de loep te nemen dan Vandaag Inside is er natuurlijk niet. Johan Derksen zou een vriend hebben die ervaringen met Groothuizen heeft. Derksen liet volgens roddelsite ‘GlamGlam’ het volgende weten: “In bed werd het echter een grote teleurstelling. Hij had nog nooit met zo’n passieve vrouw het bed gedeeld. Dus wie nog fantasie heeft over een stoeipartij met Groothuizen weet wat hem te wachten staat!” Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Rachel Hazes krijgt trap van van Klaas Otto

Gisteren lieten we al weten dat Klaas Otto na amper twee weken zijn nieuwe liefje Rachel Hazes alweer gedumpt heeft. Klaas is weer terug bij zijn ex Gracia die eerder nog zijn Instagram account hackte en zei dat Rachel een lelijke speedjunk was.

Ook de dochter van Klaas is verbaasd dat haar vader weer terug is bij Gracia. Ze mocht Gracia niet en was blij met de relatie die Klaas met Rachel had. Rachel en Klaas zijn dochter konden het namelijk goed vinden met elkaar. De dochter van Klaas is dan ook even klaar met haar vader.

Wat de reden van de breuk is is niet helemaal duidelijk. Inmiddels heeft Rachel Hazes wel een statement gegeven aan Shownieuws.

Rachel zegt er het volgende over:

“Verliefdheid is een heerlijk gevoel. Meestal van korte duur. Daarom is houden van heel iets anders, dat heeft meer tijd nodig. Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan.”

“De fijne tijd die ik met hem, kinderen en de moeder van zijn kinderen had koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stil staan. Een nachtje onrustig slapen en weer over gaan tot de orde van de dag. Daar is mijn leven te leuk en mooi voor. Met de lieve en leuke mensen om mij heen waar ik heel veel gezelligheid mee heb.”

Klaas lijkt niet echt aan de gevoelens van Rachel te denken, want een dag nadat hij Rachel Hazes dumpte plaatste hij alweer een verliefde foto van hem en Gracia bij een voetbalwedstrijd.

Het doet veel denken aan toen Andre zijn ex Monique dumpte en de volgende dag doodleuk een foto van hem en Sarah op Instagram gooide met hoe verliefd hij en Sarah wel niet waren.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending