Frankie, een kitten met 4 oren en 1 oog, overwint iedereen met zijn charme
Connect with us

Nieuws

Frankie, een kitten met 4 oren en 1 oog, overwint iedereen met zijn charme

Soms lijkt de natuur een beetje plezier te maken wanneer het nieuw leven schept, en deze unieke kat is echt iets buitengewoons.

Dit is Frankie, de kat met vier oren en één oog!


Een familie in Australië vond twee kittens onder hun huis en nam ze onmiddellijk mee naar binnen om te controleren of ze in orde waren.

De familie nam vervolgens Frankie en zijn broer mee naar de Geelong Animal Welfare Society (GAWS) in Australië, waar de twee kittens de veterinaire zorg konden krijgen die ze nodig hadden.

Kleine Frankie (genoemd naar Frankenstein) had een geïnfecteerd oog, om nog maar te zwijgen over zijn vier oren.

Hij werd meteen naar de operatiekamer gebracht om zijn gewonde oog te verwijderen. Na de operatie nam een ​​vrijwilliger bij GAWS genaamd Georgia Frankie mee naar huis, waar hij in alle rust kon herstellen.

Maar Georgia viel al snel voor het liefdevolle kitten en besloot dat ze hem gewoon niet meer naar het asiel kon laten gaan.

“Binnen een paar uur nadat hij thuis was, besefte ik dat er iets speciaals met hem aan de hand was en kon ik de gedachte niet weerstaan ​​om hem terug te nemen,” vertelde Georgia aan Love Meow.

Gedurende het jaar Georgia werkte bij de Geelong Animal Welfare Society, heeft ze gezorgd voor 80 katten en kittens.

Maar Frankie is de enige kat waarmee ze moeite heeft terug te brengen naar het dierenasiel. Dus nam ze de beslissing om hem te adopteren.


Het bleek dat Frankie’s extra oren werden veroorzaakt door een genetisch defect, waardoor hij ook een overbeet kreeg. In de toekomst zal Frankie waarschijnlijk een aantal tanden moeten laten verwijderen om te voorkomen dat ze in het gehemelte van zijn mond groeien.

Omdat Frankie nu en in de toekomst veel veterinaire zorg nodig heeft, heeft Georgië het moeilijk om al zijn kosten te dekken. Maar gelukkig heeft GAWS beloofd om Frankie’s medische rekeningen, inclusief zijn operatie en nazorg, te dekken, omdat de organisatie gelooft dat “elk leven kostbaar is”.

Georgia is niet de enige persoon die gevallen is voor kleine Frankie. Haar zoon, Arthur, is nu de beste vriend van Frankie.

Georgia nam Frankie mee toen ze op haar 90e verjaardag een oudere vrouw bezocht en de vrouw was zo blij om het ongewone kitten te zien dat ze niet kon stoppen hem te knuffelen.

Het lijkt erop dat Frankie een echte hartenbreker is …

Frankie blijft liefde en genegenheid geven aan iedereen die hij tegenkomt, en er is niets dat hij liever doet dan te knuffelen met iedereen.

Hoewel de genetische toestand van Frankie zeldzaam is, zijn veel katten met zijn toestand erin geslaagd om liefhebbende eigenaren en een nieuw thuis te vinden.

Dank aan alle lieve mensen die verder kunnen kijken dan verschillen en katten zoals Frankie de liefde geven die ze verdienen!

Wat vind je van dit verhaal? Laat je mening achter op Facebook. En vergeet niet het verhaal van Frankie te delen als je ook denkt dat alle katten recht hebben op een gelukkig leven!
[fblike]


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending