Foto: Samantha de Jong (Barbie) opnieuw zwanger van nieuwe vriend
Connect with us

Celeberties

Foto: Samantha de Jong (Barbie) opnieuw zwanger van nieuwe vriend

In augustus verschenen er foto’s en video’s op het Instagram-account van Samantha de Jong met haar nieuwe liefde. Robert, beter bekend als Robbie Scoep, is de gelukkige dit keer. Hij zou volgens kennissen een crimineel verleden hebben. Ook wordt gespeculeerd dat Samantha weer zwanger zou zijn vanwege een foto waar een bol buikje te zien is…

,,Met mijn liefde op boevenpad”, schrijft Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie bij haar foto met haar nieuwe vriendje Robert op haar nieuwe Instagram-account. Een toepasselijke tekst voor een man die zich voordoet als politieagent maar volgens Facebook vrienden een crimineel is.

‘Bajes klant’

,,Laat je nakijken man… en dat werkt bij de politie. Hoop dat ze je gelijk ontslaan daar…” schrijft een dame onder Robbie zijn gebeurtenis ‘In een relatie’. Een andere Facebook-vriend reageert: ,,En jij gelooft ook echt dat hij bij de politie zit?” Waarop een andere dame antwoordt: ,,Het is een bajes klant”. In de laatste Instagram-post van ‘Robbie’ is te zien dat hij aan het ‘chillen is op de luchtplaats’ in een gevangenis.

Relaties

De realityster, bekend van Oh Oh Cherso, heeft weinig tot geen geluk in de liefde gehad. Van ex Michael van der Plas, waarmee ze ook realityshows Barbie’s Bruiloft, Barby’s Baby en Huisje Boompje Barbie heeft gemaakt, is ze gescheiden. Een aantal maanden geleden kwam het schokkende nieuws dat haar grote liefde Gelmore plotseling overleed aan een hartstilstand. Al snel, binnen drie weken, vond ze de liefde terug bij Dave. Gezien haar nieuwe liefde Robbie, is blijkbaar is de relatie met Dave ook ten einde.

Celeberties

Sarah van Soelen heeft een andere BN’er aan de haak geslagen!

Sarah van Soelen heeft inmiddels de laatste kiekjes van André Hazes van haar Instagram afgehaald. De blondine werd vorige week volledig gewist van de social media van André Hazes waarna ze zelf ook bijna alles verwijderde. Toen deze week ineens het nieuws van Yvonne Coldeweijer kwam dat er een nieuwe dame in het leven van Hazes was werd de rest ook weggehaald.

Welke dame nu precies de nieuwe vriendin van Hazes is, dat is nog onzeker. In ieder geval lijken deze twee dames, Elizabeth en Anne Rose, in de race te zitten voor die felbegeerde prijs. Daarmee bedoelen we dus André. Dat is natuurlijk erg vervelend voor Sarah. Sarah heeft namelijk lang gedacht dat alles nog koek en ei zou zijn tussen haar en André. Onlangs gaf ze, na het grote interview in Beau Monde, nog aan dat er niets aan de hand zou zijn.

Sarah van Soelen pakt door!

Maar liefde is het makkelijkste te vergeten met nieuwe liefde. Misschien is dat ook de reden dat Hazes zo van de een naar de ander lijkt te vluchten in zijn liefdesleven. Of het ook de beste manier is om hiermee om te gaan is natuurlijk een andere vraag. Maar wat je ook van Sarah mag denken, zo’n mevrouw zal natuurlijk niet om aandacht verlegen zitten. En laat niemand minder dan Wesley Sneijder zich nu plots aanbieden om eens even kennis met elkaar te maken. Vermoedelijk wil het dus ook niet meer lukken bij Yolanthe laatst zoals je hieronder kunt zien. Onder onderstaande link de “move” van Wesley richting Sarah:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is Isebrand Kaldewei, de grote liefde van prinses Amalia (Willem-Alexander en Maxima hebben al kennis met hem gemaakt)

Het Duitse Bunte weet het zeker: de jongen met wie prinses Amalia onlangs werd gespot in New York is Isebrand Kaldewei, een telg uit het geslacht dat rijk werd met sanitair. Volgens het Duitse magazine zijn de twee al een halfjaar verliefd en hebben ook Willem-Alexander en Máxima al kennis gemaakt met de eerste serieuze liefde van de kroonprinses.

Amalia vertelde in haar door Claudia de Breij geschreven biografie dat haar voorkeur, als het om de liefde ging, uit ging naar Duitse jongens, want die zouden galante manieren hebben. Nu, volgens het Duitse Bunte, heeft Amalia haar galante Duitser gevonden. De negentienjarige Isebrand Kaldewei heeft het hart van Amalia veroverd.

Isebrand komt uit Münster en zijn rijke familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd onder de familienaam verkocht wordt. Bunte weet dat Isebrand de opleiding Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg volgt en daarvoor een jaar in Amerika heeft gestudeerd.

Eind november waren Isebrand en Amalia samen in in New York toen zij gespot hand in hand werden op de Brooklyn Bridge om samen te kijken naar de ondergaande zon. Een Nederlandse toerist legden het romantisch tafereeltje vast. Weekblad Story publiceerde de foto.

Bunte schrijft dat Amalia en Isebrand al een halfjaar verliefd op elkaar zijn en Amalia de Duitse jongen inmiddels aan haar ouders heeft voorgesteld. Willem-Alexander en Máxima zouden in het geheim naar New York afgereisd zijn om hun nieuwe ‘schoonzoon’ te ontmoeten. Kort voor Amalia’s achttiende verjaardag zou het kersverse stel gezamenlijk teruggevlogen zijn naar Europa.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prinses Alexia steelt de show en zet trend met opvallende jurk!

Prinses Alexia is ook wel de modekenner gebleken binnen het koninklijke gezin. In voorgaande jaren zijn er meerdere accounts gelekt die onder handen zouden zijn van de middelste prinses. Hierop werden modeartikelen gedeeld die ze zelf aan zou trekken, geheel anoniem. Ook op familiefoto’s weet de prinses regelmatig de show te stelen met haar outfits.

Het leuke aan de kleding van de koninklijke familieleden is dat het vaak niet al te duren merken zijn. Zo werd onlangs nog een familiefoto gedeeld, zoals je hier kunt zien, waar veel kleding gewoon van de H&M bleek te zijn. Natuurlijk is dit niet altijd het geval met de galajurken waarin de koningin en ook de prinsessen in verschijnen. Die zijn vaak gemaakt door modeontwerpers. Nu schijnt de middelste prinses ook het voorbeeld te zijn geweest voor de Belgische prinses Eléonore.

Alexia zet trend!

Bij een bezoek aan het Koninklijk Theater Carré tijdens het muziekgala ter ere van de vijftigste verjaardag van Máxima zagen de koninklijke leden er natuurlijk weer prachtig uit. Op onderstaande foto is de middelste prinses te zien in een groene jurk die destijds ook al onder de aandacht kwam. Onder de foto van de koninklijke familie is een fotoreeks van het Belgische koningshuis te zien. Een beetje swipen en we zien de Belgische prinses precies dezelfde jurk dragen als onze prinses. Alleen wel in een ander kleurtje:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending