Foto’s: Getrouwde John Williams gaat los met vrouw in hotelkamer!
Connect with us

Celeberties

Foto’s: Getrouwde John Williams gaat los met vrouw in hotelkamer!

John Williams is een gigantisch sympathieke man wanneer je hem op televisie ziet. De presentator is al ruim 25 jaar samen met Priscilla wat nog altijd goed gaat. Ooit gaf John het geheim van hun standvastige relatie: “Wij zijn niet zo’n stel dat vaak ruziet en het dan weer goedmaakt. Bij ons gaat alles gewoon als vanzelf. Heel smooth ook.” Echter gokken we dat daar nu verandering in komt, mits het stel geen ‘open relatie’ hebben. Yvonne Coldeweijer heeft namelijk aangegeven dat er juice over de presentator is binnen gekomen. Er is een dame die een behoorlijk verhaal heeft betreft de heer Williams en dat gaat er nogal heftig aan toe. Een spion aan Coldeweijer: “Waarom komt John overal mee weg> Stel de vraag aan je leger maar eens of ze iets over hem weten…” Al snel komen wilde verhalen binnen van vrouwen die met hem mee geweest zijn.

‘John Williams heeft een goed apparaat!’

Een volger aan Coldeweijer: “Gaat de kroeg in en als hij niks nieuws kan versieren dan belt hij nummers die al eens met hem mee gegaan zijn. Wel echt gezellig. En de dames die meegaan? Die deelt hij vrolijk met zijn vrienden. Ging ik met zijn maat en hem en een man of vier naar een hotel.

Wilde ook niet verbergen dat ik mee naar binnen ging. Alle minibars leeg gezopen. Hij zat een toeter te roken terwijl ik het met zijn maat deed en vroeg of hij mee mocht doen. Heb echt mega veel plezier gehad. Goed apparaat van alle heren. Zo dronken als een tor en allemaal toeters roken. Niks te verbergen. Daarom verbaasde het me ook zo dat hij blijkbaar getrouwd was.” Even later stromen en reacties binnen van volgers die deze verhalen beamen: “Zoooo waar!” Het hele verhaal:

Celeberties

Drama voor Mark Rutte: ‘Overleden zonder afscheid te nemen’

Het zal een hele klap zijn voor Mark Rutte zijn.

Naar nu pas bekend is geworden is de moeder van Mark Rutte op 96 jarige leeftijd overleden. Afgelopen vrijdag is zij in besloten kring begraven.

De moeder van Rutte woonde tot haar dood in een verzorgingshuis in Den Haag, waar ook corona was uitgebroken. Hieraan is zijn moeder, waar Mark mantelzorger voor was, niet overleden.

Extra pijnlijjk voor onze premier was, dat hij door de coronamaatregelen, de laatste weken voor haar dood zijn moeder niet kon bezoeken.

Gelukkig heeft zijn moeder een respectabele leeftijd bereikt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Prinses Amalia ondergedoken na doodsbedreigingen”

Leeft Amalia momenteel ondergedoken omwille van ernstige doodsbedreigingen? Eén ding is alvast duidelijk…

Het was ‘De Telegraaf’ die uitpakte met het nieuws dat topcriminelen Mohammed B., de moordenaar van Theo van Gogh, en drugsbaron Ridouan Taghi, een aanslag raamden op kroonprinses Amalia en minister-president Mark Rutte.

Via zijn advocate Inez Weski laat Taghi weten dat hij deze aantijgingen ontkent. Al is er ondertussen één ding duidelijk geworden…

“Mijn cliënt betwist de inhoud van de berichtgeving nadrukkelijk”, benadrukt Weski. “Het gaat hier om valse, ongefundeerde informatie. Hij is geschokt door de berichtgeving.” Toch worden er maatregelen genomen…

Het bericht wordt ondertussen ook door de internationale pers overgenomen en ook de spionnen van Yvonne Coldeweijer doen hun duit in het zakje. Zij deden één opvallende vaststelling…

Zo brandt er al een tijdje geen licht meer in het huis van Amalia en staan er geen fietsen meer voor de deur. Leeft de prinses momenteel ondergedoken omwille van de verhoogde dreiging?

De Rijksvoorlichtingsdienst laat alvast weten geen specifieke uitspraken te doen over de beveiliging van personen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote ophef vanwege kapsel Máxima tijdens uitvaart Queen Elizabeth

Zondag kwamen koning Willem-Alexander, Máxima en Beatrix aan op Buckingham Palace. Op Twitter ontstond er ophef vanwege het kapsel van de koningin. Mensen zijn niet te spreken over het kapsel van Máxima tijdens de formele receptie.

Koning Charles hield zondag een receptie voor de presidenten, vorsten en premiers van verschillende landen.

Vooraf konden de hoogwaardigheidsbekleders een laatste groet brengen aan Queen Elizabeth. Het is niet geweten of de Oranjes van deze mogelijkheid gebruik maakten.

Op Twitter ontstond er grote ophef om het onverzorgde kapsel van Máxima. Josin Droogendijk beet de spits af met een scherpe tweet. “Als je met zo’n kapsel aan het Britse hof verschijnt in tijden van rouw, heb je iets echt niet begrepen.” Ze legt uit dat uiterlijk en respect aan het Britse hof heel belangrijk zijn.

Haar tweet krijgt veel bijval. Zo reageert iemand: “Volledig mee eens, ik schrok er echt van. Normaal is ze nooit zo bij de grote evenementen, dan is haar kapsel altijd wel net eigenlijk. Ik snap niet waarom ze denkt dat ze zo kan verschijnen bij het paleis.”

Doorgaan met lezen

Trending