Flinke zwendelpraktijk van Mark Rutte gelekt!
Connect with us

Celeberties

Flinke zwendelpraktijk van Mark Rutte gelekt!

Mark Rutte is sinds 14 oktober 2010 minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken. Op 26 oktober 2017 werd zijn derde kabinet beëdigd. Hij is tevens politiek leider van de conservatief-liberale Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Maar schijnbaar wil dat niet genoeg betalen voor de beste man.

Het blijkt namelijk dat hij nog een behoorlijke zwendelpraktijk naast zijn werk als minister-president heeft. En blijkbaar doet hij dat niet eens zo stiekem als je zou denken.

Mark Rutte is stiekem ook medium
Grapje natuurlijk, maar we moeten zeggen dat dit wel een van de betere creaties van BlendTV is. Hier zien de onze minister-president aan de slag gaan als medium. Zijn eerste klanten zijn Paul en Anita, en dat gaat niet helemaal soepel:

Celeberties

Collega haalt flink uit naar “zieke” Bridget Maasland!

Een weekje geleden postte de 45-jarige Bridget Maasland een foto op haar social media waarin ze ziekjes in de camera kijkt. “Ziek op de bank. Bluhhhhh” schrijft ze bij de foto. Deze foto was vlák na het concert van André Hazes met Vrienden van Amstel Live. Ook hier was de blondine natuurlijk aanwezig.

‘D&D’ schrijft dat een anonieme collega flink uithaalt naar de presentatrice. Ze zou namelijk helemaal niet ziek geweest zijn, ze had gewoon een dikke vette kater.

Bridget Maasland zou niet ziek zijn
De blondine probeert natuurlijk vrolijk mee te doen met haar veel jongere vriendje die nog midden in het leven staat. De blondine staat ook wel midden in het leven, maar met de helft van de energie natuurlijk. De collega zegt: “Niet zo raar dat je je niet lekker voelt als je de hele week laat naar bed gaat omdat je bij je vriendje wil zijn. En dan ’s morgens weer vroeg op voor televisiewerk”. Beginnen we nu dan tóch het leeftijdsverschil van de twee te merken?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Scherpe volgers zien wel héél spannend detail op foto van Nina Warink!

Nina Warink, wanneer je boven de 25 bent is de kans groot dat je haar niet kent. Dit is namelijk een influencer en YouTuber, voornamelijk bekend bij jeugdig Nederland. Ze is voornamelijk bekend geworden door haar vriendje, Kalvijn.

Kalvijn is namelijk een van de grootste YouTubes van Nederland met bijna 1,3 miljoen abonnees. Ook op Instagram zit hij ruim over de miljoen volgers. Zijn vriendin, waar we het nu over gaan hebben, doet het ook niet slecht. De brunette heeft in totaal al ruim 536.000 volgers bij elkaar gespaard. Wat voor Nederlandse begrippen toch wel een hele hoop is.

Volgers merken detail op in foto van Nina Warink
De brunette plaatste namelijk een foto op bed samen met haar vriendje. Dat Kalvijn geen shirt aan heeft is wel duidelijk. Maar de meest voorkomende vraag in de comments is toch we: “Heeft ze nou niks aan!?” En we geloven dat ze inderdaad gelijk hebben:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Elise Schaap is vreemdgegaan! ‘Ik werd plots verliefd op een ander’

Als Ruxandra in de bejubelde tv-serie Familie Kruys maakt Elise Schaap de nodige liefdesellende mee. Daarbij kan de actrice putten uit haar eigen leven, waarin zich ook drama’s op het amoureuze vlak afspeelden.

Elise Schaap (37) wordt alom geroemd om haar acteerprestaties. Vooral voor het neerzetten van de hysterische Roemeense Ruxandra in de tv-serie Familie Kruys oogst de winnares van de Televizier-Ster Acteur/Actrice 2019 veel lof. Om zich te ver-plaatsen in Ruxandra’s liefdesproblemen kan Elise dicht bij huis blijven. Ze maakte namelijk zelf een relatiecrisis door toen ze drie jaar samen was met acteur Wouter de Jong (38), met wie ze inmiddels vijftien jaar een relatie heeft. In Nouveau vertelt Elise daarover dat het fout ging tussen haar en Wouter op het moment dat zij – op zijn verzoek – gingen samenwonen. ‘Ik was er nog niet klaar voor.’ Maar omdat ze Wouter niet wilde teleurstellen, ging ze toch met hem onder één dak wonen. ‘Niet veel later zaten we samen op dertig vierkante meter, voortdurend in elkaars aura. Toen ging het mis. Ik werd ver-liefd op een ander, ging daarin op en verzweeg dat.’ Wouter kwam er toch achter, waarna Elise haar biezen kon pakken. ‘Ik had al direct spijt, maar toen ik eenmaal bij een vriendin was ingetrokken, dacht ik helemaal: jeetje, wat heb ik gedaan? Wat wij hadden was zo bijzonder!’ De twee wisten hun relatiecrisis te overwinnen en Elise realiseert zich achteraf dat die periode ook iets goeds heeft gebracht.

Dip

‘Na die dip besefte ik veel beter wat onze relatie waard is.’ En daar wil Elise voor blijven vechten, zeker nu zij en Wouter de trotse ouders zijn van dochtertje Ava (4). De actrice zou zich naar eigen zeggen wel twee keer op haar hoofd krabben voordat ze dat gezinsgeluk op het spel zou zetten voor een romance. Wouter en Ava betekenen alles voor Elise. Ze mag dan een schitterende carrière hebben, haar thuissituatie gaat nu voor. ‘Vanaf het moment dat Ava werd geboren, werd mijn werk een bij-product in plaats van een hoofdproduct,’ vertelt Elise in Viva. ‘Waar ik voorheen alles wilde aanpakken en onderzoeken, denk ik nu: ik vind tijd doorbrengen met mijn kind veel kostbaarder dan weer een nieuw project. (…) Ik wil er ’s middags gewoon zijn als ze thuiskomt. Ik ben geen moeder geworden om alleen maar te werken.’

Doorgaan met lezen

Trending