Foto van Ali B gaat door merg en been: ‘Zó triest dit!’ Fans geschokt door een foto van Ali B die eens zo rijk was: ‘We moeten geld voor hem inzamelen!’
Connect with us

BNers

Foto van Ali B gaat door merg en been: ‘Zó triest dit!’ Fans geschokt door een foto van Ali B die eens zo rijk was: ‘We moeten geld voor hem inzamelen!’

Ali B heeft zich al geruime tijd teruggetrokken uit de schijnwerpers nadat hij betrokken was bij het beruchte schandaal van The Voice.


De rapper ontvluchtte destijds naar Dubai om aan de pers en zijn mede-Nederlanders te ontsnappen.

Maar zijn verblijf daar was allesbehalve discreet. Nederlandse vakantiegangers spotten hem regelmatig, zelfs terwijl hij dealtjes sloot in winkelcentra.

Na enkele maanden keerde Ali toch terug naar Nederland, waar hij hoopte op meer privacy in zijn eigen huis. Maar zelfs tijdens andere uitjes, zoals naar Disneyland Parijs, werd hij niet met rust gelaten.

Telkens was er een treurige en verwarde blik in zijn ogen te zien. En de geruchten over zijn financiële problemen nemen toe, vooral nu veel artiesten zijn label hebben verlaten.

Ali B moet bezuinigen, noodgedwongen!
Toch heeft Ali B in zijn carrière flink wat geld verdiend. Hij liet ooit weten dat hij in één klap 40 huizen had gekocht, samen met een zakenman.

Dus hij zou nog flinke reserves moeten hebben. Maar waar geld ooit overvloedig leek, lijkt dat nu te veranderen. Spionnen van Yvonne Coldeweijer hebben Ali namelijk gespot in IKEA.

Coldeweijer meldt: “Een aantal spionnen schrokken zich vanmiddag dood toen ze Ali ineens tegenkwamen bij IKEA!” Niet de winkel waar je de rapper in een Bentley zou verwachten.

Of hij nu een LACK-tafeltje of een KALLAX-kast in zijn woonkamer heeft, is onduidelijk.

De aanwezigheid van Ali B in IKEA heeft veel mensen verbaasd. Het roept vragen op over de financiële situatie van de rapper, die ooit bekend stond om zijn luxe levensstijl en dure uitgaven.


Het lijkt erop dat hij nu genoodzaakt is om te bezuinigen, wat voor velen een verrassing is gezien zijn eerdere successen en investeringen.
Ali B

Sommigen speculeren dat Ali B mogelijk zijn financiële stabiliteit heeft verloren door het vertrek van verschillende artiesten bij zijn label.

Het is bekend dat hij in het verleden heeft geïnvesteerd in talentvolle artiesten, maar als zij hun eigen weg gaan, kan dat een flinke impact hebben op zijn inkomsten.

Anderen suggereren dat de terugtrekking uit de schijnwerpers en de negatieve publiciteit rondom het schandaal van The Voice ook een tol hebben geëist van Ali B, zowel op persoonlijk als financieel gebied.

De stress en de druk kunnen hebben geleid tot een verandering in zijn levensstijl en uitgavenpatroon.

Wat de reden ook is, de aanblik van Ali B in IKEA heeft veel mensen aan het denken gezet over de realiteit van het artiestenleven en de vluchtige aard van roem en rijkdom.

Het herinnert ons eraan dat zelfs degenen die ooit aan de top stonden, geconfronteerd kunnen worden met financiële uitdagingen en tegenslagen.

Toch is het belangrijk om te benadrukken dat het slechts speculatie is en dat we niet alle details van Ali B’s financiële situatie kennen.

Het is mogelijk dat hij bewust kiest voor een bescheiden levensstijl, los van zijn eerdere successen, en dat zijn bezoek aan IKEA niets meer is dan een alledaagse boodschap.

We moeten voorzichtig zijn met het trekken van conclusies zonder alle feiten te kennen.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending