Frans Bauer deelt droevig nieuws: ‘Mariska herstelt misschien nooit van herseninfarct’
Connect with us

Celeberties

Frans Bauer deelt droevig nieuws: ‘Mariska herstelt misschien nooit van herseninfarct’

Het waren heftige tijden voor Frans Bauer en zijn Mariska. Zijn broer Dorus kreeg de diagnose van blaaskanker en vrouw Mariska leed een herseninfarct. De zanger onthult hoe het nu met Mariska en Dorus gaat.

Nu heeft Frans, na maanden van onrust en onzekerheid, eindelijk het gevoel dat het ergste achter de rug is.

Herseninfarct

Volgens de zanger stelt zijn vrouw het iedere dag beter. Sinds haar herseninfarct begin dit jaar is ze aan het revalideren. “We kunnen nog niet zeggen of ze voor honderd procent gaat herstellen”, legt hij uit.

De zanger vervolgt: “Wel spreekt en beweegt ze weer als voor het infarct. Die lichamelijke functies zijn dus volledig hersteld. Maar wat je niet aan de buitenkant ziet, zoals vermoeidheid en mentale prikkels, daar heeft ze nog wel last van.”

Hersenen op slot

Frans legt uit: “De artsen hebben ons verteld dat bij een herseninfarct een gedeelte van je hersencellen afsterft. Dat gedeelte gaat als het ware ‘op slot’. De cellen om dat gebied heen gaan de functies overnemen. Maar dat kost tijd. Pas na een jaar, dus volgend jaar januari, kunnen de artsen zeggen of Maris volledig zal herstellen. Maar we zijn al heel dankbaar dat ze weer normaal kan lopen en praten.”

Celeberties

Zien: Rachel Hazes woning kwijt vanwege stuklopende carrière André!

Rachel Hazes heeft het de laatste tijd veel over haar zoon André en haar toekomstplannen. Rachel kan aankondigen dat Andre overweegt definitief naar Amerika te verhuizen. Rachel kon er echter op wijzen dat dit misschien geen goed plan voor haar carrière was. Rachel in The Weekly Story: “Ik ontdekte dat onze zoon André net zoveel van Amerika hield als zijn vader. Ik weet niet of hij echt concrete plannen heeft om daar een huis te kopen. Ik zou het hem in ieder geval nooit afraden, dat moet hij zelf beslissen. Het wordt heel moeilijk als hij daar gaat wonen en zijn zoon hier in Nederland is. Ook qua werk lijkt het lastig. Daarvoor hoorden we ook dat de zaken van Rachel niet goed gingen. Theebar in Amstelveen Centrum gaat defect en alle shows rondom Hazes worden steeds minder bekeken.

Rachel Hazes moest luxe opgeven vanwege de mislukte carrière van haar zoon!

Dit betekent ook dat de Hazes een relatief klein inkomen hebben. André’s documentaire is misschien wel de enige redder die de komende jaren tot luxe zou kunnen leiden. Er zijn echter ook moeilijkheden door de tussenkomst van de familie Soelen, die absoluut niet in deze documentaire te zien wil zijn.

Nog 250.000 euro. Al die tijd dwongen financiële problemen Rachel haar appartement in Barcelona op te geven. Yvonne Coldeweijer meldt: “André ging niet met zijn neefjes naar Marbella, maar naar Barcelona. Rachel heeft haar appartement daar opgezegd. Momenteel hebben zij en Dré een mager inkomen en moet Rachel meer sparen. Afscheid van het appartement van Barça. Jongens zullen waarschijnlijk het appartement voor haar schoonmaken. Aangezien de zanger nu vaker op vakantie is, komt dit bedrag niet meer beschikbaar:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Intieme beelden van zangeres Maan en Freek: ‘Bezemkast niet eerste ontmoeting!’

Maan de Steenwinkel is erg populair in Nederland, maar wordt de laatste tijd negatief bekeken door de media. Zo zou haar optreden op Pinkpop ondermaats en een beetje zwak zijn. De zanger arriveerde na een wervelwind genaamd Joost Klein en het ging daar behoorlijk ruw. Joost bijvoorbeeld stond midden in het publiek en hield daar een moshpit.

Dan is er nog de Steenwinkel, een hele slechte keuze vanwege de enorme energietransitie. Bezoekers klaagden op Twitter: “Maan is als Sam Larsson, op YouTube weet je niet wat je doormaakt, maar in het echte leven is het rotzooi.” en “Ik ging naar een begrafenis die leuker was dan dat optreden op Pinkpop.” en “pijnlijk, smakeloos en commercieel”. kan worden gelezen. Steenwinkel vroeg ook aan het publiek: “Vind je het sexy? Iets wat niemand van nature voelt na een zweterige reis.

Maan en Freek gaan “samen naar huis”!

Nou, er is meer aan de hand dan dat. Bijvoorbeeld de geruchten over Freek van Suzan en Freek. De Steenwinkel zou op heterdaad zijn betrapt in een van de bezemkasten van Vrienden van Amstel Live. Juicechannel meldt: “Volgens onze bronnen ging het gerucht dat Freek Suzan na een show afzette bij een hotel en vervolgens terugreed naar Ahoy, waar op dat moment een crewparty was. De Steenwinkel was ook op het feest en De Steenwinkel en Freek moeten daar een geweldige tijd hebben gehad. Het verhaal gaat dat ze het allebei samen in de bezemkast hebben gedaan. Het was gezellig bij De Vrienden van Amstel Live! Het lijkt erop dat de twee elkaar al heel lang kennen en Shownieuws heeft vond voor de gelegenheid oude foto’s. Suzanne is er nog. Video onder bericht van Juicechannel:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jandino Asporaat is óók klaar met Nederland en vertrekt voorgoed!

Jandino Asporaat brak in 2011 door met zijn wekelijkse NTR snapshot getiteld “De Dino Show”. De humor van de komiek raakte veel mensen en nu is Asporaat nog meer. Asporaat is momenteel acteur, tv-presentator, zanger, producer en imitator. De 41-jarige komiek werd geboren op Curaçao en verhuisde op 11-jarige leeftijd naar Nederland. De komiek leek echter niet tevreden met Nederland terwijl hij zich concentreerde op wat hij niet had. Dat zei de komiek in een interview met Chantal Janzen magazine en C. Je begrijpt waarschijnlijk niet wat we daarmee bedoelen, dus laten we eens kijken wat Jandino zelf te zeggen heeft. Jandino in Chantal andC: “Op Curaçao ligt de focus op wat je hebt, in Nederland op wat je niet hebt. Het was alsof ik een emmer koud water in mijn gezicht gooide. Jandino voegde toe: “Buiten de temperatuur.”

Jandino Asporaat wil gaan!

De cabaretier vertelt hoe vreselijk het er in Nederland aan toe gaat. Vergelijk dat eens met zijn lieve Curaçao, waar volgens de Volkskrant een derde van de bevolking onder de armoedegrens leeft. Jandino zei over zijn geliefde Curaçao en het gehate Nederland: “Nederland is niet het paradijs dat men op Curaçao beschrijft, maar het is wel heel hard. In deze moeilijkheid zoek ik de mooie momenten.

De kwaliteit van leven is juist beter op Curaçao. In Nederland vergader je op kantoor. Op Curaçao zeg je: ik zie je op het strand. Jandino wil Nederland inruilen voor Curaçao zodat hij niet elke maand heen en weer hoeft. Wel blijft de cabaretier naar Nederland vliegen, eventueel maandelijks, om geld te blijven verdienen. Asporaat zei: “Mijn droom is om de huidige situatie om te keren, zodat Curaçao mijn volledige basis wordt en Nederland tweede wordt.” Jandino met koffers op weg naar Curaçao:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending