Foto maakt duidelijk: “Leontine en Marco Borsato zijn uit elkaar!”
Connect with us

Celeberties

Foto maakt duidelijk: “Leontine en Marco Borsato zijn uit elkaar!”

De relatie tussen Leontine en Marco Borsato staat natuurlijk al langere tijd onder flinke spanning. Een aantal jaar geleden besloten de twee al te scheiden vanwege de affaires van de zanger die destijds via de media aan het licht kwamen. Naast de welbekende affaire met pianiste Iris hond zijn er nog talloze andere geruchten over andere vrouwen.

Dit heeft de zanger natuurlijk wat imagoschade opgeleverd, maar ook flinke problemen binnen het gezin. De twee hebben uiteindelijk toch weer besloten bij elkaar te komen en het nog eens te proberen. Echter kwam begin dit jaar een video van BOOS online waarin de zanger van strafrechtelijke zaken beticht werd. De carrière van de zanger is hierdoor compleet op zijn gat komen te liggen en het zal uiteraard niet veel goeds doen voor de relatie met Leontine. Echter is het muisstil en weet geen enkel roddelblad te vertellen hoe het nu zit.

Leontine en Marco Borsato niet meer bij elkaar?
Onlangs verscheen er een foto van Leontine met een puppy. Veel roddelkanalen merkten destijds al op dat de zanger volledig afwezig was op deze familiefoto’s. Leontine plaatste al een update: “Het gaat geweldig, Obi slaapt de hele nacht door in haar bench en is overdag vooral lief , heel ondeugend en op avontuur 😂…… En ook Bella begint al aardig te wennen aan ons nieuwe gezinslid. Kortom; Ik ben compleet verliefd.” Nu leven we natuurlijk alweer in 2022, en het is tegenwoordig heel normaal om een social media-account te hebben voor je huisdier. Obi heeft dan ook al zijn eigen account gekregen met bijna 2000 volgers. Obi plaatst hier updates over zijn leven zoals: “Welkom op mijn Instagram account!” en “Mijn eerste dag thuis!“. Juicechannel merkte echter iets opvallends op, hij heet geen Obi Borsato. Obi heet namelijk Ruiters van zijn achternaam, de meisjesnaam van Leontine. Daar is een reden voor volgens Juicechannel:

Celeberties

Johnny de Mol ondanks ontkenning tóch de Sjaak: “Het is klaar!”

Johnny de Mol kwam afgelopen week plotseling veelvuldig in het nieuws vanwege een aangifte tegen hem die gelekt is. Het gaat om een aangifte van één van zijn exen, Shima Kaes. De beschuldigingen aan het adres van Johnny zijn heftig, namelijk poging tot doodslag. Iets wat volgens Shima in Mexico zou hebben plaatsgevonden.

Eerst werd bekend dat Johnny door deze onthullingen niet bij zijn eigen talkshow aanwezig zou zijn. Toch verscheen hij diezelfde avond waarop hij alles vurig heeft ontkent voor het oog van heel Nederland. Het deel dat keek tenminste. Juridisch adviseur Karim Aachboun heeft op Twitter van zich laten horen hierover: “In het huidige maatschappelijke klimaat acht ik het gepast dat de heer Johnny zijn taken bij HLF8 per direct neerlegt, totdat het rechtssysteem over zijn lot heeft geoordeeld. Of vindt de heer John de Mol dat zijn zoon boven andere verdachte BN’ers staat?”

Johnny de Mol moet het ontgelden!
De kritiek op de dagelijkse verschijning van Johnny wordt steeds groter. Bij Vandaag Inside is er inmiddels flinke kritiek ontstaan. Johan Derksen geeft aan zijn onschuld niet helemaal te geloven: “Hij heeft natuurlijk een drankprobleem en drugsprobleem gehad. Dan doe je dingen! Daar kun je later spijt van hebben, maar het is makkelijk om te zeggen: ‘Dat is niet gebeurd.’!” Daarbij maakt Johan de kanttekening dat het opvallend is dat Johnny nog op de buis is. Johan: “Buiten Johnny zijn alle programma’s meteen gecanceld.” Tafelgast Angela de Jong stellig: “Ik had hem nooit een talkshow gegeven, in de eerste plaats.” Op een andere zender zou dit nooit gebeurd zijn volgens Angela: “Er zal niemand zijn geweest van andere zenders die hem op dit moment in zijn carrière, met zo’n klacht, die talkshow had gegeven. Het is niet niks, poging tot doodslag.” Critici vermoeden dat dat niet lang meer gaat duren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: ‘Boobies’ van Eva Jinek weer vól in de picture tijdens talkshow!

Eva Jinek heeft in het verleden nogal wat aandacht getrokken door te spelen met verschillende knoopjes. Zo’n 14 jaar geleden verscheen de presentatrice nog als broekie bij het NOS Journaal waarin ze druk bezig was met haar voorkomen. In 2009 was er namelijk een gebruiker van Fok! Forum die een lek ontdekte bij de Publieke Omroep. Via publiekelijk toegankelijke mappen was verschillende content te downloaden. Daar zat ook behoorlijk wat ‘behind the scenes’ materiaal van het NOS Journaal tussen. Dit was dan ook nog in de tijd dat Eva als nieuwslezer bij de NOS werkte.

Een video van bijna 8 minuten verscheen, onder andere op YouTube, en die was hilarisch. De presentatrice is druk bezig met de knoopjes van haar truitje en doet haar moeder na die dit teveel van het goede zou vinden. Tot op de dag van vandaag wordt de presentatrice hier nog aan herinnerd, zo ook gisteren.

Eva Jinek wordt weer terug de tijd in getrokken door Michel Perridon!
Gisteravond zat de schatrijke Michel Perridon aan tafel bij Jinek. Schrijver Splinter Chabot heeft het op een gegeven moment over het feit dat een vrouw ook mooi kan zijn met wat minder grote vormen. Meneer Perridon is het daar niet mee eens en zegt stellig: “Nee!” Chabot reageert hier hard op: “Dan leven wij in een andere tijd in een andere visie.” Vervolgens begint Perridon met een van de meest ongemakkelijke momenten van de avond: “Ik ken een vrouw die ooit zei, ik heb een extra knoopje open gedaan…” Kort daarop vervolgt Perridon: “Dat is het eerste waar ik aan dacht toen ik hier werd uitgenodigd!” Jinek heeft hier duidelijk geen zin in: “Ja, maar dat was 10 jaar geleden…” Peridon besluit om het allemaal nóg wat schunniger te maken: “Ik denk er nog elke dag aan…” Hieronder het complete fragment:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama: Gerard Joling naar het ziekenhuis omdat het niet goed gaat

Het lijkt niet goed te gaan met Gerard Joling. Gisteren vierde de Toppers de start van hun kaartverkoop voor hun concerten. Maar Gerard was daar niet bij en dat baarde al zorgen.

Collega Jan Smit liet het aan de verslaggever van RTL Boulevard weten dat Gerard al twee weken een longontsteking heeft. En dat hij toch even naar het ziekenhuis is gegaan, omdat het niet goed ging daarom was hij niet bij dit persmoment aanwezig.

Nog niet zolang geleden overleed de moeder van Gerard aan een dubbele longontsteking. Dus de schrik zal er goed inzetten. Of Gerard in het ziekenhuis moest blijven is niet bekend, maar we hopen dat Gerard weer snel opknapt en wensen hem veel beterschap toe.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending