Foto’s van Ali B zorgen voor verwarring: “Hoe is het mogelijk!?”
Connect with us

Meest bekeken

Foto’s van Ali B zorgen voor verwarring: “Hoe is het mogelijk!?”

Ali B werd afgelopen week gespot bij een politiebureau in Amsterdam Zuid. Tenminste, zijn auto stond op de parkeerplaats voor de deur van het bureau. Er werd door verschillende kanalen aangenomen dat hij zich wellicht zou aangeven of ter plaatse was om verhoord te worden. Iets in die trant in ieder geval. Zijn alom bekende auto, een peperdure Bentley, wordt namelijk door veel mensen op straat herkend.

Even het kenteken opzoeken en je weet precies van wie de auto is. Roddelpraat wist als eerste dit nieuws te brengen en schreef hierbij dat dit twee dingen kon betekenen. Namelijk: “Ali is weer in het land. En Ali werkt mee aan het onderzoek!” Echter is er verder geen foto of informatie over dit bericht verschenen. De rapper zelf is dan ook niet ter plaatsen gespot wat dus kan betekenen dat er iemand anders in de auto heeft gereden.

Ali B is op twee plekken tegelijk!

En dat blijkt, als we de volgende foto’s mogen geloven natuurlijk. De altijd scherpe ‘Reality.FBI’ op Instagram heeft namelijk een aantal foto’s mogen ontvangen van de rapper. Hieruit blijkt dat de rapper nog steeds in Dubai zit, op zijn favoriete plek, in het winkelcentrum. Het kanaal schrijft: “Alhoewel Ali’s auto in Nederland was gesignaleerd, volgens Roddelpraat bij een politiebureau, zijn dit net genomen beelden uit Dubai. Ali zit toch in Dubai, zo blijkt!” Onderaan dit artikel is de desbetreffende auto van de rapper te zien. Wie dan wel op het politiebureau in Amsterdam Zuid aanwezig was is onbekend. Wellicht de vrouw van de rapper. Swipe onderstaande foto voor meer:

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Meest bekeken

Situatie Linda de Mol nog ernstiger dan gedacht: “Heel heftig allemaal!”

Linda de Mol is vooralsnog op een onbekende plek in het buitenland aan het bijkomen van alle perikelen van de afgelopen weken. De presentatrice is bedrogen door Jeroen Rietbergen en door verschillende media genadeloos afgeslacht. Waaronder Angela de Jong die waarschijnlijk wel de laatste druppel is geweest voor De Mol.

Echter zijn er grote zorgen vanwege het feit dat ze al haar werkzaamheden naast zich neergelegd heeft. Albert Verlinde heeft daarom terecht opgemerkt bij Shownieuws: “Op 27 maart is de eerste aflevering van een nieuwe reeks weer en dat is toch hét programma van Linda de Mol. Iedereen vraagt zich nu toch af: wat gaat er gebeuren?” Albert heeft rondgebeld: “Ze heeft natuurlijk aangegeven dat ze na alles wat er gebeurd is eigenlijk haar werkzaamheden neerlegt voorlopig, maar hoe lang is dat voorlopig en is ze terug voor Miljoenenjacht? Ik heb een beetje rondgebeld met de producent en mensen eromheen.”

Linda de Mol zal wellicht vervangen worden!

De mensen eromheen hebben laten weten er vanuit te gaan dat De Mol erbij zal zijn. Verlinde laat weten: “Ze hópen oprecht dat ze erbij is en ze willen eigenlijk niet eens nadenken dat ze er níet bij zou zijn, snap je? Laten we het hopen, want het is echt haar programma en ik vind dat ze het fenomenaal doet.” Echter moet er wel een ‘plan b’ zijn voor het grootse programma. Verlinde legt uit: “Natuurlijk wordt er altijd een plan B benoemd. Maar daar willen ze eigenlijk niet eens over praten. Maar dat zal ik dan maar invullen: Winston Gerschtanowitz heeft het één keer gedaan. Eén keer heeft hij het programma overgenomen, geloof in 2013. Toen de vader van Linda was overleden. Dat was de enige keer dat ze het programma niet gepresenteerd heeft.” We zullen het gauw genoeg merken! Hieronder meer over de huidige situatie van Linda:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Afterparty Justin Bieber eindigt in zware schietpartij

Vannacht ontaardde een feestje van Justin Bieber in een zware schietpartij. Meerdere personen zijn ernstig gewond geraakt.

Justin trad gisterenavond op in West Hollywood in het Pacific Design Center. Na het optreden was er een afterparty in The Nice Guy. Talrijke sterren als Leonardo Dicaprio, Kendall Jenner en Drake stonden ook op de gastenlijst. Het feest eindigde in een verschrikkelijk drama.

Rappers Gunna, Kodak Black en Lil Baby stonden rond kwart voor drie op straat te kletsen, toen er een gevecht uitbrak. Kodak Black slaat iemand, en kort daarna worden er een tiental schoten gelost. Vier personen raakten daarbij gewond en zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Lil Kleine door het stof vanwege deze bizarre reactie op taakstraf!

Lil Kleine is deze week veroordeeld voor 120 uur taakstraf voor het mishandelen van een man tijdens het uitgaan. Dit gebeurde in Amsterdam met twee andere vrienden. Op de Instagram van NOS valt te lezen: “Jorik krijgt een taakstraf van 120 uur voor het mishandelen van een man tijdens het uitgaan.

De rechter zegt dat er bewijs is dat Jorik de man van 28 uit het niets trapte. De mishandeling werd grotendeels gefilmd door camera’s in de club waar het gebeurde. Op die beelden is te zien dat Jorik Scholten de man trapt nadat die per ongeluk tegen zijn vriendin Jaimie Vaes opbotste. Twee vrienden van Jorik Scholten waren ook betrokken. Een van hen heeft net als de rapper 120 uur taakstraf gekregen, de andere moet een maand de cel in omdat hij eerder ook al voor geweld veroordeeld werd.”

Lil Kleine plaatst smakeloos bericht!

De rapper heeft het bericht natuurlijk ook gelezen en kon zich schijnbaar niet inhouden om te reageren. De rapper schrijft onder het bericht: “Album voor tweede week op 1 btw!“. In de reacties op zijn ondoordachte bericht worden hij en zijn nieuwe album compleet afgebrand. Een reactie is bijvoorbeeld: “Kende mooi streamen tijdens t prikke!“. Eerder kreeg de rapper ook al flinke kritiek op zijn reactie op alle The Voice schandalen. Hij zei hierover: “Slechte aandacht voor mijn album.” Veel mensen vinden dat zijn reacties blijk geven dat hij totaal geen spijt van zijn daden heeft. Hieronder het bericht:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending