Foto van Ali B gaat door merg en been: ‘Zó triest dit!’ Fans geschokt door een foto van Ali B die eens zo rijk was: ‘We moeten geld voor hem inzamelen!’
Connect with us

BNers

Foto van Ali B gaat door merg en been: ‘Zó triest dit!’ Fans geschokt door een foto van Ali B die eens zo rijk was: ‘We moeten geld voor hem inzamelen!’

Ali B heeft zich al geruime tijd teruggetrokken uit de schijnwerpers nadat hij betrokken was bij het beruchte schandaal van The Voice.


De rapper ontvluchtte destijds naar Dubai om aan de pers en zijn mede-Nederlanders te ontsnappen.

Maar zijn verblijf daar was allesbehalve discreet. Nederlandse vakantiegangers spotten hem regelmatig, zelfs terwijl hij dealtjes sloot in winkelcentra.

Na enkele maanden keerde Ali toch terug naar Nederland, waar hij hoopte op meer privacy in zijn eigen huis. Maar zelfs tijdens andere uitjes, zoals naar Disneyland Parijs, werd hij niet met rust gelaten.

Telkens was er een treurige en verwarde blik in zijn ogen te zien. En de geruchten over zijn financiële problemen nemen toe, vooral nu veel artiesten zijn label hebben verlaten.

Ali B moet bezuinigen, noodgedwongen!
Toch heeft Ali B in zijn carrière flink wat geld verdiend. Hij liet ooit weten dat hij in één klap 40 huizen had gekocht, samen met een zakenman.

Dus hij zou nog flinke reserves moeten hebben. Maar waar geld ooit overvloedig leek, lijkt dat nu te veranderen. Spionnen van Yvonne Coldeweijer hebben Ali namelijk gespot in IKEA.

Coldeweijer meldt: “Een aantal spionnen schrokken zich vanmiddag dood toen ze Ali ineens tegenkwamen bij IKEA!” Niet de winkel waar je de rapper in een Bentley zou verwachten.

Of hij nu een LACK-tafeltje of een KALLAX-kast in zijn woonkamer heeft, is onduidelijk.

De aanwezigheid van Ali B in IKEA heeft veel mensen verbaasd. Het roept vragen op over de financiële situatie van de rapper, die ooit bekend stond om zijn luxe levensstijl en dure uitgaven.


Het lijkt erop dat hij nu genoodzaakt is om te bezuinigen, wat voor velen een verrassing is gezien zijn eerdere successen en investeringen.
Ali B

Sommigen speculeren dat Ali B mogelijk zijn financiële stabiliteit heeft verloren door het vertrek van verschillende artiesten bij zijn label.

Het is bekend dat hij in het verleden heeft geïnvesteerd in talentvolle artiesten, maar als zij hun eigen weg gaan, kan dat een flinke impact hebben op zijn inkomsten.

Anderen suggereren dat de terugtrekking uit de schijnwerpers en de negatieve publiciteit rondom het schandaal van The Voice ook een tol hebben geëist van Ali B, zowel op persoonlijk als financieel gebied.

De stress en de druk kunnen hebben geleid tot een verandering in zijn levensstijl en uitgavenpatroon.

Wat de reden ook is, de aanblik van Ali B in IKEA heeft veel mensen aan het denken gezet over de realiteit van het artiestenleven en de vluchtige aard van roem en rijkdom.

Het herinnert ons eraan dat zelfs degenen die ooit aan de top stonden, geconfronteerd kunnen worden met financiële uitdagingen en tegenslagen.

Toch is het belangrijk om te benadrukken dat het slechts speculatie is en dat we niet alle details van Ali B’s financiële situatie kennen.

Het is mogelijk dat hij bewust kiest voor een bescheiden levensstijl, los van zijn eerdere successen, en dat zijn bezoek aan IKEA niets meer is dan een alledaagse boodschap.

We moeten voorzichtig zijn met het trekken van conclusies zonder alle feiten te kennen.


BNers

Nog een BN’er vertelt over heftige aanvaring met Ali B

Ali B kreeg deze week te horen dat hij twee jaar de bak in moet. De rapper heeft aangegeven tegen iedere straf in beroep te gaan, omdat hij blijft volhouden onschuldig te zijn.


Harry Vermeegen deelt zijn ervaring met Ali B

Harry Vermeegen, journalist en programmamaker, haakte in op het nieuws rondom Ali B en vertelde op zijn YouTube-kanaal over een incident dat hij in 2010 met de rapper had.

“Ik ga jullie een verhaaltje vertellen over een ervaring van mij met Ali B. Het was in 2010, tijdens het WK. Iemand bij SBS, waar ik toen een programma voor maakte, stelde voor om een WK-hit op te nemen met Ali B. Ik had daar eigenlijk geen zin in en verkoos zanger Jannes. Dat is uiteindelijk ook gebeurd.”

‘Hatelijk en vervelend’

Harry vervolgt zijn verhaal: “Nou, ik dus op naar Almere. Ali B begon vriendelijk. ‘Respect, respect’. Toen we gingen opnemen, gaf ik aan wat er volgens mij moest gebeuren in Harry van Oranje. Dus ik zei: ‘Ali, als jij nou vanaf daar komt aanlopen, zeg ik dit en dat’. Ali had een groep vrienden bij zich, keek hen aan en zei: ‘Horen jullie dat? Hij gaat mij vertellen wat ik moet doen en zeggen!’ Die gasten lachten allemaal mee. Ali werd toen hatelijk en vervelend. Echt, daar lusten de honden geen brood van!”


Harry vertelt verder: “Ik weet dus uit eerste hand hoe erg hij in zichzelf is gaan geloven. En wat voor ego hij heeft. Het was zó erg! Ik weet niet meer precies wat hij allemaal zei, maar het was niet te harden. Toen de cameraploeg de auto instapte, zeiden ze: ‘Wat jij ook gaat doen Harry, wij draaien niet meer met die Ali B’. Maar ik had voor mezelf ook al besloten dat ik hier niet mee door wilde gaan. Dat liet ik toen ook weten aan SBS: ‘Niks geen Harry v. Ali B, de groeten, hier gaan we mee stoppen’.”

Veroordeling van Ali B

Vrijdag werd Ali B bij de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot twee jaar in de bak voor een verkr*chting en een poging daartoe. Dit laatste incident betrof zangeres Ellen ten Damme tijdens de opnames van het tv-programma Ali B en de Muziekkaravaan in Marokko.

AVROTROS liet na de uitspraak weten de moed van Ellen te prijzen voor het naar voren stappen met haar verhaal. Ook meldden ze preventieve maatregelen te hebben getroffen zodat ‘dit nooit meer kan en zal gebeuren’. Maandag werd bekend dat de AVROTROS alle programma’s met Ali B offline heeft gehaald.

De onthulling van Harry Vermeegen over zijn negatieve ervaring met Ali B werpt nieuw licht op de al bestaande controverse rondom de rapper.

Terwijl Ali B zijn onschuld blijft volhouden en in beroep gaat tegen de opgelegde straf, blijven er steeds meer verhalen naar voren komen die zijn imago verder beschadigen.

De uitspraak van de rechtbank en de acties van AVROTROS onderstrepen het belang van verantwoordelijkheid en veiligheid binnen de entertainmentindustrie.


Doorgaan met lezen

BNers

Jet de Nijs deelt hartverscheurend nieuws over Rob de Nijs (81)

Een jaar geleden hing het leven van Rob de Nijs (81) nog aan een zijden draadje, inmiddels is zijn gezondheid redelijk stabiel. De voormalig zanger woont weer thuis bij zijn vrouw Jet (55) en zoon Julius en geniet van zijn gezin. Toch moet zijn vrouw Jet toegeven dat ze elke ochtend angstig is dat haar man is overleden. In ‘De Telegraaf’ vertelt ze over haar confronterende ochtendritueel.


“Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar”


De angst na zijn ziekenhuisopname is er nog steeds. “Voor hetgeen waarvan je weet dat het komen gaat”, zo legt Jet uit. “Elke ochtend als ik wakker word, moet ik naast me kijken of hij nog leeft. Of die borstkas nog op en neer gaat.” Soms checkt ze het meerdere keren per dag. “Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar. Na een paar stappen zie ik hem ademen, maar dat is wel heel confronterend. Maar hij ademt nog!”

Gezondheid Rob de Nijs is stabiel: ‘Had ik niet durven hopen’

Hoewel zijn gezondheid nu al een tijdje stabiel is, heeft Rob zijn leven moeten aanpassen. Een boekje lezen, iets wat hij altijd graag deed, lukt hem niet meer. Rob haalt nog wel veel plezier uit het kijken van documentaires, zo vertelt Jet. “Hij kijkt elke dag wel een paar documentaires. En zo zijn we, na het drama van april vorig jaar, toch weer een jaar verder. Hij hangt zo aan het bestaan.” Volgens Jet komt dit vooral door hun zoon Julius die ‘elke ochtend zijn armpjes om hem heen slaat’.

Jet is dankbaar dat het naar omstandigheden goed gaat met Rob. “Dat had een jaar geleden niemand durven denken. Hij is nu redelijk stabiel en verheugt zich op de musical over zijn leven, die nu zo enthousiast wordt ontvangen. En als de wonderen nóg niet op zijn, dan gaat hij ‘m volgend jaar misschien zelf ook nog zien. Dat zou toch wat zijn?”


Doorgaan met lezen

BNers

Actrice Wieteke van Dort (81) overleden

Een verdrietig bericht. Weekblad Privé heeft zojuist naar buiten gebracht dat actrice Wieteke van Dort (81) is overleden. De zangeres kreeg twee maanden te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Eerder deze week is haar echtgenoot ook overleden.

Wieteke van Dort overleden

De familie van Van Dort schrijft in een verklaring dat Wieteke gisteren is overleden. Dat is gebeurd in Den Haag, waar de actrice, zangeres en schrijfster woonde.
In mei van dit jaar liet de secretaresse van Van Dort weten dat Wieteke haar werkzaamheden haar neergelegd als gevolg van haar ziekte. ”Ze wil de komende tijd in rust doorbrengen met haar familie en vrienden”, zo luidde de verklaring.
Aan De Telegraaf liet de secretaresse ook weten dat dat eten al een tijdje niet meer goed ging. Ook kon ze niet meer goed praten.
Nadat er een scan was gemaakt, werd duidelijk dat ze kanker had. ”Er werden tumoren in haar lever gevonden met uitzaaiingen naar haar longen en hersenen.”

Man overleden

Eerder deze week overleed de echtgenoot van Wieteke. Theo Moody. Hij had last van zijn darmen, maar besloot zich niet meer te laten helpen.
Vorige week maandag is Theo Moody tegen een uur of zeven vredig ingeslapen, in het bijzijn van Wieteke en de kinderen. Theo en Wieteke waren in totaal 54 jaar getrouwd.
Langs deze weg wensen we de nabestaanden veel sterkte met deze twee zware verliezen binnen een week tijd. We vragen jou een reactie achter te laten als steun (L).
Doorgaan met lezen

Trending