Foto van Eva Jinek blijkt meer te laten zien: “Zie je, ze is wel zwanger!”
Connect with us

Meest bekeken

Foto van Eva Jinek blijkt meer te laten zien: “Zie je, ze is wel zwanger!”

Eva Jinek heeft haar volgers, en de roddelbladen, even een cryptische post onder de neus gehouden. De presentatrice heeft een foto op haar Instagram geplaatst van een knuffel-garnaal. Voor de volgers is het nu natuurlijk gissen waarom de blondine dit plaatst. Normaal gesproken plaatst Eva altijd foto’s met lange teksten erbij over iets waar ze graag iets over kwijt wil.

Tegenwoordig verschijnen er dan ook maar bar weinig foto’s van de presentatrice zelf op haar kanaal. Maar bij de foto van de garnaal, daar staat helemaal niets bij. Niet in de foto en niet als bijschrift. Volgers blijken het hierdoor zeker te weten, Eva is zwanger. Ook Shownieuws kopt er lekker in met een grote kop over een mogelijke zwangerschap. Er valt bijvoorbeeld te lezen: “Ben je zwanger? Gefeliciteerd!”

Eva Jinek zwanger?

Een ander schrijft weer: “Ik hoop dat dit betekent dat je in blijde verwachting bent… In dat geval: van harte gefeliciteerd.“. Sommige zijn wel érg zeker van hun zaak: “Ze is zwanger!“. Er is wel meer vreemds aan de hand rondom Eva, wordt in Shownieuws besproken. Evert Santegoeds laat weten dat de blondine allerlei interviews heeft afgezegd betreft de promotie van haar boek. Hij zegt: “Ja, we hoorden dat vandaag pas. Wij zouden ook met Eva spreken over dat boek en over wat haar bewogen heeft om dat te schrijven. En over de leuke dingen die erin staan.“

Celeberties

Breaking nieuws: Royce de Vries, zoon van doodgeschoten Peter R., in levensgevaar

Royce de Vries, zoon van de in juli vermoorde Peter R. de Vries, is door de politie gewaarschuwd dat ook hij gevaar loopt. Reden kan zijn dat hij de zussen van kroongetuige Nabil B. als advocaat bijstond, al heeft hij direct na de aanslag op zijn vader de juridische bijstand aan hen gestaakt.

‘De enige reden die ik kan bedenken, is dat ik als advocaat de onschuldi­ge zussen van Nabil B. heb bijgestaan in een civiele kwestie tegen de staat’

Royce de Vries

De recherche onderzoekt een tip aan de politie dat onbekenden ook Royce de Vries willen vermoorden. ,,De enige reden die ik kan bedenken, is dat ik als advocaat de onschuldige zussen van Nabil B. heb bijgestaan in een civiele kwestie tegen de staat. Daar ben ik mee gestopt toen mijn vader was neergeschoten’’, zegt De Vries. ,,Ik deed dat uit veiligheidsoverwegingen anoniem, zó anoniem dat zelfs andere kantoorgenoten van niets wisten, maar de opsporingsdiensten zijn zo onzorgvuldig geweest het te laten uitlekken, waarna het ook nog eens in de media is gemeld.’’

Nadat was bekendgemaakt dat De Vries de zussen bijstond, overwoog hij daar al mee te stoppen. ,,Door de aanslag op mijn vader is dat versneld en kwamen de zussen wéér zonder advocaat te zitten’’, zegt De Vries. ,,Ik heb mijn eigen familie in het ziekenhuis moeten beloven dat ik mijn handen volledig van de procedures voor de familie van Nabil B. zou aftrekken. Het was niet het moment om eigenwijs te zijn.’’

Eerder al waren andere advocaten afgehaakt omdat ze er na een reeks missers niet meer op vertrouwden dat de overheid in staat zou zijn hun identiteit goed af te schermen. Dat wordt beschouwd als de enige manier om zonder zware beveiliging de familieleden van Nabil B. bij te staan. Van hem zijn inmiddels broer Reduan (maart 2018), advocaat Derk Wiersum (september 2019) en vertrouwensman Peter R. de Vries (6 juli 2021) vermoord.

De opsporingsdiensten gaan ervan uit dat de opdracht voor de moorden kwam van de criminele organisatie rond Ridouan Taghi, die door Nabil B. van grof onderwereldgeweld is beschuldigd, waaronder een reeks liquidaties. Hard bewijs daarvoor ontbreekt vooralsnog.

‘Ik ben geen strafrechtadvocaat’

De bijstand die De Vries aan de zussen verleende, had overigens niets te maken met de strafzaak Marengo waarin Nabil B. kroongetuige is. ,,Ik heb deze familieleden bijgestaan in civiele kwesties tegen de staat. Mijn bijstand had geen enkele betrekking op Marengo, omdat ik geen strafrechtadvocaat ben. Bovendien was mijn vader juist teruggetreden van ons kantoor omdat hij zich wél met Marengo ging bezighouden. Dat was anders voor niets geweest.’’

,,Naar aanleiding van de dreiging die er momenteel kennelijk op mij rust, zijn veiligheidsmaatregelen getroffen en wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar de herkomst van deze dreiging’’, zegt De Vries. ,,Ik hoop met het naar buiten brengen van deze informatie de dreiging te doen stoppen.’’

Over de genomen veiligheidsmaatregelen doet De Vries om voor de hand liggende redenen geen mededelingen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Met deze bekende dame heeft Ali B het héél gezellig gehad!”

Ali B wordt er al eventjes van beticht dat met met een 19-jarige dame zou hebben afgesproken om te gaan liggen rollebollen. Deze geruchten zijn al langer in opspraak, maar nu hebben de juice-kanalen zich ook gemengd. Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat hebben bijvoorbeeld WhatsApp-gesprekken van de rapper gedeeld. Ook hebben ze spraakopnames waarin de rapper te horen is. De rapper heeft sindsdien ook alle reacties onder zijn foto’s op Instagram uitgeschakeld. Maar nog niemand is tot dusver naar buiten gekomen als iemand waarmee Ali het bed gedeeld zou hebben.

De juice-kanalen hebben echter hun werk inmiddels al flink gedaan. Ook Yvonne Coldeweijer heeft inmiddels laten weten dat ze hier een video over gaat maken en kan bevestigen dat de verhalen kloppen. Welke verhalen dit precies zijn weten we nog niet, het zijn er namelijk nog al wat. We zullen het gauw genoeg horen. Maar eerst deze dame!

Ali B wordt in veel verhalen genoemd, onder andere deze!

Op het kanaal ‘Juicechannel’ is al het een en ander voorbij gekomen over de rapper. Hun laatste post over Ali is: “Verschillende bronnen melden ons dat Ali ook het bed heeft gedeeld met ‘Hung’ die we kennen van Temptation Island. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de clip-opnames van ‘Let’s go’. Hierin is Hung ook te zien en na deze opnames hebben de twee het dus ook meer dan gezellig gehad.” Maar ze weten meer te vertellen: “Ali wilde vaker afspreken met Hung en zij dacht er op die manier misschien een media-carrière uit te halen. Maar na een paar keer afspreken was Hung er ook wel achter dat het puut voor lust was.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monique Westenberg weer gelukkig in de liefde met nieuwe vriend

Monique Westenberg heeft een ontzettend zwaar jaar achter de rug. Haar ex André Hazes kwam na een avontuurtje met Bridget Maasland weer met hangende pootjes bij haar terug. De zanger vroeg haar zelfs ten huwelijk. Maar hun geluk was van korte duur. Kort daarop liet André haar zitten voor de jongere Sarah van Soelen. Nu heeft de zanger een relatie met Anne Rose. Maar eindelijk heeft ook Monique een nieuwe liefde gevonden.

Aanvankelijk leek het erop dat er een liefdeshereniging tussen André en Monique in de lucht hing. Nu de zanger koos voor zijn jeugdvriendin Anne Rose, is dat definitief van de baan.

Zoveelste klap

Voor Monique is dit de zoveelste klap die ze moest incasseren. De blondine kijkt op Instagram terug op een moeilijk jaar. “Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”

Nieuwe liefde

Ondertussen begint het er alsmaar meer op te lijken dat Monique behoefte heeft aan een nieuwe man in haar leven. Op haar sociale media geeft ze tegenwoordig enkele hints die wijzen op een nieuwe vlam.

Op een kiekje in haar Stories is dj Billy The Kit te zien. Deze laatste was er dan als de kippen bij om zijn profiel snel op privé te zetten. Heeft Monique het hoofdstuk André Hazes nu definitief afgesloten?

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending