Foto van Emma Heesters opgedoken van vóór ingrepen: “Is dit wel dezelfde vrouw?”
Connect with us

WOW

Foto van Emma Heesters opgedoken van vóór ingrepen: “Is dit wel dezelfde vrouw?”

Emma heesters heeft zich de laatste jaren ontpopt als een van de meest succesvolle vrouwelijke artiesten van Nederland. Dit terwijl ze eigenlijk al veel bekender is dan veel andere artiesten in ons land. De blondine is namelijk al jaren razend populair op verschillende social media-kanalen. Op Instagram heeft ze bijvoorbeeld ruim een miljoen volgers die haar op de voet volgen.

Dat zijn er meer dan bijvoorbeeld Davina Michelle die met 890.000 volgers genoegen moet nemen. Maar dat is nog niets vergeleken haar volgers op YouTube. Dat is het platform waar ze haar meeste bekendheid heeft weten te vergaren. Dit is trouwens ook een platform waar Davina Michelle veel mee werkt en bekendheid mee heeft gekregen. Emma zit inmiddels bijna op 5 miljoen abonnees. Weer even vergelijken met Davina, die zit bijna op 1,5 miljoen abonnees op YouTube. Dat zijn dus ruim 3.500.000 abonnees meer en dat zegt dan ook iets over haar internationale bekendheid.

Emma Heesters een paar jaar geleden!

Maar net zoals Davina Michelle is Emma hier natuurlijk niet zonder slag of stoot gekomen. Uiteraard hebben verschillende Nederlandse programma’s meegeholpen aan haar bekendheid, zoals De Beste Zangers en deelnames aan programma’s als Ik Hou van Holland en Het Jachtseizoen. Maar naast het hebben van een prachtige stem is voorkomen vaak ook aardig belangrijk. Tenminste, we zeggen altijd dat dit niet zo is, maar de grote sterren zijn vaak wel om door een ringetje te halen. Davina heeft weleens laten weten het een en ander aan zichzelf te hebben gedaan om er mooier uit te zien, volgens haar standaard. Haar verandering kun je hieronder via de link bekijken. Maar het blijkt dat Emma ook het een en ander heeft laten doen. Sterker nog, je zou haar bijna niet herkennen wanneer je een oude foto voorbij ziet komen. Swipe de foto hieronder voor de voor- en ná foto!

Celeberties

“Naast Marco Borsato ook deze BN’er verdacht van grensoverschrijdend gedrag!”

Marco Borsato is al een tijdje vaak in het nieuws vanwege verhalen over grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarige. Verschillende juicekanalen hebben dit aan het licht gebracht bij het grote publiek. Hierdoor kreeg het mondjesmaat ook meer aandacht bij de grote nieuwskanalen zoals AD en NU.nl. De zanger is nog niet schuldig of onschuldig bevonden door de rechter, maar de gevolgen zijn al groot. Zo wordt de zanger op verschillende radiostations niet meer gedraaid en worden er heftige grappen gemaakt over de situatie. Uit eerdere berichtgevingen blijkt dat het nog wel even kan duren voordat er uitspraken gedaan worden over de zaak.

In de tussentijd hebben de juicekanalen zich al op andere BN’ers gericht. Gelukkig zijn het niet zulke heftige verhalen als bij Borsato. Tot Stoy plots met een ander verhaal kwam over een BN’er die zich mogelijk in het zelfde schuitje gaat begeven.

Naast Marco Borsato ook deze BN’ers de klos?

Volgens het weekblad zou er een bekende presentator zich vergrepen hebben aan minderjarige jongens. De chef van Story zegt: “Het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden. Mocht het dossier concretere vormen aannemen, dan zal de naam vermoedelijk snel uitlekken. De tv-wereld houdt de adem in.” Natuurlijk zijn er social media behoorlijk wat speculaties over wie dit zou betreffen. Echter is iedere speculatie maar giswerk en kan dat een persoon onwijs veel schaden. Het is afwachten op wat Story te melden heeft. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Funny

Date gaat helemaal mis bij Lang Leve de Liefde: ‘Dame vliegt in brand’

Gisteren was er te zien in het programma Lang Leve de Liefde hoe een deelneemster zichzelf per ongeluk in de fik stak. Het moment zorgde voor veel hilariteit bij kijkers, maar dit had ook zomaar heel verkeerd af kunnen lopen.

Het ging om de 21-jarige Chantal die een date had met autoverkoper Jeroen. Chantal irriteerde de kijker al snel door continue te zeggen hoeveel aandacht ze op een dag krijgt van mannen en dat ze zichzelf bovengemiddeld knap vindt. Helaas blijkt ze niet echt onder de indruk van haar date Jeroen. Als ze een vriendin een berichtje stuurt laat ze zelfs weten dat ze Jeroen lelijk vindt.

Als de twee in de tuin gaan zitten in de avond om er nog wat van te maken begint Chantal opeens met een aansteker te spelen. Haar jas en haren staan al snel in de fik en Jeroen weet niet wat hij ziet.

Bekijk hieronder het filmpje van Chantal die zichzelf in de fik steekt.

Doorgaan met lezen

WOW

Recordaantal coronabesmettingen: Extra maatregelen worden met spoed aangekondigd

Het coronavirus verspreidt zich weer razendsnel in Nederland. Tussen donderdagochtend en vrijdagochtend zijn 34.954 positieve uitslagen van coronatests geregistreerd, met afstand het hoogste dagcijfer ooit. Het Outbreak Management Team (OMT) komt vandaag weer samen om te praten over de coronapandemie. Het aantal mensen dat met corona in een ziekenhuis ligt is gedaald naar 1.516, maar ziekenhuizen maken zich desondanks druk. Uitval van zorgpersoneel is daarvoor de reden.

Na zijn laatste ministerraad als ‘chef corona’ temperde Hugo de Jonge (CDA) de verwachtingen rond het lockdownbesluit van volgende week. Het aantal besmettingen met de mildere omikronvariant kan nog doorstijgen, en dat zal leiden tot toenemende bezetting van ziekenhuisbedden.

,,Ik denk dat we straks concluderen dat de harde lockdown van december de verstandige keuze was”, zei De Jonge na afloop van de vergadering op het Binnenhof. ,,In landen waar de regels minder streng waren, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld, kampen ze nu met aantallen ziekenhuisopnames die vertaald naar onze situatie vier keer zo hoog zijn als nu. In Nederland zou je dan 600 nieuwe coronapatiënten per dag hebben. Dat kan de zorg helemaal niet aan.”

Volgende week vrijdag beslist het kabinet over de verlenging of versoepeling van de huidige lockdown. Woensdag is er eerst nog een speciaal OMT-overleg, donderdag spreken betrokkenen in het Catshuis, vrijdag volgt dan een persconferentie.
De Jonge wil niet vooruitlopen op het besluit, maar stelt dus dat voorzichtigheid geboden is. ,,Het hoge aantal infecties zal tot een toename leiden van het aantal patiënten, maar je weet niet precies hoeveel. Het is niet hetzelfde als bij eerdere golven, daar zit onzekerheid. Dus je moet behoedzaam kijken naar wat kan.”

OMT

Een bron binnen het OMT stelt na overleg vanochtend eveneens dat het beeld niet eenvoudig is, met enerzijds hoge infectie-aantallen en anderzijds berichten over de minder ziekmakende omikronvariant. De experts zullen de komende dagen nodig hebben om een beter beeld te krijgen van alle gegevens, zodat woensdag een degelijk advies aan het kabinet gegeven kan worden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending