Foto: Eva Jinek had gisteravond weer een ‘BOOBIES’ probleem!
Connect with us

Celeberties

Foto: Eva Jinek had gisteravond weer een ‘BOOBIES’ probleem!

Eva Jinek heeft ooit, in een ver grijs verleden, als presentatrice bij de NOS gewerkt voor het journaal. Er is daar ooit een fragment gelekt van de presentatrice waarin ze over haar voorgevel spreekt. In dit fragment is Jinek aan het twijfelen of er een knoopje meer of minder los moet en wat haar moeder daar wel niet van moet denken. Het is inmiddels een beroemd fragment dat miljoenen keren bekeken is op YouTube en iets wat haar altijd heeft achtervolgt.

De presentatrice kan er tegenwoordig wel om lachen gelukkig. Jinek is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende en bestbetaalde talkshow-hosts van Nederland en heeft natuurlijk haar eigen programma Jinek. Gisteravond was het weer tijd voor een avondje met Jinek en daar gebeurde het een en ander waar mannelijk Nederland erg blij van is geworden. Er was namelijk meer te zien dan de bedoeling geweest zou zijn.

Eva Jinek heeft de oplossing voor kijkcijferproblemen!
Behoorlijk veel mensen hebben op de achtergrond in het publiek het een en ander waargenomen. Het ging dit keer dus niet om Jinek zelf die iets tteveel liet zien aan haar kijkers, het was een dame in het publiek. De dame in kwestie had schijnbaar iets te loszittende kleding aangetrokken waardoor er het een en ander ontsnapt is. Met twintig camera’s op de presentatrice gericht terwijl je precies achter Jinek gaat zitten, dan kun je natuurlijk vragen om problemen. Je bent namelijk de gehele show in beeld wanneer Jinek ook in beeld is. Hieronder is het ‘probleem’ goed in beeld gebracht. Wil je de ongecensureerde beelden zien dan zul je maar even de aflevering terug moeten kijken:

Celeberties

Rachel Hazes: ‘Dit zei André Hazes voor het laatst toen hij doodging’

De laatste aflevering te zien van de documentaire ‘Kleine Jongen, het echte leven van André Hazes’. Daarin sprak de familie onder meer over het overlijden van de zanger.

Samen met haar Els Hofland blikt Rachel terug op de laatste momenten van André sr. Ze reed gelijk met Hazes naar het ziekenhuis en terwijl zij werd meegeroepen door een arts, zag haar zus het helemaal misgaan. ‘Ik keek naar die hartmeterslag en op een gegeven moment hoorde ik ‘tuuuuut’’, aldus Els.

‘Blijf leven’
Rachel hoorde dat ze geroepen werd en is snel naar de kamer gerend. ‘En riep ik: “Dré, Dré, we zijn hier allemaal voor jou, blijf leven, blijf vechten.” En toen kwam hij omhoog en ging hij een soort glimlachen.’

Gezoend
‘Het leek net of hij ‘Ras’ wilde zeggen en toen was Dré weg. En toen heb ik keihard Dré gezoend op zijn mond’, vertelt ze met toch wel wat vochtige ogen. De zanger, die in 2004 overleed, zou dit jaar zijn 71e verjaardag hebben gevierd. Om die reden werd ook de vierdelige documentaireserie ‘Kleine Jongen: Het echte leven van André Hazes’ gemaakt. Ook verschijnen de komende maanden zijn eerste studioalbums opnieuw op vinyl.

Bron: Shownieuws, Story Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gezondheid Willem-Alexander steeds meer achteruit

Koning Willem-Alexander liep gisteren nog vrolijk handjes te schudden in het aanmeldcentrum in Ter Apel, terwijl hij kampt met een longontsteking.

Vandaag is duidelijk geworden dat de koning fysiek niet in staat is om af te reizen naar de Verenigde Staten, waar van 6 tot en met 9 september een werkbezoek gepland stond. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Koningin Máxima gaat overigens wel naar het land van Joe Biden.

Ernstige gezondheidsproblemen voor Willem-Alexander, koning te ziek om te reizen

De officiële lezing van de Rijksvoorlichtingsdienst luidt dat ‘Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander niet zal afreizen naar Texas en Californië op basis van medisch advies’. De dienst is van mening dat vliegreizen het herstel van de koning kunnen dwarsbomen. De koning zal in Nederland ”beperkt” doorgaan met werken.

Hoesten bij asielzoekers
Dat de Rijksvoorlichtingsdienst uitgerend nu met dit bericht komt, maakt het nog vreemder dat de koning gisteren naar Ter Apel is gegaan om te gaan kijken en praten met asielzoekers.

Er zijn video’s opgedoken waarin Willem-Alexander meermaals stevig moet hoesten, waarvoor hij zelfs zijn excuses heeft aangeboden aan een verpleegkundige van Artsen zonder Grenzen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Aangiftes tegen Thijs Römer stromen binnen: ‘Opgepakt door politie’

Thijs Römer (44) ligt onder vuur door de aangiftes van meerdere vrouwen tegen s1ksueel grensoverschrijdend gedrag. Het Openbaar Ministerie is hierdoor begonnen met een onderzoek tegen de acteur. Dit laat RTL Boulevard weten.

De eerste aangifte die aan het licht kwam is afgelopen mei door een 20-jarig meisje tegen de 44-jarige Römer. Zij zou de acteur beschuldigen van s1ksueel grensoverschrijdend gedrag dat plaatsvond toen zij veertien jaar was. ,,Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver”, is Römer zijn reactie hierop.

Online s1ksueel misbruik
Op Twitter laat de 20-jarige weten spijt te hebben van het delen van de beschuldigingen. Maar dat betekent niet dat ze deze aanklachten terugneemt. Of zij een van de vrouwen is die weer aangifte heeft gedaan is niet bekend.

Er zijn minimaal drie aangiftes gedaan tegen Römer door jonge slachtoffers. Dit melden bronnen aan De Telegraaf en RTL Boulevard. Ook wordt de 44-jarige acteur beschuldigt van online s1ksueel misbruik.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending