Foto’s: Barbie Samantha de Jong blijkt inderdaad in te huren op prostitutiewebsite: ‘slanke dame met H cup’
Connect with us

Celeberties

Foto’s: Barbie Samantha de Jong blijkt inderdaad in te huren op prostitutiewebsite: ‘slanke dame met H cup’

Gisteren meldden we jullie al dat de politie een inval heeft gedaan in het huis van Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie.

Iets met drugs en prostitutie. Op zo’n moment weet je al de alom gevreesde juicekanalen hier meer over willen weten en zo geschiedde. Yvonne Coldeweijer kreeg al gauw een tip binnen over waar onze voormalig Oh Oh Cherso-ster in te huren is.

Wat blijkt? Barbie wordt online aangeboden voor 150 euro per uur of voor ietsje meer in een jacuzzi. Er valt duidelijk te lezen dat reserveren voor deze slanke dame met H-cup aanbevolen wordt. En gezien het overvolle boekingsschema zou dat best weleens kunnen kloppen.

 

Celeberties

Groot verdriet Máxima: ‘Lievelingstante overleden’

Groot verdriet voor Máxima: haar tante Alina is overleden. De koningin had een hechte band met haar tante en reist naar Argentinië om persoonlijk afscheid te nemen.

Alina Berta Zorreguieta de Cibert (91), de tante van Máxima, is overleden op 25 augustus blijkt uit de rouwadvertenties nn het Argentijnse dagblad La Nacion.

“Haar schoonzus, María C. Cerrui de Zorreguieta; haar nichtjes en neven, María, Angeles, Dolores, Máxima, Martin en Juan Zorreguita, leven mee met haar dood en begeleiden haar zonen Charlie en Johnny Max Call en hun families in hun verdriet”, luidt één van de berichten.

Dat de band tussen Alina en Máxima hecht was blijkt o.a. dat Alina werd uitgenodigd toen ze op 2 februari 2002 Willem-Alexander het ja-woord gaf. Voordat ze naar de bruiloft van haar nichtje vertrok, zei Alina Berta Zorreguieta de Sibert: “Het wordt een driedaagse droom, en dan zullen we moeten terugkeren naar onze realiteit.”

De afgelopen jaren heeft de koningin te maken gehad met veel verlies binnen haar familie. 8 augustus 2017 stierf haar vader en op 6 juni 2018 overleed Máxima’s zus Inés, die al lang aan een depressie leed.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Nu ook Waylon in opspraak door misbruik bij The Voice!

Opnieuw komt een opvallend verhaal over misbruik bij The Voice naar buiten. Na Marco Borsato, Ali B, en Jeroen Rietbergen, komt nu ook Waylon in opspraak. Wat is er aan de hand?

Het is de Canadese Voice-kandidate Senja Sergeant die haar verhaal doet in Party. Senja blijft verontwaardigd en teleurgesteld achter…

Waylon Stuurde de kandidate net voor de liveshows naar huis. Een opvallende keuze die op kritiek werd onthaald op sociale media. Maar Waylon verdedigde zich…

De coach zou met Senja Sergeant een plaat maken. Waylon maakte ook aan de kandidate zelf allerlei beloftes. Maar daar kwam uiteindelijk niets van in huis…

In Party onthult Senja dat de uitspraken van Waylon gewoon een act waren. “Hij misbruikt, in mijn ogen, zijn machtpositie.” De tranen van Waylon na de onthullingen over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice zijn daar eveneens een voorbeeld van, beweert Senja…

“Ik denk dat Waylon een acteur is”, aldus Senja in Party. “Hij komt op mij over als iemand die niets geeft om een ander, maar vooral om zichzelf.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Het gaat niet goed met koning Willem-Alexander: “Opnieuw getroffen door ernstige ziekte”

Koning Willem-Alexander zou opnieuw getroffen zijn door de ziekte van Besnier-Boeck. Dat beweren Duitse bronnen.

Volgens Story beweert het Duitse Frezeit Express dat het niet goed gaat met koning Willem-Alexander. Goedingelichte bronnen dicht bij de koning beweren dat de koning opnieuw te maken heeft met de ziekte die eerder bij hem werd vastgesteld.

De ziekte van Besnier-Boeck of sarcoïdose is een zeldzame stoornis waarbij organen en weefsels van het lichaam aangetast kunnen worden door ontstekingen. De ziekte treft het vaakst de longen en zorgt onder andere voor kortademigheid en vermoeidheid.

In het Duitse tijdschrift vertellen de bronnen dat het ook bij Willem-Alexander de longen aangetast zijn. Vorige week nog moest de koning zijn bezoek aan Duitsland annuleren. Daar laait het coronavirus opnieuw enorm op.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending