Foto van Sarah van Soelen tijdens verslaving wekt veel verbazing: “Ben jij dat?”
Connect with us

Celeberties

Foto van Sarah van Soelen tijdens verslaving wekt veel verbazing: “Ben jij dat?”

Sarah van Soelen, lange tijd de veel besproken vriendin van André Hazes, inmiddels ex, is erg open over haar verslaving in het verleden. De blondine zou onder andere een hardnekkige verslaving aan het welbekende witte poedertje hebben gehad. Ook heeft ze aangegeven een alcoholprobleem te hebben gehad.

Iets waar je toch wel wat ballen voor moet hebben om te vertellen als bekend persoon. In de tijd dat de blondine iets met Hazes had lieten verschillende juicekanalen weten dat de twee nog steeds een verslaving hadden. De twee zouden hiervoor zelfs naar verschillende klinieken zijn geweest. Dit was dan ook het beruchte moment waar het uit zou zijn gegaan volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. Van Soelen heeft 7 januari aangegeven dat ze twee jaar clean is: “Happy 2 JAAR clean and sober! DAAR DRINKEN WE OP! Alleen ik dan met water en siroop haha!” Coldeweijer gaf aan dat dit een leugen is.

Sarah van Soelen haalt oude foto op!

Maar wanneer we de foto’s en video’s van Van Soelen zien op Instagram, dan ziet het er allemaal fris en fruitig uit. Zeker wanneer we dit vergelijken met een foto uit een tijd waar de blondine nog kampte met haar verslavingen. Op Instagram werd het volgende aan haar gevraagd: “Heb je foto’s van jezelf toen je nog wel verboden middelen gebruikte?” Van Soelen antwoord hierop met: “Ik zeg je eerlijk, ik heb zeker een leuke tijd gehad. Maar dat wilde niet zeggen dat ik echt gelukkig was. De feestjes, tuurlijk was dat leuk, alleen ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen. Ik ging steeds meer feesten, drinken en gebruiken. M’n ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op!” Hieronder foto’s van na en tijdens haar donkere periode, swipe!

Celeberties

Hazes en Sarah van Soelen weer samen gespot

Wij hebben te horen gekregen dat Rachel Hazes gisteren samen met Sarah van Soelen een hapje was gaan eten bij La Brochette in Amsterdam. Dat is een tent waar Dries Roelvink ook vaak een hapje gaat eten.

De vraag is natuurlijk waar is Rachel Hazes in godsnaam mee bezig. Ze zou haar zoon Andre moeten steunen, maar het lijkt erop dat ze de banden met zijn exen warm wil houden. Zo probeert ze ook al Anne Rose bij zich te houden. Anne Rose en Andre zijn een aantal weken geleden uit elkaar gegaan en sindsdien zou Andre graag willen dat Rachel haar ontslaat. Anne Rose doet namelijk de management taken voor Rachel. Maar Rachel wil haar niet ontslaan en is blij met haar. Sterker nog Rachel wil dat het weer goedkomt tussen Andre en Anne Rose.

Maar aangezien dat niet echt schijnt te lukken zet Rachel wellicht nu weer in op Sarah van Soelen. Want Rachel wil natuurlijk één ding ten alle tijden voorkomen en dat is dat Andre en Monique weer een relatie krijgen. Maar wat Rachel waarschijnlijk nog niet weet is dat Andre en Monique al stiekem weer een relatie hebben sterker nog Monique probeert zelfs weer zwanger te raken van Andre.

Waar het etentje tussen Rachel en Sarah dan wel goed voor was nou wellicht hebben ze hun liefdesverdriet met elkaar kunnen delen. Rachel werd namelijk een aantal dagen geleden alweer gedumpt door topcrimineel Klaas otto en Sarah heeft natuurlijk altijd nog verdriet van Andre Hazes.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: ‘Marco Borsato ondergedoken op geheim adres’

Marco Borsato kwam de laatste weken zijn penthouse in Alkmaar dagelijks uit, maar vorige week werd hij door een oplettende voorbijganger ineens gespot. De zanger sjouwde met koffers en grote tassen door het centrum van Alkmaar. Is Marco ondergedoken op een geheim adres?

Marco Borsato lijkt de laatste weken te leven als een kluizenaar: niemand ziet of hoort iets van de zanger. Tot een week geleden, want een oplettende voorbijganger zag hem met koffers en grote tassen door de stad lopen. ,,Ik herkende hem nauwelijks”, vertelt de voorbijganger aan weekblad Story.

Voor langere tijd weg?

In eerste instantie had de voorbijganger niet eens door dat het om Marco ging. ,,Er liep een paar keer een man met koffers en grote tassen langs. Voor zover ik kon zien, betrof het huisraad. Pas later had ik door dat het Marco Borsato was!”

De spullen werden ingeladen in een bestelbus. ,,Een witte bestelbus, die verderop stond geparkeerd”, legt de voorbijganger uit. ,,Ik heb hem zeker met tien koffers en tassen voorbij zien lopen. Ik was met vrienden en we waren het er wel over eens dat het er alles van weg had dat Marco voor langere tijd ergens heen ging waar hij zijn spullen nodig heeft.”

De beelden

De beelden dat Marco over straat gaat met zijn spullen slingert inmiddels rond op internet. Op de beelden draagt de zanger een pet, vermoedelijk in de hoop dat hij niet herkend zou worden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato neemt rigoureuze stap: “Hierna zie je hem nóóit meer!”

Marco Borsato is sinds de welbekende BOOS-video over de The Voice-schandalen maar een aantal keer gespot in het openbaar. Zo is hij zonder zijn trouwring gezien waardoor heel het land dacht dat Leontine bij hem weg was. Opnieuw. Ook is hij in Amsterdam gespot waar hij bezig was met de verhuizing van zijn zoon.

Hier werd al bij gemeld dat hij aardig undercover over straat liep met een petje en een dikke sjaal. Nu is de zanger afgelopen week opnieuw gespot, te zien in deze video’s. Echter lijkt er nu meer aan de hand te zijn dan dat de zanger gewoon over straat loopt. De filmer laat het volgende aan weekblad Story weten: “Ik herkende hem nauwelijks. Er liep een paar keer een man met koffers en grote tassen langs. Voor zover ik kon zien, betrof het huisraad. Pas later had ik door dat het Borsato was!”

Marco Borsato ondergedoken of het land uit?

Borsato zou meerdere malen zijn huis in en uit zijn gelopen. De man vervolgt: “Een witte bestelbus, die verderop stond geparkeerd. Heb hem zeker met tien koffers en tassen voorbij zien lopen. Ik was met vrienden en we waren het er wel over eens dat het er alles van weg had dat Marco voor langere tijd ergens heen ging waar hij zijn spullen nodig heeft.” De geruchten van verschillende media dat de zanger het land uit zou vluchten lijken nu steeds meer uit te komen. Showbizzwatcher Fawry liet in december nog weten: “Want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht. Stel je voor dat het gaat ontploffen. Dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken.” De boel lijkt nu redelijk ontploft te zijn. Het is dus mogelijk dat dit voorlopig de laatste keer is dat we Borsato zien:

Doorgaan met lezen

Trending