Foto van atlete gaat compleet viraal nadat man iets opvallends in de gaten krijgt
Connect with us

Nieuws

Foto van atlete gaat compleet viraal nadat man iets opvallends in de gaten krijgt

Het zijn van een atleet is niet voor angsthazen. De intense toewijding die gepaard gaat met trainen voor wedstrijden is niet voor iedereen weggelegd. Deze vrouwelijke atlete toonde haar toewijding aan haar sport en deelde een krachtige boodschap.

Atlete van wereldklasse Emma Pallant-Browne, een Britse atlete, neemt deel aan verschillende wedstrijden, waaronder triatlons, duatlons en aquatlons. Ze is een gevierd atlete en haar recente prestatie was het winnen van een zilveren medaille op het Wereldkampioenschap Lange Afstand Triatlon 2022. In een andere prestigieuze wedstrijd, Ironman 70.3, heeft ze twee medailles gewonnen (zilver in 2017 en brons in 2022), evenals een gouden medaille op het Europees Kampioenschap.

Tijdens haar laatste multisport uitdaging eindigde Emma op de vierde plaats. De PTO Tour European Open in Ibiza vond plaats slechts enkele dagen nadat ze het wereldkampioenschap Duatlon had gewonnen.

Emma nam deel aan het evenement op Ibiza en werd, net als veel andere atleten, gefotografeerd. De foto’s werden vervolgens geüpload op de officiële pagina van het evenement.

“Niet de meest flatterende foto…”

Een andere atleet, Xavier Coppock, merkte iets op in de foto wat anderen misschien niet hadden gezien. Wat hem opviel werd later een groot discussiepunt.

Pallant-Browne droeg een roze en blauw badpak. Op de foto was een rode vlek te zien omdat ze tijdens de race ongesteld was geworden. Toen Coppock de foto zag, merkte hij op: “Niet de meest flatterende foto van Emma, ze kunnen hem zeker wat beter bijwerken.”

In plaats van zich te schamen voor het incident, omarmde Emma Pallant-Browne het en besloot het te gebruiken als een educatief moment voor iedereen in de sportwereld en daarbuiten.

Ongesteld zijn tijdens het sporten is geen taboe

Ze reageerde onmiddellijk op de opmerking van Coppock door te zeggen dat ze regelmatig ongesteld was en dat het niet uitmaakte welke tampon ze gebruikte, op sommige dagen zou zelfs de meest absorberende tampon het niet langer dan 3 uur volhouden. Ze bedankte hem vriendelijk voor zijn bezorgdheid en legde uit dat dit de realiteit was voor veel vrouwelijke atleten: ongesteld zijn terwijl ze sporten.

Een paar dagen later plaatste ze de bewuste foto op haar eigen Instagram-account om haar boodschap kracht bij te zetten. “Het vieren van de verbazingwekkende vrouwen in de sport en de even verbazingwekkende mannen die voor hen opkomen. Vernederd door het aantal berichten dat ik heb gekregen van zowel mannen als vrouwen over de onglamoureuze realiteit van racen tijdens je menstruatie,” zei ze.

Waarom racen in een badpak?

Daarna gaf ze context aan de foto. Ze schreef: “Ik racete in een badpak omdat ik oververhit raak en flauwval tijdens wedstrijden in hoge temperaturen en als ik ongesteld ben, is mijn lichaamstemperatuur ook hoger. Ik heb een volledig pak in donkere kleuren voor de koelere wedstrijden, maar we experimenteerden met de lichte kleuren voor het verkoelende effect. Het is donker aan de onderkant en aan de achterkant, maar mijn fietspositie is veranderd en nu rol ik meer naar voren (les geleerd voor het pakontwerp van volgend jaar).”

Ze legde verder uit: “Op veel van de foto’s kun je niets zien, water over jezelf gieten bij de hulpposten doet de truc en als het niet lukt, eindig je met een foto als deze, maar het idee om deze te bewerken betekent dat er iets mis mee is. Als je me schrijft dat 99% van de vrouwen die je kent zich hiervoor zouden schamen, dan is dat precies waarom ik dit deel, omdat er echt niets mis mee is.”

Ze voegde eraan toe: “Het is natuurlijk en omdat ik tijdens mijn jeugd als hardloopster problemen had met eten en niet ongesteld werd, zie ik het nu als iets moois.

De reden dat ze koos voor haar outfit was omdat het haar de meeste veiligheid en comfort bood tijdens de wedstrijd. Ze wilde de boodschap overbrengen dat vrouwen zich niet hoeven te schamen voor zoiets natuurlijks als menstruatie.

Barrières doorbreken

“Dit is een vrouwensport en hoe meer barrières we kunnen doorbreken, hoe beter. Na een lange carrière eindig je met een foto als deze, maar het idee om hem te bewerken betekent dat er iets mis mee is. Ik deel het omdat er echt niets mis mee is, het is iets natuurlijks,” schreef ze.

“Dus als je zo’n foto hebt, bewaar hem, koester hem en onthoud hoe je presteerde op een moeilijke dag, want op een dag kun je er misschien iemand anders mee helpen,” besloot de gevierde atlete haar krachtige boodschap aan andere vrouwen. Wat een prachtige boodschap van deze inspirerende atlete over deelname aan wedstrijden en het niet schamen voor zoiets natuurlijks als menstruatie. Deel dit met andere vrouwen om hen te leren zichzelf te prijzen.

Nieuws

Heftige voorspellingen Baba Vanga al uitgekomen voor 2024 en er komt nog meer

In het web van de tijd, geweven met de draden van het paranormale, staat Baba Vanga, een Bulgaarse ziener, bekend om haar prominente rol. Haar leven, van 1911 tot 1996, wordt gekenmerkt door haar verbluffende voorspellingen, die vaak na haar dood opmerkelijk uitkwamen.

Het jaar 2024 heeft speciale aandacht gekregen door enkele van haar meest dreigende en fascinerende profetieën. Dit artikel neemt een diepe duik in Baba Vanga’s voorspellingen voor 2024, onderzoekt de realiteit tegenover haar visioenen, en bespreekt de betekenis en invloed ervan op onze moderne wereld.

Deze gebeurtenis, die de wereldwijde wetenschappelijke gemeenschap in staat van paraatheid bracht vanwege potentiële elektrische en communicatiestoringen, diende als een krachtige herinnering aan de onvoorspelbare kracht van onze natuurlijke wereld en de verbluffende precisie van Vanga’s voorspellende gaven.

Uitdagingen

Baba Vanga voorzag 2024 als een jaar vol uitdagingen en tegenslagen. Haar voorspellingen onthulden een wereld die geconfronteerd wordt met een verhoogd risico op terroristische aanslagen, met een specifieke vermelding van een mogelijke moordaanslag op de Russische president Vladimir Poetin.

Daarnaast waarschuwde ze voor een aanzienlijke economische terugval, verwoestende weersomstandigheden, en een escalatie in cyberaanvallen, waarbij aanvallers met behulp van geavanceerde technologieën en virtuele realiteiten ons gevoel van veiligheid en stabiliteit zouden ondermijnen.

Innovaties

Tegen de achtergrond van deze donkere voorspellingen, bood Baba Vanga een lichtpuntje aan met haar vooruitzicht op de ontdekking van nieuwe geneesmiddelen voor ziektes die tot op heden als terminaal worden beschouwd.

Deze specifieke voorspelling wekt hoop en belooft een nieuwe dageraad in de medische wetenschap en de behandeling van voorheen ongeneeslijke aandoeningen.

Ontwrichtingen

Zoals voorspeld, zijn de eerste maanden van 2024 getuige geweest van aanzienlijke economische onrust, met name in landen als Groot-Brittannië en Japan.

De Britse economie ondervond een aanzienlijke terugval, een daling die de algehele economische gezondheid van het land aantastte, terwijl Japan zijn plaats als derde grootste wereldwijde economie verloor aan Duitsland. Deze ontwikkelingen lijken in lijn met Baba Vanga’s waarschuwingen voor economische tegenspoed en benadrukken de noodzaak voor voorzichtigheid en veerkracht in het aangezicht van mondiale financiële volatiliteit.

Wetenschap

Aan de andere kant van het spectrum brengt 2024 ook hoop en belofte door significante doorbraken in de medische wetenschap, met name op het gebied van kankerbehandelingen.

De ontwikkeling van een potentieel longkankervaccin door enkele van de meestvooraanstaande onderzoeksinstellingen ter wereld, en de aankondiging van Rusland over de nabije voltooiing van kankervaccins en geavanceerde immunomodulerende medicijnen, weerspiegelen de positieve aspecten van Vanga’s voorspellingen.

Deze medische doorbraken vertegenwoordigen een mogelijke keerpunt in onze benadering van ziektebestrijding en -behandeling.

Voorspellingen

Het jaar 2024 onthult zich als een tijdperk van zowel uitdaging als hoop, waarin de profetieën van Baba Vanga opmerkelijk resoneren met onze hedendaagse ervaringen.

Van de onstuimige kracht van natuurlijke fenomenen en de voortdurende bedreigingen voor onze wereldwijde veiligheid en economische stabiliteit tot de grensverleggende vooruitgang in de medische wetenschap, haar visioenen bieden een complex beeld van onze tijd.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Klanten niet te spreken over nieuwe burger van McDonald’s

Aan de vooravond van de Amerikaanse fastfoodcultuur verschijnt een culinaire reus, een vernieuwing die de traditionele fastfoodgrenzen met gemak doorbreekt.

McDonald’s, een pionier in de fastfoodwereld, heeft een opwindende aankondiging gedaan die de aandacht van heel Amerika heeft gevangen. De lancering van de Double Big Mac in de Verenigde Staten slaat een nieuw hoofdstuk op in het boek van culinaire moed.

Dit product, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in Australië in maart 2020, kenmerkt zich door zijn indrukwekkende samenstelling: vier rundvleespasteitjes gecombineerd met rijke lagen van de beroemde Big Mac-saus, en belooft een dubbele dosis plezier en smaakexplosie. Amerikaanse fastfoodfans staan op het punt een ervaring te ondergaan die hun smaakpapillen op een ongekende manier zal uitdagen.

Op sociale media zoals Facebook en Twitter hebben mensen hun verwachtingen en opwinding uitgesproken. Met reacties die uiteenlopen van opgetogen anticipatie tot schuldbewuste toegevingen van verwachte overdaad, toont de publieke respons een breed scala aan consumentengedrag en -opvattingen.

Toch, te midden van deze opwinding, rijzen er zorgen. Critici benadrukken de mogelijke gezondheidsrisico’s van het consumeren van zo’n ‘overdreven’ groot menu-item, vooral gezien Amerika’s strijd tegen obesitas.

Deze bezorgdheid onderstreept het belang van een evenwichtige discussie over de impact van fastfood op de volksgezondheid. Big Mac De Double Big Mac is niet zomaar een burger; het is een burger die al internationale faam heeft verworven.

Van Australië tot Canada, en van Nieuw-Zeeland tot het Verenigd Koninkrijk, heeft deze burger de harten en magen van velen over de hele wereld veroverd.

De wereldwijde acceptatie en de uiteenlopende reacties daarop tonen de universele aantrekkingskracht van innovatieve fastfoodproducten, terwijl ze ook de verschillende culturele houdingen ten opzichte van voeding en gezondheid onthullen.

Prijs

Hoewel de introductie van de Double Big Mac in Amerika veelbelovend is, roept de stevige prijs, die mogelijk meer dan $20 bedraagt, vragen op over de economische toegankelijkheid van dit menu-item.

Deze prijsstelling weerspiegelt niet alleen de financiële kosten, maar ook de bredere economische dynamiek binnen de fastfoodindustrie, inclusief recente prijsstijgingen.

Het zet ons aan het denken over de waarde die we hechten aan gemak, grootte en smaak in onze voedselkeuzes, en of deze overwegingen bijdragen aan onze langetermijngezondheid en welzijn.

Impact

De introductie van de Double Big Mac in Amerika biedt meer dan alleen een smaakervaring; het biedt een moment voor nationale en persoonlijke bezinning.

Het nodigt uit tot een grondige overweging van onze eetgewoonten, de rol van fastfood in ons dagelijks leven, en de bredere sociale en gezondheidsimplicaties van onze voedselkeuzes.

Terwijl Amerikanen zich voorbereiden op dit grootse culinaire avontuur, bevinden we ons op een kruispunt van culinaire innovatie en bewustzijn over voeding.

Doorgaan met lezen

BNers

Gordon en Martien hebben het heel gezellig met elkaar

Als je aan de doorsnee televisiekijker vraagt wie de meest polariserende figuren in de media zijn, is de kans groot dat Martien Meiland en Gordon hoog op de lijst eindigen.

Dit duo, bekend om hun ongefilterde persoonlijkheden en flamboyante gedrag, heeft een schare fans, maar ook een groep critici die hen als irritant beschouwen.

De combinatie van Gordon met Gerard Joling wordt vaak als vermakelijk ervaren, terwijl Erica Meiland’s nuchterheid een tegenwicht biedt aan de extravagante Maxime en Martien.

De vraag rijst wat er gebeurt als je Gordon en Martien samenbrengt in één televisieprogramma. Zal dit de kijkcijfers ten goede komen of juist niet? Dat blijft een spannend vraagstuk dat we vanavond zullen ontdekken, maar laten we eerst kijken naar een voorproefje.

De chemie tussen Gordon en Martien Meiland is niet te ontkennen!

Gordon heeft een bezoek gebracht aan de familie Meiland, waarbij hij Martien, Maxime, Montana en Erica heeft ontmoet. Dit is geen ongewone gebeurtenis, aangezien vele bekende Nederlanders al eerder bij de Meilands over de vloer zijn gekomen.

Gordon, die net herstellende is van een meniscusoperatie, beweegt zich wat ongemakkelijk voort. De dag is gevuld met diverse activiteiten, waaronder golfen, een bezoek aan de fysiotherapeut en natuurlijk het genieten van een goed glas wijn. Tussen de bedrijven door is er voldoende tijd voor luchtige gesprekken.

Opvallend is dat Gordon het vooral heeft over zijn ex-partners, terwijl Martien een bijzondere interesse lijkt te tonen in Gordon, meer dan in andere bekende Nederlanders.

Normaal gesproken valt Gordon op aanzienlijk jongere mannen, maar met Martien, die op 62-jarige leeftijd 7 jaar ouder is dan de 55-jarige Gordon, lijkt er een bijzondere connectie te zijn.

Als deze twee een stel worden, zou dat wel eens het showbizz-koppel van de eeuw kunnen zijn. Laten we de beelden bekijken:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending