Foto’s: Gezicht van Shima Kaes vlak ná vermeende mishandeling door Johnny de Mol!
Connect with us

WOW

Foto’s: Gezicht van Shima Kaes vlak ná vermeende mishandeling door Johnny de Mol!

Vorige maand belandde er een aangifte tegen Johnny de Mol van Shima Kaes, zijn ex-vriendin, op straat. Het zorgde in het begin voor geschokte reacties en een volledige ontkenning vanuit Johnny zijn kant. De presentator liet in zijn eigen programma op SBS6, HLF8, weten dat er absoluut niets van waar is.

Niet veel later volgde er een tweede aangifte tegen Johnny. Inmiddels heeft Stichting Music#MeToo een video geplaatst waarin de vrouw achter deze aangifte haar verhaal doet. Deze video is onderaan dit artikel te zien. In deze video komt een hoop aan het licht wat betreft de nieuwe aangifte tegen Johnny. Echter komen hier ook bewijsstukken naar voren die in de zaak van Shima tegen Johnny gebruikt zouden worden. Hierin zijn onder andere verschillende geluidsfragmenten te horen waarin het stel destijds te horen is. Ook is er een heel WhatsApp-gesprek te lezen waarin Johnny zegt dat ‘het’ hem spijt.

Gezicht van Shima Kaes getoond in The Voice-video!
De nieuwe aangifte tegen Johnny is heftig. De dame in kwestie doet haar verhaal bij Stichting Music#MeToo: “Ik ben misbruikt door Johnny. Ik ontmoette Johnny op een feestje en hij trakteerde me op een drankje. Vlak daarna begon ik me eigenlijk niet zo lekker te voelen en begon ik een beetje te wankelen en verloor ik mijn evenwicht. Hij ving mij op. Voor ik het wist werd ik wakker met hem op een bed.” De stichting schrijft bij de video: “Als Stichting beroepen wij ons, voor wat betreft de inhoud van deze video, op het citaatrecht (“fair use”) ter bevordering van het maatschappelijk debat over grensoverschrijdend gedrag naar aanleiding van The Voice affaire.” Er komen meer verhalen aan het licht wat betreft Linda de Mol en andere bekende Nederlanders. Vanaf minuut 5:45 zijn de foto’s en appjes te zien die in verband gebracht zijn met de vermeende mishandeling door Johnny:

Meest bekeken

Vrouw zegt seksueel misbruikt te zijn door Johnny de Mol: ‘Ik werd naakt wakker’

De anonieme vrouw die zegt seksueel te zijn misbruikt door Johnny de Mol duikt op in een video op YouTube. “Hij trakteerde me op een drankje.

Vlak daarna begon ik een beetje te wankelen”, zegt ze in een video, die dinsdag door Stichting Music#MeToo online is gezet.

Deze anonieme beschuldiging was twee weken geleden de aanleiding dat De Mol aankondigde voorlopig te stoppen met zijn talkshow HLF8. Hij noemde de aanklacht toen ‘vals’.

De tv-presentator ontkende eerder ook al de aantijgingen van zijn ex-verloofde Shima Kaes, die aangifte tegen hem heeft gedaan wegens zware mishandeling.

‘Naakt wakker op bed’
De tweede vrouw die De Mol beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag vertelt nu voor het eerst over het vermeende misbruik.

In een video van Stichting Music#MeToo zegt ze seksueel misbruikt te zijn door de tv-presentator. “Ik heb Johnny de Mol ontmoet op feestje, waar hij me op een drankje trakteerde”, zo begint ze haar verhaal in het filmpje.

”Het ene moment was ik drankje aan het doen en het andere moment lig ik naast hem naakt op bed”
– Vermeend slachtoffer van Johnny de Mol

“Vlak daarna begon ik me niet lekker te voelen, begon te wankelen en verloor evenwicht. Hij ving me op”, vervolgt het vermeende slachtoffer.

“Daarna werd ik wakker met hem op een bed. Naakt. Ik begreep er niks van: het ene moment was ik drankje aan het doen en het andere moment lig ik naast hem naakt op bed.”

‘GHB in drinken gedaan’
De anonieme vrouw vertelt dat ze daarna haar spullen pakte en weg wilde gaan. “Toen zei hij dat ik dat beter niet kon doen, omdat ik gisteravond de weg kwijt was”, stelt ze.

“Ik geloofde hem niet. Ik word nooit zo dronken na één drankje dat ik mijn evenwicht verlies en dat ik niet meer weet hoe ik ergens ben gekomen.”

Het zelfverklaarde slachtoffer is naar eigen zeggen later naar de politie gestapt. “Die zeiden dat er waarschijnlijk GHB in mijn drinken is gedaan.

Dat zou de reden zijn waarom ik een stuk van de avond mis.” Het is niet duidelijk wanneer het vermeende misbruik zou hebben plaatsgevonden, Stichting Music#MeToo is niet bereikbaar voor commentaar.

Karim Aachboun, die ook veelvoudig in de video te zien is, staat de Stichting Music#MeToo bij als juridisch adviseur. Hij staat ook Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol bij in de rechtszaak tegen hem.

Strafrechtelijk onderzoek
Ook Peter Plasman, de advocaat van De Mol, is niet bereikbaar voor commentaar op de gepubliceerde video.

Eerder werd bekend dat het Openbaar Ministerie (OM) een strafrechtelijk onderzoek is gestart in de zaak die door Kaes is aangespannen tegen De Mol.

Het is onbekend of justitie momenteel ook de nieuwe beschuldigingen aan het adres van de tv-presentator onderzoekt.

Politie Midden-Nederland laat aan Hart van Nederland weten op de hoogte te zijn van de video maar wil inhoudelijk niets over de zaak zeggen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote zorgen om Katja Schuurman: “Dit heeft haar vriendje gedaan!”

Katja Schuurman liet een een maand geleden nog weten voorlopig geen relatie te willen hebben. Aan De Telegraaf liet de presentatrice weten dat ze onwijs veel afgevallen is vanwege liefdesverdriet en daar ongelooflijk blij mee was. Katja over een nieuwe man in haar leven: “Ik moet er echt niet aan denken. Nee. Nee, ja. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg.

Ik moet er echt nog niet aan denken.” Een kleine maand later wordt de brunette al met een man gesignaleerd waarvan eerst gedacht werd dat het André Hazes was. Maar nee, het is een andere jonge god. De Rotterdamse Niek van 29 jaar moet het helemaal worden voor de 47-jarige Katja. Maar niet voor maar één nachtje weten we inmiddels. Echter komen inmiddels al de meest bizarre verhalen naar boven over deze Niek waar Katja waarschijnlijk niet mee geassocieerd wil worden.

Weet Katja Schuurman wie ze in huis haalt?
Yvonne Coldeweijer is dieper in de materie gedoken: “Niek is de nieuwe lover van Kat. Hij is 29 en zij is 47, dus een aardig leeftijdsverschil. Hij komt uit een dorp bij Rotterdam, uit een streng gelovig gezin. Niek is voor zijn ex naar het buitenland verhuisd en daar woont hij nu nog steeds (Valencia/Ibiza). Hij en Kat hebben elkaar ontmoet op het vliegveld. Ze zijn nu 5 weken samen en helemaal in love. Zelfs al de familie ontmoet. Nou, dan weet je het wel.” Coldeweijer vervolgt met ‘juice’: “Hoewel hij gelovig is opgevoed is Nick bepaald geen lieverdje. Ik heb gehoord van een spion dat Niek in het verleden even in de bak heeft gezeten omdat hij een glas in een club kapot had geslagen en daarmee iemand had verwond. Hopelijk was deze grap eenmalig, Niek, en heeft God je vergeven. Groetjes.” Hier meer:

 

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Chantal Janzen haalt snoeihard uit naar Linda de Mol

Chantal Janzen heeft op Instagram snoeihard uitgehaald naar Linda de Mol. Het is een publiek geheim dat ze al jarenlang ruzie hebben.

In haar Instagram Stories deelt de presentatrice: “Sorry, ik heb je e-mail niet ontvangen. Wie heeft het dan Linda?” Het is wellicht niet toevallig dat Chantal hier de naam Linda gebruikt.

De twee blondines kunnen allang niet samen door een deur. De vete begon toen Janzen het programma ‘Oh wat een jaar’ overnam van Linda.

Daarover zei Linda indertijd: “Ja, daar vind ik een heleboel van. Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had.”

Nog altijd ruzie?

Chantal kon niet lachen om de uitspraken van Linda. “Als iemand een programma gaat presenteren, moet je niet díegene erop aankijken.”

Vanwege het The Voice-schandaal ligt Linda de laatste tijd erg onder vuur. Chantal lijkt hier dus nog wat olie op het vuur te willen gooien.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending