(Foto’s) Bridget Maasland vraagt jouw mening over haar kont
Connect with us

Meest bekeken

(Foto’s) Bridget Maasland vraagt jouw mening over haar kont

We kennen Bridget Maasland natuurlijk van haar iconische selfies. De diva is erg actief op sociale media, en geeft al haar volgers regelmatig een inkijkje in haar leven. Zo deelt ze regelmatig haar outfits.

Bridget Maasland

Maar wie actief is op sociale media weet ook dat je kritiek kan verwachten. Als we Bridget mogen geloven heeft ze de afgelopen tijd veel complimenten en kritiek gekregen over haar billen. Zo deelde de blondine een foto waarin ze poseert in een strak yogapakje, maar ook één in een meer casual outfit als de zogenaamde ‘look of the day’.

Toch heeft Bridget Maasland een vraag aan haar volgers: “Deze 2 foto’s heb ik op dezelfde dag afgelopen week gemaakt. Beide hebben op mijn insta story gestaan voor ‘look of the day’. Op foto 1 kreeg ik louter positieve reacties voornamelijk over mijn (goeie) kont. Op foto 2 kreeg ik veel positieve reacties maar ook een aantal negatieve over over mijn (te kleine) kont. Snap jij het nog?! Mijn reactie: ‘lekker belangrijk’”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Andere invalshoek

Haar volgers wisten precies wat er aan de hand was, namelijk de hoek waaruit de foto is genomen: “Zo zie je maar. Als je vanuit een ander perspectief iets bekijkt kan het beeld heel anders overkomen.”

Celeberties

Zien: Monique Westenberg gaat even volledig uit de kleren

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

 

In deze tijd kan een emoticon veel meer zeggen dan een paar woorden en daarom heeft hij als beschrijving erbij gezet: ✌🏼🏼♥️✌🏼. Zijn fans en volgers vinden de foto geweldig en prijzen Monique de hemel in met complimenten. En terecht, want wat een mooi plaatje!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Monique Westenberg vertelt waarom André Hazes er nu zo slecht uit ziet

Het was even schrikken dit weekend voor fans van André Hazes junior. De zanger was namelijk na hele lange tijd weer eens op de foto gezet, en hij is haast onherkenbaar. Hij lijkt erg afgevallen en ziet eruit alsof hij veel stress heeft ervaren.

De foto ging direct viral op onze Instagram, en heel veel mensen hadden er iets over te zeggen. Zo was er bijvoorbeeld in bepaalde comments te lezen: “Ziet er slecht uit!”, “Dit lijkt wel een foto van 10 jaar geleden” en “Ik zou mij als moeder zijnde heel erg zorgen maken als mijn kind er zo uitzag”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nieuwsland (@nieuwsland)

Gezondheid

Monique heeft een verklaring gegeven op Instagram over de gezondheid van hun zoon: “Vandaag weer naar school na 1,5 week behoorlijk ziek te zijn geweest. De helft van de klas en ook de juf waren ziek. Ik kreeg veel berichten in mijn DM van ouders die ook thuis zaten met zieke kindjes. Allemaal hoge koorts, ijlen, niet willen eten en buikgriep. Wat een hardnekkig rot virus is dit.”

Aangestoken

Vervolgens zegt ze dat kleine Dré zijn vader aangestoken heeft. Verschillende juicekanalen speculeren dat ze dit zegt om zijn uiterlijk te verklaren. Ze gaat verder: “André heeft zijn papa en ook oma aangestoken. Die is gezellig vanuit Spanje een paar dagen bij ons in huis. Ook die zijn er al een week behoorlijk ziek door.”

“Ik kreeg veel de vraag of de arts iets gegeven heeft. Hij zat op het randje om antibiotica te krijgen, ik koos ervoor dat niet te doen omdat ik dat echt troep vind in dat kleine lijfje. Met iedere dag omega 3, vitamines, stomen en fruit eten knapte hij langzaam op. Pas gister avond merkte ik dat het voorbij was. Beterschap voor alle kindjes die nu nog ziek thuis zijn en de ouders die er machteloos naast zitten.”

Het bericht van Monique

Bekijk het hele bericht van Monique hieronder.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Yvonne Coldeweijer vertelt zorgwekkende oorzaak van vermagering André Hazes!

Vorige week verschenen plotseling foto’s van André Hazes die flink afgevallen lijkt te zijn. Yvonne Coldeweijer is natuurlijk dé aangewezen persoon om hier alles over uit te zoeken, echter bleef het lang stil. In de tussentijd vliegen de geruchten rondom de plotselinge vermagering van de zanger ons om de oren. Gezien het verleden waarin de zanger met verslavingen zou kampen worden conclusies snel getrokken. Een RTL Boulevard-kijker: “Ik ben bang dat drugs meer kapot maakt dan men lief is! Ik had gehoopt dat de kliniek zijn werk had gedaan. Erg geschrokken van zijn foto. Triest, heel erg triest.”

Ook Monique Westenberg heeft volgens de juicekanalen een soort verkapte reden van zijn nieuwe uiterlijk gegeven. Westenberg laat op Instagram weten: “Vandaag weer naar school na 1,5 week behoorlijk ziek te zijn geweest. De helft van de klas en ook de juf waren ziek. André heeft zijn papa en ook oma aangestoken.”

Yvonne Coldeweijer komt met update!

Na een lange stilte heeft Coldeweijer gisteren een update geplaatst: “De afgelopen 3 maanden heel druk geweest met het opzetten van mijn nieuwe kledingwebshop. Vandaag keihard aan het werk om aanstaande donderdag te kunnen lanceren. Spannend. Morgen [vandaag dus] ben ik er weer met juice en natuurlijk een nieuwe video.” Dit verklaard de stilte en gebrek aan juice van Yvonnes kant. Even later laat ze weten: “Morgen ga ik je vertellen waarom Dré er zo uitziet.” Coldeweijer heeft eerder al laten weten dat André teruggevallen is: “Hij heeft het lang volgehouden. André is teruggevallen en het is erg verdrietig. Sinds enkele weken is hij toch gezwicht en drinkt hij in ieder geval weer tot hij laveloos is. Je weet dat op het moment dat iemand een verslaving heeft en die persoon gaat drinken… Dat is letterlijk een kwestie van tijd voor iemand het snuiven oppakt.” Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Trending