Flinke ruzie tussen Maxime Meiland en Leroy: ‘Uit elkaar’
Connect with us

Nieuws

Flinke ruzie tussen Maxime Meiland en Leroy: ‘Uit elkaar’

Wij hebben te horen gekregen dat het flink borrelt in de relatie van Maxime Meiland en Leroy.

Gisteren werd Maxime nog uitgekotst door veel kijkers van de serie Chateau meiland vanwege haar diva gedrag. Maxime liep namelijk ontzettend te klagen over hoe klein haar huis van 7 ton wel niet is en dat schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Nu is Leroy een vrij rustige jongen die veel kan hebben, maar ook hij schijnt het diva gedrag van Maxime helemaal beu te zijn. Volgens onze bron bepaald Maxime echt alles in de relatie en heeft Leroy heel weinig te zeggen en dat begint nu flink te schuren.

Leroy probeert nu zoveel mogelijk te werken als cameraman zodat hij Maxime een beetje kan ontvluchten. Als Leroy thuis komt wil hij eigenlijk het liefst alleen nog maar gamen. Ook begrepen wij dat Maxime echt alles bepaalt over de opvoeding van hun dochtertje Vive en dat vindt Leroy ook niet prettig.


Om nog maar te zwijgen over de nieuwe villa die ze hebben gekocht, want ook hier zal Leroy totaal geen inspraak in hebben over de indeling en hoe het er allemaal uiteindelijk uit zal komen te zien. Wij zijn benieuwt hoe lang Leroy die vol gaat houden.

Maar nu Jaap de ex van Maxime ook weer in het spel is en Maxime graag wil dat Claire weer contact heeft met Jaap die de biologische vader is van Claire is Leroy er toch wel klaar mee.

Volgens een insider is Leroy het hier echt niet mee eens en schijnen Maxime en Leroy hier al meerdere keren flink ruzie over gehad te hebben. Eerst moest Maxime niks van Jaap hebben, omdat hij sinds ze zwanger was van Claire hun in de steek had gelaten. Maar kort geleden kwam ze daar op terug en zei ze zelfs dat ze het wel begreep dat Jaap dit gedaan had en dat ze openstaat voor contact tussen Jaap en Claire.

Leroy zou zich steeds meer beginnen te irriteren aan Maxime die enkel naar haarzelf luistert en Leroy zijn mening altijd aan de kant schuift. Kortom Leroy heeft helemaal niks te zeggen in de relatie. Het is of Maxime haar weg of Leroy mag weg. Het is een kwestie van tijd voor de bom tussen die twee ontploft.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending