Foto’s: Jeroen Rietbergen heeft weer een dame aan de haak geslagen!
Connect with us

Meest bekeken

Foto’s: Jeroen Rietbergen heeft weer een dame aan de haak geslagen!

Jeroen Rietbergen is alweer eventjes vrijgezel nadat Linda de Mol hem de deur heeft gewezen. De break-up kwam omdat Rietbergen één van de hoofdpersonen in de beruchte The Voice-video van BOOS is. Inmiddels is de componist naar Amerika geweest om daar een maand in een kliniek te zitten. Dit zou zijn om hem van zijn problemen af te helpen waardoor hij het grensoverschrijdende gedrag zou hebben vertoond.

Destijds gingen de geruchten de de familie De Mol, Linda zelf, de kosten van deze peperdure kliniek op zich zouden hebben genomen. Yvonne Coldeweijer wist destijds al snel te melden: “Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.” Jan Uriot meldde destijds bij Privé: “Dit is echt voor de bühne!” Echter is de componist sindsdien met ándere vrouwen gespot, bijvoorbeeld op deze foto’s in Zuid Afrika!

Jeroen Rietbergen vaak bij Linda in de buurt!
Juicechannel wist een tijdje geleden al het volgende te melden: “Rietbergen is ook weer terug in Nederland. Hij is gisteren door een van onze volgers gespot in de Albert Heijn in Bussum. De laatste keer dat hij werd gespot was in Zuid Afrika.” Een Albert Heijn die niet ver weg ligt van de woonplek van Linda. Ook Coldeweijer heeft nieuwe informatie van een ‘spion‘: “Hi. Jeroen net gespot in hartje Bussum op z’n racefiets. Ging even HEMA in, beetje om zich heen kijken en fietste weer weg. is ongeveer 10 minuten van Lin’s huis in Crailo/Huizen dus denk dat ‘ie daar weer woont?” Coldeweijer reageert hierop met: “Steeds vaker krijg ik berichtjes dat ‘Vieze Jeroentje’ op de fiets wordt gezien in de buurt van de villa van linda. Zal Lin hem hebben vergeven en is hij weer thuis komen wonen?” Hieronder het bericht en de locatie waar Jeroen wel vaker gespot wordt:

Meest bekeken

Vrouw zegt seksueel misbruikt te zijn door Johnny de Mol: ‘Ik werd naakt wakker’

De anonieme vrouw die zegt seksueel te zijn misbruikt door Johnny de Mol duikt op in een video op YouTube. “Hij trakteerde me op een drankje.

Vlak daarna begon ik een beetje te wankelen”, zegt ze in een video, die dinsdag door Stichting Music#MeToo online is gezet.

Deze anonieme beschuldiging was twee weken geleden de aanleiding dat De Mol aankondigde voorlopig te stoppen met zijn talkshow HLF8. Hij noemde de aanklacht toen ‘vals’.

De tv-presentator ontkende eerder ook al de aantijgingen van zijn ex-verloofde Shima Kaes, die aangifte tegen hem heeft gedaan wegens zware mishandeling.

‘Naakt wakker op bed’
De tweede vrouw die De Mol beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag vertelt nu voor het eerst over het vermeende misbruik.

In een video van Stichting Music#MeToo zegt ze seksueel misbruikt te zijn door de tv-presentator. “Ik heb Johnny de Mol ontmoet op feestje, waar hij me op een drankje trakteerde”, zo begint ze haar verhaal in het filmpje.

”Het ene moment was ik drankje aan het doen en het andere moment lig ik naast hem naakt op bed”
– Vermeend slachtoffer van Johnny de Mol

“Vlak daarna begon ik me niet lekker te voelen, begon te wankelen en verloor evenwicht. Hij ving me op”, vervolgt het vermeende slachtoffer.

“Daarna werd ik wakker met hem op een bed. Naakt. Ik begreep er niks van: het ene moment was ik drankje aan het doen en het andere moment lig ik naast hem naakt op bed.”

‘GHB in drinken gedaan’
De anonieme vrouw vertelt dat ze daarna haar spullen pakte en weg wilde gaan. “Toen zei hij dat ik dat beter niet kon doen, omdat ik gisteravond de weg kwijt was”, stelt ze.

“Ik geloofde hem niet. Ik word nooit zo dronken na één drankje dat ik mijn evenwicht verlies en dat ik niet meer weet hoe ik ergens ben gekomen.”

Het zelfverklaarde slachtoffer is naar eigen zeggen later naar de politie gestapt. “Die zeiden dat er waarschijnlijk GHB in mijn drinken is gedaan.

Dat zou de reden zijn waarom ik een stuk van de avond mis.” Het is niet duidelijk wanneer het vermeende misbruik zou hebben plaatsgevonden, Stichting Music#MeToo is niet bereikbaar voor commentaar.

Karim Aachboun, die ook veelvoudig in de video te zien is, staat de Stichting Music#MeToo bij als juridisch adviseur. Hij staat ook Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol bij in de rechtszaak tegen hem.

Strafrechtelijk onderzoek
Ook Peter Plasman, de advocaat van De Mol, is niet bereikbaar voor commentaar op de gepubliceerde video.

Eerder werd bekend dat het Openbaar Ministerie (OM) een strafrechtelijk onderzoek is gestart in de zaak die door Kaes is aangespannen tegen De Mol.

Het is onbekend of justitie momenteel ook de nieuwe beschuldigingen aan het adres van de tv-presentator onderzoekt.

Politie Midden-Nederland laat aan Hart van Nederland weten op de hoogte te zijn van de video maar wil inhoudelijk niets over de zaak zeggen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Chantal Janzen haalt snoeihard uit naar Linda de Mol

Chantal Janzen heeft op Instagram snoeihard uitgehaald naar Linda de Mol. Het is een publiek geheim dat ze al jarenlang ruzie hebben.

In haar Instagram Stories deelt de presentatrice: “Sorry, ik heb je e-mail niet ontvangen. Wie heeft het dan Linda?” Het is wellicht niet toevallig dat Chantal hier de naam Linda gebruikt.

De twee blondines kunnen allang niet samen door een deur. De vete begon toen Janzen het programma ‘Oh wat een jaar’ overnam van Linda.

Daarover zei Linda indertijd: “Ja, daar vind ik een heleboel van. Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had.”

Nog altijd ruzie?

Chantal kon niet lachen om de uitspraken van Linda. “Als iemand een programma gaat presenteren, moet je niet díegene erop aankijken.”

Vanwege het The Voice-schandaal ligt Linda de laatste tijd erg onder vuur. Chantal lijkt hier dus nog wat olie op het vuur te willen gooien.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuw liefdeskoppel: Marco Borsato en Rachel Hazes hebben het héél gezellig met elkaar!

Het is steeds meer duidelijk dat het in BN’er-land een wirwar aan relaties is. We zullen zo op Marco Borsato en Rachel Hazes komen, eerst het volgende. André Hazes is weer terug in het land en Monique Westenberg heeft aangegeven dat er géén bruiloft aan komt.

Onzin zegt Yvonne Coldeweijer, die komt er wél aan. Coldeweijer heeft ook ontdekt dat Lil Kleine nu met de ex van André gaat, Anne Rose. Anne had overigens ook wat met Wesley Sneijder, maar dat ter zijde. Coldeweijer: “Anne Rose deed het vorig jaar al met Lil tijdens de Amsterdamse zomer, toen André nog met Sarasoel ging. Lil woonde toen tijdelijk in hotel Okura en Anne ging daar regelmatig heen. In die tijd deed ze het ook met Wesley Sneijder.” Coldeweijer stelt dat André iets met Anne kreeg toen hij Sarah dumpte. In die tijd zou hij het ook met Monique gedaan hebben.

Marco Borsato en Rachel Hazes dan maar?
Snap jij het nog? Wij niet, daar hebben we natuurlijk Yvonne Coldeweijer voor. In de tussentijd blijven de speculaties over de échte vader van André natuurlijk altijd doorgaan. Coldeweijer stelde een tijdje geleden: “Rachel post over een lieve vriend. Maar spionnen die me al langer volgen weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de echte vader is van André!” Het gaat hierbij niet om Borsato maar een andere Marco. Deze Marco om precies te zijn. Om nog wat meer verwarring te scheppen is Dionne zich ermee gaan bemoeien met haar programma ‘DNA Onbekend’. Ronald en Frank de Boer te horen dat ze helemaal geen broers zijn. René en Natasja Froger blijken volle broer en zus. Jack en Jochem van Gelder blijken broers te zijn. Ruud de Wild schijnt de vader van Olcay Gulsen te zijn. En natuurlijk de échte vader van André:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending