Foto: André Hazes alweer in bed betrapt met andere vrouw
Connect with us

Celeberties

Foto: André Hazes alweer in bed betrapt met andere vrouw

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen.

De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige man. Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn social media!

André Hazes heeft Monique alweer ingeruild
En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van zijn vriendin en zichzelf:

Celeberties

‘Lil Kleine wordt gezien als oplichter’

Dat Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, graag laat zien dat hij zijn zaken goed op orde heeft is algemeen bekend. Maar verkrijgt hij zijn rijkdom over de rug van anderen? Dat zocht een Quote-journaliste tot op de bodem uit…

Jorik verbond zich onlangs aan de ‘Street Academy’. Een online platform dat is bedoeld voor jongeren die succesvol willen worden. Met wekelijkse sessies van Jorik himself, een persoonlijkheidstest én toegang tot live events zouden jongeren zich hiermee naar de top kunnen werken.

Pakketten
Quote-journaliste Stephanie Hoogenberk besloot de proef op de som te nemen en schreef zich in voor de cursus van Lil’ Kleine. Wie hem tenslotte volgt op Instagram ziet regelmatig extravagante vakanties, horloges, wijnen, diners, auto’s en kleding voorbij komen. Wie wil dat nou niet?

De Street Academy biedt twee ‘smaken’. Voor de goedkoopste betaalt men vijfhonderd euro. Hierbij zit volgens het platform een wekelijkse onlinesessie gehost door Jorik, gastcolleges van ‘topondernemers’, wekelijkse opdrachten, toegang tot livesessies én toegang tot de besloten groep van Jorik. Betaal je daar nog eens tweeduizend euro bovenop, dan krijg je er een persoonlijk gesprek met de rapper zelf.

De journaliste besloot te kiezen voor het duurste pakket a 2500 euro, en was nogal verrast over het daadwerkelijke aanbod…

Oplichterij?
In de Quote schrijft Stephanie haar ervaringen met het vrij dure pakket dat Jorik aanbied. Zo zit er met haar in de groep een achttienjarige die zichzelf de studieschuld in gewerkt heeft om zo de ‘levenslessen’ van Jorik te kunnen bijwonen.

Van die beloofde levenslessen blijft in de praktijk echter weinig van over. Die persoonlijke gesprekken waarvoor zij tweeduizend euro neertikte blijken het geld absoluut niet waard te zijn.

Na een aantal weken krijgt de groep de kans om ‘een persoonlijk gesprek’ te voeren met Scholten, live vanuit zijn hotelkamer in Dubai. Geen een-op-een gesprek met de rapper dus. De deelnemers krijgen allen enkel vijf minuten om een vraag te stellen. Vijf minuten waarvoor tweeduizend euro betaald is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland met spoed opgenomen in ziekenhuis

Haar moeder was visagiste, waardoor Maasland als kind al veel met de televisiewereld te maken kreeg. Ze mocht als kind al model staan voor verschillende tijdschriften en deed kinderkledingshows. Haar televisiedebuut maakte zij met een optreden in de televisiereclame Snoep verstandig, eet een appel.

Maasland werkte als model onder meer in Barcelona. Ze danste in het Veronicaprogramma Man O Man.

Bridget Maasland kampt met een bacteriële darminfectie. De Shownieuws-presentatrice werd daarvoor onlangs opgenomen in het ziekenhuis. Dat maakte haar collega’s Beau van Erven Dorens en Renate Verbaan donderdagavond bekend in het SBS 6-programma.

Herstellende
De 38-jarige Bridget zou inmiddels al weer herstellende zijn van de aandoening. Verwacht wordt dat de Haagse volgende week weer naar huis mag.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes en Monique Westenberg… en de ZWANGERSCHAP die alles nu helemaal extra pijnlijk maakt.

André Hazes lijkt definitief terug te zijn gekeerd in de armen van Monique Westenberg. Monique wilde dan ook niets liever dan André terug in haar leven, en zou daar ook om een andere reden haast achter hebben gezet…

(Ex-)vriendin Monique Westenberg (43) zou er geen geheim meer van maken dat ze haar grote liefde André Hazes (26) terug wilde in haar leven. En André blijkt daar net zo over te denken. Nu zijn bliksemromance met Bridget Maasland (45) al na drie maanden volkomen onverwacht geïmplodeerd is, zou hij meer dan ooit beseffen dat Monique de vrouw van zijn leven is, al vertalen insiders dat tegelijkertijd met: de vrouw die hem het meeste vrij laat. Op de dag dat Monique en kleine André terugkwamen van hun vakantie op Curaçao, was ‘grote’ André in hun woning om ze te verwelkomen. Volgens een dagblad bracht hij de nacht daar door. Dit weekend postte de zanger op Instagram in elk geval de veelzeggende songtekst: I’m on my way, i’m on my way. Home sweet home. Om niet veel later een filmpje te plaatsen waarop te zien is dat hij met zijn zoontje in hun huis zit. Een goede vriend van André laat Story weten: ‘Ik denk dat de wens om weer een gezin te worden vooral van Monique afkomstig is. Die heeft haar huidige bestaan natuurlijk volledig aan André te danken, en dat zal zeker een rol spelen. Als mevrouw Hazes is ze iemand, en in die rol fungeert ze fantastisch. Persoonlijk denk ik dat André zich er wel een beetje weer in heeft laten lullen. Die kan gewoon nooit nee zeggen tegen iemand, dat zag je ook bij Bridget. Hij heeft een klein hartje, hoor. Dus Monique moet maar een slag om de arm houden zodat ze niet al te teleurgesteld is. Ze hebben het laatste jaar van hun relatie niet voor niets apart gewoond. Het is niet zo dat hun relatie inmiddels weer helemaal appeltje-eitje is. Hoe leuk en spannend Curaçao misschien ook geweest is.’

Geen eileiders
Monique zou André hoe dan ook zijn doldrieste escapades met Bridget vergeven hebben. Vanaf het eerste moment van die relatie zou Monique het idee hebben gehad dat dit nooit lang kon duren. Monique kent André immers als geen ander. Ze wist en hoopte dat hij snel op Bridget zou zijn uitgekeken. En ze kreeg gelijk. Ze hoopt nu dat André definitief bij haar terugkeert. En ze wil meer, gaan de verhalen in haar omgeving: ze wil een twééde kind van hem. Iets waarvan André ook altijd heeft gezegd dat hij dat graag wil. Hij heeft altijd gezegd graag een dochter te willen. En die mogelijkheid ís er. Monique en André hebben nog altijd meerdere embryo’s in de vriezer liggen, hoe bizar dat ook klinkt. Monique heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kan worden. Aan het tijdschrift Vrouw vertelde Monique in 2018: ‘Ik heb geen eileiders, dus toen ik André leerde kennen wist ik al dat we een traject in zouden moeten. We begonnen met IVF en uiteindelijk werd het ICSI. Daar kwam een aantal bevruchtingen uit die we nog kunnen gebruiken.’ Juist vanwege haar leeftijd wil Monique haast maken. Hoewel de leeftijdsgrens naar 50 jaar is verhoogd, wil Monique niet zo lang wachten. Ze weet ook dat André haar laatste kans op een baby is, zeker als ze kleine André een eigen broertje of zusje zou willen geven.

Bron: Story Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Trending