Flinke tegenslag voor Rob de Nijs: ‘Is het klaar met de zanger?’
Connect with us

Meest bekeken

Flinke tegenslag voor Rob de Nijs: ‘Is het klaar met de zanger?’

Dat zijn geplande theatertournee niet doorging is voor Rob de Nijs een enorme financiële tegenvaller. De zanger was vroeger niet bepaald spaarzaam en had er nu graag voor gezorgd dat het zijn jongste zoon Julius straks aan niets ontbreekt. Rob heeft daar echter een oplossing voor gevonden.

Rob de Nijs heeft niet het idee dat hij nog met een groots concert komt. De 78-jarige zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, had anderhalf jaar geleden plannen om nog één keer een theatertournee te doen om afscheid van zijn fans te nemen. Maar vanwege corona werd zijn gehele tour afgelast.

Perfectionistisch

Vorig jaar werd nog gekeken of hij in Koninklijk Theater Carré een concert zou kunnen geven of in het Amsterdamse Concertgebouw. Maar de kans dat dat gaat gebeuren, acht de zanger steeds kleiner. ‘Willen wel, kunnen is de grote vraag,’ vertelt hij in een interview met Trouw. Tijdens dat gesprek blijkt dat Rob ook steeds meer moeite heeft met het vinden van woorden. Een gevolg van zijn Parkinson, zegt hij. Omdat hij perfectionistisch is, weet hij niet of een afscheidsconcert ervan komt. ‘De vraag is: heb ik energie genoeg? Het is een energievretend iets, dat Parkinson, je bent heel gauw moe. En een concert geven is geen sinecure, het eist veel van je energie. Zoals het nu is, zou ik zeggen: dat kan ik niet.’

Miljonair

Zijn omgeving, waaronder zijn echtgenote Henriëtte, hoopt dat Rob nog een of twee keer mag optreden. Maar voor de zanger zelf is het nu niet zijn grootste streven. Liever is hij bezig met de financiële nalatenschap voor Henriëtte en hun zoontje Julius (9). Hoewel Rob een carrière van bijna zestig jaar heeft, is hij niet de miljonair die veel jongere collega’s als André Hazes, Frans Duijts, René Froger, Tino Martin en Marco Borsato wel zijn. Vooral in zijn jongere jaren gaf Rob geld uit als water. Aan motoren, kleding, het kon niet op. Echt sparen deed hij nooit. ‘Ik ben altijd verzot geweest op mooie kleding,’ vertelde hij eerder aan PS Het Parool. ‘Gaultier, Yamamoto. Mijn collega’s? Die deden dat niet, nee. Die gingen naar Tip de Bruin. Ook leuk. Maar goed, ik heb er ook veel te veel geld aan uitgegeven.’

Huizen

Aan de verkoop van huizen heeft Rob ook niet veel verdiend. Na zijn scheiding van Belinda Meuldijk huurde hij langere tijd een huis in Wekerom. Zeven jaar geleden kocht hij met Henriëtte in Bennekom een luxe vrijstaande woning voor 675.000 euro. Destijds staken ze er bijna een ton aan eigen geld in. De laatste jaren leefde het gezin zuinig. Rob trad regelmatig op en op advies van Henriëtte werd er weer meer gespaard. Ook met het oog op hun zoontje Julius. Rob wilde ervoor zorgen dat zij en Julius zich financieel geen zorgen hoefden te maken als hij zou komen te overlijden. Hij hoopte geld te gaan verdienen door nog veel theatertournees te gaan doen, maar de ziekte van Parkinson en corona verhinderden dat. ‘Toen corona kwam, dacht ik wel: had ik nou maar wat beter opgepast, wat rustiger aan gedaan. Ik ben in mijn leven geloof ik één dag miljonair geweest; toen de zon opkwam, was de belastingdienst alweer langs geweest,’ vertelt hij in Trouw.

Bron: Telegraaf, Story

Celeberties

Zien: Bloedhete Naomy van Beem is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

Oeh, nieuws vanuit Marbella. Kickbokser Rico Verhoeven zou daar gespot zijn met een dame wiens naam we al eerder hebben horen rondgaan rondom zijn persoontje.

Het gaat om Naomy van Beem. Van beroep personal trainer en uiteraard ook influencer, want die pet past ons allemaal immers. Maar goed, terug naar Rico en Naomy.

Kennen elkaar al wat langer, maar zou geen sprake zijn geweest van een relatie, maar nu horen we toch andere geluiden. Enne, eerlijk is eerlijk, niet verkeerd ouwe kickbokser.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Enorm grote bezorgdheid om Samantha de Jong ‘Barbie’ na bericht: ‘Zelfmoordpoging?’

De omgeving van Samatha de Jong maakt zich zorgen over haar. Het zou niet goed gaan met Barbie na de plotselinge dood van haar vriend, ook de vader van haar zoontje Angelo. Vandaag postte Barbie Instagram een bericht aan Gelmore dat zij afsloot met het onheilspellende ‘we zien elkaar snel’ Onheilspellend om dat Samantha al zeker vier, maar volgens ex man Michael, zeker tien pogingen heeft gedaan om haar leven te beëindigen.

Samantah post maandag op Instagram: “Vandaag is de dag dat we elkaar los gaan laten bedankt lieve schat voor de maanden dat we samen hebben kunnen zijn uit het oog mijn lieverd maar nooit uit me hart en we zien elkaar snel.”

Die laatste vier woorden ‘we zien elkaar snel’ maakt dat Samantha’s omgeving bang is zij opnieuw zal proberen een eind aan haar leven te maken om op die manier herenigd te worden met Gelmore. Gelmore overleed vorig week zondag aan het eind van de middag plotseling. Volgens Samantha aan een hartstilstand, maar de buurt spreekt over een overdosis aan drugs. Op sociale media viel te lezen dat Barbie en Gelmore samen buiten bewustzijn zouden zijn geraakt na het gebruik van drugs.

Gelmore overleed onder de ogen van Samantha getuige haar bericht op Instagram. Zij schreef: “lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je schat je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen gisteren waren we nog lekker aan het koken.”

Samantha de Jong was sinds februari dolgelukkig met haar vriend Gelmore, volgens de voormalig realityster ook de echte vader van haar jongste kind Angelo. Samantha en Gelmore bezegelden hun liefde met een tattoo. ‘Barbie’ liet de woorden ‘Eigendom van Gelmore’ in koeienletters boven haar borsten zetten, haar kersverse liefde deed datzelfde met haar naam in zijn hals.

Dat de omgeving van Barbie vreest dat zij misschien wel van plan is een eind aan haar leven te maken is niet zo vreemd. De vroegere realityster heeft zeker vier zelfmoordpogingen gedaan. Zo belandde zij in januari 2018 in het ziekenhuis na een overdosis drugs. In juli van hetzelfde jaar was het weer raak nadat zij een zelfmoordpoging had ondernomen door zich uit het raam te laten glijden. In april 2019 deed zij nogmaals een zelfmoordpoging waarbij zij haar bekken en pols brak.

Samantha’s ex man Michael zei na de vierde zelfmoorpoging van zijn ex tegen weekblad Privé: Ik had wel verwacht dat het nog een keer zou gebeuren. Het is te triest voor woorden. Nog geen halfjaar nadat ze weg is uit de afkickkliniek in Schotland, gebeurt dit. Hoe lang moet dit nog doorgaan totdat het echt fataal is? Toen ik door de familie werd gebeld, ben ik gelijk naar Samantha’s huis gereden. Daar werd ik door de politie tegengehouden. Ik heb begrepen dat er momenteel een onderzoek van de recherche gaande is. Ze willen precies weten wat er dit keer is gebeurd. Het is niet aan mij om naar buiten te brengen of er wederom drugs in het spel zijn.”

“Officieel is het de vierde keer en dan heb ik het alleen over het afgelopen jaar. Toen we nog samen waren, heb ik ook al het nodige meegemaakt. Het is niet op twee handen te tellen hoe vaak ze al geprobeerd heeft om zichzelf van het leven te beroven. Jarenlang heb ik met die angst geleefd tijdens ons huwelijk.”

Samantha de Jong dook in 2010 – ze was toen net 21 jaar oud – voor het eerst op tv toen zij met een groep Haagse jongeren vierde vakantie in de Griekse badplaats Chersonissos, de badplaats die bekend staat om zijn uitbundige uitgaansleven. Met zeven andere jongeren en illustere bijnamen als Jokertje, Sterretje en Matsoe Matsoe was zij gecast uit een groep van 50 Haagse kandidaten. Samantha kreeg de geuzennaam Barbie wegens uiterlijke gelijkenis met de speelgoedpop.

De serie Oh Oh Cherso werd een kijkcijferhit met bijna anderhalf miljoen kijkers. Er kwamen er tal van vervolgseries zoals Oh Oh Tirol, Oh Oh Cherso 2 en een Oh Oh Daar gaan we weer. In 2012 kreeg Barbie op RTL5 haar eigen programma Barbie’s Bruiloft waarin zij samen met haar vriend Michael van der Plas werd gevolgd in de aanloop naar haar trouwerij. In een volgende serie kon Nederland meekijken hoe Barbie een baby kreeg. Vervolgens volgden de camera’s n haar en Michael naar het Spaanse Torremolinos waar de twee een feestcafé openden. Een aantal series verder meldde de cameraploeg zich weer om de scheiding van het stel te filmen.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Andre Hazes ontslagen bij SBS6?

Wij hebben te horen gekregen dat SBS6 van Andre Hazes af wil. De baas van SBS6 is John de Mol en die wil niet meer geassocieerd worden met Andre Hazes dat is namelijk slecht voor het imago van SBS6.

Iedereen praat namelijk over het leven van Andre Hazes. En meestal is dat niet bepaald positief. Niet alleen omdat hij voor de tweede keer zijn gezin heeft verlaten, maar ook omdat hij ‘lak’ heeft aan de coronaregels. Onlangs maakte hij namelijk met zijn vriendin Sarah een tripje naar Ibiza, terwijl er een negatief reisadvies geldt.

Het gedrag van de zanger kost hem niet alleen muziekfans, maar ook tv-kijkers en daar is ome John niet blij mee. Volgens onze bron is het een kwestie van tijd voordat Andre Hazes wordt ontslagen bij SBS6. Dan komt er nog minder geld binnen voor Andre en kan hij het waarschijnlijk toch niet ophoesten om zijn ex Monique in die dure villa te laten wonen. Wij denken ook dat het ultimatum wat Andre aan zijn ex Monique oplegde te maken heeft met zijn aankomende ontslag bij SBS6.

Bron: Shownieuws, Utopianieuws

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending