Foto van Dionne Stax in bad op social media terecht gekomen: “Teleurstellend!”
Connect with us

Celeberties

Foto van Dionne Stax in bad op social media terecht gekomen: “Teleurstellend!”

Wanneer we denken aan de meest begeerde vrouwen van Nederland in de categorie BN’er, dan komen er wel een paar namen bij je op. Natuurlijk staat Katja Schuurman in het lijstje, Eva Jinek, Yolanthe Cabau, Sylvana IJsselmuiden, Doutzen en Geraldine Kemper. Maar één dame mogen we natuurlijk niet vergeten in dit rijtje en dat is Dionne Stax.

Dionne heeft online behoorlijk wat aanbidders en er bestaan zelfs YouTube-kanalen voor fans waarop álle fragmenten van TV gezet worden om nog eens te bekijken. Een béétje creepy, maar dat krijg je nu eenmaal wanneer je bekend bent. We zagen een tijdje terug al foto’s van de blondine verschijnen in een Peaky Blinders-shoot (link onder volgende alinea), maar écht uit de kleren is ze nog niet gegaan.

Dionne Stax in bad op de set!
Maar goed, wat niet is kan nog komen. En we kunnen je vertellen dat het moment eindelijk aangebroken is. Het is een foto die gemaakt is tijdens het programma ‘Van Onschatbare Waarde’ op NPO1 waar Dionne ook in 2021 de presentatie van gaat doen. Laten we maar hopen dat er meer foto’s uit deze reeks online komen want hier is niet heel veel aan. Misschien dat de waarde van een bad wel stijgt wanneer Dionne erin gelegen heeft:

Celeberties

ZIEN: Juultje Tieleman overrompeld fans met wel héél gewaagde foto’s!

Juultje Tieleman, je kent ‘r waarschijnlijk wel van Instagram of YouTube. Ze werd bekend als het vriendinnetje van YouTuber Gio, een van de grootste YouTubers van Nederland die om de zoveel tijd een nieuwe vriendin heeft die op haar beurt weer bekend wordt op social media. Het loont dus behoorlijk om eens met Gio aan te pappen.

Deze blonde influencer heeft bijvoorbeeld al bijna 900.000 volgers op Instagram en 145.000 op YouTube. Zoveel volgers zorgen natuurlijk voor mooie deals met kledingmerken, en dat doet ze goed. Om de haverklap zien we kleding van Zalando voorbij komen op prachtige locaties, aan het strand bijvoorbeeld. Ook haar video’s op YouTube gaan vaak over kleding, voornamelijk bikini’s. Dan komen de views natuurlijk wel.

Juultje Tieleman in haar eigen gym
Maar om goed op de foto te blijven staan moet je natuurlijk wel hard werken. We gokken dat dit niet het outfit is geweest waarin ze de gym “gehit” heeft, maar we geloven het wel graag. We kunnen in ieder geval wél begrijpen dat dit een van de meest gelikete foto’s van deze blonde influencer is!

View this post on Instagram

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opmerkelijk: problemen tussen Samantha de Jong en vriend?

Begin februari stelde Samantha ‘Barbie’ de Jong haar nieuwe liefde Gelmore – tevens ook de vader van haar kindje Angelo – voor aan de buitenwereld. Vorige maand lieten de twee tortels zelfs een gigantische tatoeage van elkaar zetten. Toch lijken er nu wat donkere wolkjes boven de relatie te hangen.

Relatieproblemen?
Dat denkt het Instagram account JuiceChannel. Ze hebben opgemerkt dat de naam van vriend Gelmore uit de bio van Samantha haar Instagram is weggehaald. Gelukkig prijken de foto’s met hem nog steeds op haar pagina, dus het is niet helemaal duidelijk wat er gaande is.

Vader van Angelo
Aan Story vertelde Barbie pas nog hoe ontzettend gelukkig ze was met haar nieuwe liefde. ‘Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo. Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg.’

Toch wisten we in het begin niet beter dan dat het zoontje van Gerrit was. ‘Tegen iedereen vertelde ik daarna dat ik zwanger van Gerrit was, maar ik wist toen al dat hij de vader niet was’, zegt Samantha. ‘Dat moest Gilly zijn. Ik heb dat toen ook tegen Gerrit gezegd, maar hij zei dat hij deze baby als zijn eigen kindje zou beschouwen. En dat het ook zijn achternaam zou dragen. Dat vond ik toen prima, ook dat we zouden gaan trouwen. Ik had niet verwacht Gilly ooit nog te zien. Wel hebben Gerrit en ik voor de zekerheid nog een DNA-test laten doen, maar de uitslag was niet verrassend voor mij. Gerrit was niet de vader.’

Gezin met Gilly
Op een gegeven moment kreeg ze ook weer contact met Gilly. ‘In eerste instantie alleen telefonisch. Gilly is niet zijn eigen naam, maar zijn bijnaam. Soms noem ik hem ook Pluimpje. Onze gesprekken voelden heel goed aan. Ik kon alles met hem delen. Mijn gevoelens, mijn frustraties… Dat vind ik heel waardevol. Hij kan echt goed luisteren.’ Samantha herinnert zich het moment dat Gilly hun zoontje voor het eerst ontmoette. ‘Dat was heel bijzonder. Ik legde Angelo in zijn armen en het was liefde op het eerste gezicht. Mijn droom is om met zijn drietjes een echt gezin te vormen.’

Bron: Instagram, Story Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gaby Blaaser vertelt hoe vaak ze met zichzelf… Je weet wel wat we bedoelen

We kennen d’r allemaal van Spangas waar ze een rol had of misschien van de soap Onderweg naar Morgen waar ze ook een personage speelde.

Tegenwoordig heeft Gaby Blaaser voor een ander pad gekozen en daar zijn we haar dankbaar voor. Ze schiet nu namelijk “fulltime” foute kiekjes van zichzelf en dondert die op het internet. Prima natuurlijk, ieder z’n ding. Maar nu blijkt dat mevrouw niet alleen verslaafd is aan fillers in haar gezicht, ook aan iets anders!

Gaby Blaaser gaat er iedere dag voor!
We hebben het natuurlijk over met je zelf aan de slag gaan, ze zegt: “Ik vind het wel een soort ontspanningsmomentje voor mezelf.”. Ze meld dat ze het zo ongeveer élke dag doet en dat er sporadisch een rustdagje tussen zit!

Doorgaan met lezen

Trending