Foto’s: Glennis Grace nu nóg meer onder vuur: ‘Enorme berg afval gedumpt!’
Connect with us

Celeberties

Foto’s: Glennis Grace nu nóg meer onder vuur: ‘Enorme berg afval gedumpt!’

Glennis Grace heeft een goedbedoelde actie opgezet waarmee ze allerlei spullen ingezameld heeft voor de mensen in Ter Apel. Mensen brachten hun eigen spullen naar Glennis die dat met haar vriendengroep in zeven auto’s en een aanhangwagen naar ter Apel heeft gebracht. Echter was Glennis niet de enige en waren het random ingezamelde spullen.

De groep van Glennis werd al gelijk op de vingers getikt door een medewerker van het Rode Kruis: “Ik ben hier al de hele week en jullie komen hier zonder het aan te kondigen. Dat is prima, maar je kan hier niet sorteren. De bedoelingen zijn supergoed, maar doe het alsjeblieft meer uit het zicht.” Ook stichting MiGreat heeft opgeroepen om niet zomaar afgedankte spullen langs te brengen: “We willen alle initiatieven vragen niet ad hoc en onaangekondigd met auto’s en goederen naar Ter Apel te rijden! Een distributie vergt kennis en ervaring.”

Heeft Glennis Grace een berg afval achtergelaten in Ter Apel?
Echter bleek de massa aan onnodige spullen die zijn gebracht toch teveel voor alle vluchtelingen. Al deze zooi is schijnbaar blijven liggen. Stichting MiGreat in een statement over de dag dat Glennis langskwam: “Vandaag zagen wij vier groepen met auto’s in Ter Apel verschijnen. Geheel ongecoördineerd kwamen zijn spullen, die niet noodzakelijk zijn, uitdelen en zelfs dumpen. Best wel balen.” Het gevolg legt MiGreat ook even uit: “Een stressvolle en gespannen situatie voor de mensen daar en bergen met afval, doordat items die geheel onnodig zijn blijven liggen op het veld.” Of Glennis en haar vrienden alle onnodige spullen weer mee naar huis hebben genomen is onbekend. Juicechannel suggereert dat ook Glennis deelgenomen heeft aan de bovenstaande praktijken, benoemd door MiGreat. Hieronder het bericht van de stichting:

Celeberties

Wat?! André Hazes weer terug bij Sarah van Soelen: ‘Heeft zijn ketting weer om’

Ook zou hij Monique zijn villa hebben uitgezet. Maar nu moet het toch niet gekken kunnen worden zou je denken? Nou misschien toch wel want het lijkt erop dat André en Sarah weer contact hebben en op een bijzonder liefdevolle manier.

André kwam vorige week met een statement naar buiten waarin hij liet weten waarom hij zo lang niets van zich had laten horen. Zo zei hij bijvoorbeeld:

“Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden. Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt. Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had.”

Heftige uitspraken en al helemaal wanneer hij dat ook nog eens feestend te zien is. Ook bleek uit zijn verklaring dat Rachel Hazes flink heeft gelogen de afgelopen tijd, zelf de reguliere media is eenbeetje klaar met zijn moeder.

Beelden laten zien dat Sarah en André weer intiem contact hebben met elkaar

Nu zijn er beelden vrijgekomen waarop te zien is dat André Hazes en Sarah van Soelen weer in intiem contact hebben met elkaar.

Veel mensen vermoeden dat de donkere periode van André begon in de periode toen hij met Sarah van Soelen was. Hij vorige week weten dat hij van meerdere verslavingen is afgekomen:

“Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken.”

Hij was dus verslaafd en Sarah heeft dat nooit toegegeven en altijd gezegd dat dit niet waar is. Maar nu heeft Sarah ook een reactie geplaatst op de statement van haar ex-vriendje, zo zei ze:

“Ik weet dat hij in een donkere periode heeft gezeten. Ik ben daar zelf ook bij geweest en dat vond ik heel erg om te zien. Hij is de liefste die ik ken!”

Maar dat is nog niet alles. Ze heeft namelijk heet kettinkje was ze van hem heeft gekregen tijdens hun relatie weer omgedaan.

De beelden liegen er niet om:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Veel kritiek over ’te kort rokje’ van Nikkie Plessen: ‘Doe dan niks aan’

Dat Nikkie Plessen haar eigen kleding verkoopt en dat haar bedrijf erg goed loopt is inmiddels wel bekend en dat ze er goed uitziet weten we ook allemaal wel. Ze heeft op Instagram bijna 500.000 volgers en dan is het dus ook logisch dat ze af en toe ook haar eigen merk promoot.

Omdat ze zoveel volgers heeft ontstaat er soms ook kritiek en nu zijn er best wel wat mensen die het niet eens zijn met de kleding die ze soms aan heeft. Er is recentelijk kritiek geuit over de lengte van het rokje dat ze aan heeft. Wij vinden het rokje niet heel erg kort maar je zult hieronder overduidelijk zien dat er veel mensen zijn die het daar niet mee eens zijn.

De meningen zijn verdeeld

Als je de reacties hieronder zo gaat lezen zul je veel positieve, maar ook negatieve reacties lezen. Bijvoorbeeld: “Ondanks dat ze een prachtig lijf heeft, vind ik het te kort, een iets langer jurkje/rokje vind ik veel stijlvoller, maar ja dat mijn persoonlijke mening.”

Maar gelukkig is er ook positiviteit met: “Wat een prachtige reacties van allemaal vrouwen die haar dit niet gunnen.”

En dan hadden we nog een reactie van een man:

“Gewaagd , wel mooi pakkie ! Voor vele niet te betalen ? Ik zie veel mensen, naar tweedehands winkels gaan ? Bewindvoeringen ! Leefloongangers, bijstandsmensen ! Veel mensen nu , onafhankelijk , welke rang of status ? Die afgunstig naar zo’n combinatie kijken !? Wij leven.niet meer in de Middeleeuwen ! Mannen moeten zich maar beheersen ? Of maken , dat zij ook zo’n soort vrouw kunnen krijgen?”

Kijk zelf maar eens naar de foto die ze had geplaatst, wat vind jij ervan?

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Glennis Grace zeer bezorgd, gaat naar Ter Apel om vluchtelingen te helpen

Glennis Grace, die nauwelijks nog een carrière over heeft, gooit het over een andere boeg. De zangeres is van plan om naar het aanmeldcentrum te gaan in Ter Apel, zodat ze vluchtelingen kan gaan helpen. Glennis doet daarnaast een oproep aan haar volgers, om ook te komen helpen.

”Iedereen kent inmiddels de situatie in Ter Apel en de honderden, honderden vluchtelingen die daar vastzitten en onder erbarmelijke omstandigheden aan hun lot overgelaten worden”, zo schrijft een bezorgde Glennis in haar Instagram Stories. “Ik wil helpen, mijn vriendenploeg wil helpen en wij hebben besloten om aanstaande zondag daarnaartoe te gaan rijden met de nodige spullen die daar zo nodig zijn.”

Glennis Grace gaat met vriendenploeg vluchtelingen helpen in Ter Apel

Glennis zou graag zien dat meer mensen haar voorbeeld geven en massaal spullen doneren. “Zodat wij daar met een hele grote groep naartoe kunnen gaan rijden om dit af te geven. Let’s do this guys. It needs to stop.”

Glennis Grace gaat met vluchtelingen helpen in Ter Apel

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending