Foto: Sarah van Soelen claimt overwinning in strijd om André Hazes: “Zwanger?!”
Connect with us

Celeberties

Foto: Sarah van Soelen claimt overwinning in strijd om André Hazes: “Zwanger?!”

Sarah van Soelen heeft altijd nog hoop gehouden op een mogelijke verzoening met André Hazes. De blondine werd landelijk bekend toen André besloot om Monique opnieuw vaarwel te zeggen voor een andere jongere vriendin. Onder andere deze relatie zorgde ook voor de doorbraak van Yvonne Coldeweijer als nieuwe roddelkoningin van Nederland.

Al haar aandacht was gedurende hun relatie op hun gericht. Er zou volgens Coldeweijer ontzettend veel aan de hand zijn in deze relatie waardoor de twee in een kliniek terecht zijn gekomen om af te kicken van verschillende verslavingen. Aldus Coldeweijer. Na een tijdje was het duidelijk dat het uit was tussen André en Sarah, André had ene nieuwe vriendin, Anne Rose. Dit was van korte duur, echter bleef Sarah volhouden dat er niets aan de hand was en dat het allemaal wel goed zou komen. Er kwam zelfs een gigantisch interview in Beau Monde over een relatiepauze.

Sarah van Soelen roept vragen op met post!
Van Soelen destijds: “We vullen elkaar aan. Hij is mijn beste maatje en we zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar. Ook nu.” Tot Monique een maand geleden plots liet weten dat ze op vakantie ging met André om een vorm voor hun gezin te zoeken. Yvonne Coldeweijer wist al snel de melden dat er zelfs een bruiloft aankomt. Iets wat Monique heeft ontkent. Echter spreek Coldeweijer en weekblad Privé dit weer tegen. Bij Sarah is dit nieuws natuurlijk ook aangekomen en hoogstwaarschijnlijk ingeslagen als een bom. Hoewel alles nog altijd mogelijk is in het leven van Hazes lijkt een verzoening met Sarah toch wel érg ver weg momenteel. Zoals we wel eerder gezien hebben sneren de dames naar elkaar met soortgelijke posts op Instagram. In ieder geval lijkt Sarah de overwinning te claimen met onderstaande posts. Daarbij plaatst Sarah een verwarrende foto waardoor men denkt dat Sarah zwanger is. Swipe voor meer:

Celeberties

Grote zorgen om Katja Schuurman: “Dit heeft haar vriendje gedaan!”

Katja Schuurman liet een een maand geleden nog weten voorlopig geen relatie te willen hebben. Aan De Telegraaf liet de presentatrice weten dat ze onwijs veel afgevallen is vanwege liefdesverdriet en daar ongelooflijk blij mee was. Katja over een nieuwe man in haar leven: “Ik moet er echt niet aan denken. Nee. Nee, ja. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg.

Ik moet er echt nog niet aan denken.” Een kleine maand later wordt de brunette al met een man gesignaleerd waarvan eerst gedacht werd dat het André Hazes was. Maar nee, het is een andere jonge god. De Rotterdamse Niek van 29 jaar moet het helemaal worden voor de 47-jarige Katja. Maar niet voor maar één nachtje weten we inmiddels. Echter komen inmiddels al de meest bizarre verhalen naar boven over deze Niek waar Katja waarschijnlijk niet mee geassocieerd wil worden.

Weet Katja Schuurman wie ze in huis haalt?
Yvonne Coldeweijer is dieper in de materie gedoken: “Niek is de nieuwe lover van Kat. Hij is 29 en zij is 47, dus een aardig leeftijdsverschil. Hij komt uit een dorp bij Rotterdam, uit een streng gelovig gezin. Niek is voor zijn ex naar het buitenland verhuisd en daar woont hij nu nog steeds (Valencia/Ibiza). Hij en Kat hebben elkaar ontmoet op het vliegveld. Ze zijn nu 5 weken samen en helemaal in love. Zelfs al de familie ontmoet. Nou, dan weet je het wel.” Coldeweijer vervolgt met ‘juice’: “Hoewel hij gelovig is opgevoed is Nick bepaald geen lieverdje. Ik heb gehoord van een spion dat Niek in het verleden even in de bak heeft gezeten omdat hij een glas in een club kapot had geslagen en daarmee iemand had verwond. Hopelijk was deze grap eenmalig, Niek, en heeft God je vergeven. Groetjes.” Hier meer:

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuw liefdeskoppel: Marco Borsato en Rachel Hazes hebben het héél gezellig met elkaar!

Het is steeds meer duidelijk dat het in BN’er-land een wirwar aan relaties is. We zullen zo op Marco Borsato en Rachel Hazes komen, eerst het volgende. André Hazes is weer terug in het land en Monique Westenberg heeft aangegeven dat er géén bruiloft aan komt.

Onzin zegt Yvonne Coldeweijer, die komt er wél aan. Coldeweijer heeft ook ontdekt dat Lil Kleine nu met de ex van André gaat, Anne Rose. Anne had overigens ook wat met Wesley Sneijder, maar dat ter zijde. Coldeweijer: “Anne Rose deed het vorig jaar al met Lil tijdens de Amsterdamse zomer, toen André nog met Sarasoel ging. Lil woonde toen tijdelijk in hotel Okura en Anne ging daar regelmatig heen. In die tijd deed ze het ook met Wesley Sneijder.” Coldeweijer stelt dat André iets met Anne kreeg toen hij Sarah dumpte. In die tijd zou hij het ook met Monique gedaan hebben.

Marco Borsato en Rachel Hazes dan maar?
Snap jij het nog? Wij niet, daar hebben we natuurlijk Yvonne Coldeweijer voor. In de tussentijd blijven de speculaties over de échte vader van André natuurlijk altijd doorgaan. Coldeweijer stelde een tijdje geleden: “Rachel post over een lieve vriend. Maar spionnen die me al langer volgen weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de echte vader is van André!” Het gaat hierbij niet om Borsato maar een andere Marco. Deze Marco om precies te zijn. Om nog wat meer verwarring te scheppen is Dionne zich ermee gaan bemoeien met haar programma ‘DNA Onbekend’. Ronald en Frank de Boer te horen dat ze helemaal geen broers zijn. René en Natasja Froger blijken volle broer en zus. Jack en Jochem van Gelder blijken broers te zijn. Ruud de Wild schijnt de vader van Olcay Gulsen te zijn. En natuurlijk de échte vader van André:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto: Yvonne Coldeweijer beticht Monique Westenberg en André Hazes van liegen: “Zó uitgekookt!”

Yvonne Coldeweijer heeft een hele poos geleden aangegeven dat Monique Westenberg en André Hazes nog vóór het einde van dit jaar gaan trouwen. Dit nadat Monique een bericht op Instagram plaatste dat ze met André naar een nieuwe vorm voor hun gezin gingen zoeken. Coldeweijer liet onder andere het volgende weten: “Maar ook is het dus echt waar dat zij voor het einde van dit jaar nog gaan trouwen.

Ze hebben bedacht: we gaan commerciële tv maken in aanloop tot de wedding. En dat willen ze dan gaan verkopen aan een zender.” Gisteren verscheen na een maand plotseling het volgende bericht van Monique: “Florida wat was je heerlijk! Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust. We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strand wandelingen gemaakt, pretparken bezocht, met wilde zeekoeien gezwommen, naar een concert geweest en nog meer gegeten! Kortom, hele mooie herinneringen gemaakt.” Dat was het leuke stukje.

Yvonne Coldeweijer weet meer!
Het minder leuke stukje van Monique: “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!” Monique zegt dus dat er helemaal geen bruiloft aan komt. Tóch lijkt Coldeweijer meer te weten, want de roddelkoningin heeft al gereageerd: “Ze willen pas vertellen dat ze samen zijn als de docu uitkomt. Het is allemaal gefilmd. Zo uitgekookt zijn deze mensen. Geloof nou maar wat ik zeg want ik heb altijd gelijk en je weet het. Bye.” Coldeweijer heeft het als ‘Hazoloog’ inderdaad vaak bij het rechte eind. Het is dan ook vreemd dat de regisseuse van Andrés docu mee is geweest op vakantie. Hieronder de foto’s, swipe voor meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending