Frans Bauer onthult eindelijk eerlijk waarom dit gezinslid niet in serie zit
Connect with us

BNers

Frans Bauer onthult eindelijk eerlijk waarom dit gezinslid niet in serie zit

Maar waar is de vriendin van Frans Junior gebleven? Dat is de vraag die veel fans van de Bauer-familie bezighoudt, aangezien ze tot op heden nog niet in beeld is verschenen.

Frans Bauer heeft echter in Shownieuws verhelderd waarom ze nog niet te zien is geweest. “Fransje had een relatie, maar dat is uitgegaan,” legt de zanger uit.

“Maar gelukkig hebben we Emy weer terug, dus ze maakt weer deel uit van de familie en daar zijn we heel blij mee. Je zult haar binnenkort ook zien verschijnen, dus dan komt ze in beeld.”

Het ontbreken van Frans Junior’s vriendin in de schijnwerpers is misschien opmerkelijk, gezien het feit dat de partners van de andere twee zoons van Frans Bauer, Jan en Christiaan, wel al te zien zijn geweest.

Jan is samen met Gwen en Christiaan is samen met Kim. De afwezigheid van de derde schoondochter heeft dan ook de nieuwsgierigheid van veel kijkers gewekt.

Gelukkig hoeven fans zich geen zorgen te maken over de ontvangst van de nieuwe aanwinsten in de familie.

Mariska heeft zich eerder op sociale media positief uitgelaten over haar schoondochters. Ze beschreef de meiden als “superlief” en prees hun hulpvaardigheid.

“Ik zie ze echt als mijn eigen dochters,” deelde ze. “Het is niet te druk voor me. Ik kan echt genieten van alle gezinsdrukte.”

Met de geruststelling dat Frans Junior’s vriendin binnenkort ook haar opwachting zal maken in het familiedrama, kunnen de fans van de Bauers zich blijven verheugen op de komende afleveringen.

Terwijl de familie Bauer haar dynamiek en hartelijkheid op televisie deelt, wachten fans met spanning op de verschijning van Frans Junior’s vriendin, Emy.

Haar afwezigheid in de spotlight tot nu toe heeft vragen opgeroepen over haar rol in de familie en haar relatie met Frans Junior.

Hoewel details over hun relatie voorheen schaars waren, heeft Frans Bauer onthuld dat Emy weer een integraal onderdeel van de familie is geworden.

Dit nieuws zal ongetwijfeld een gevoel van opluchting brengen bij fans die zich afvroegen waarom ze nog niet te zien was in de uitzendingen.

Nu Frans Junior’s vriendin weer deel uitmaakt van de familie en binnenkort haar opwachting zal maken op televisie, kunnen kijkers zich verheugen op het leren kennen van deze nieuwe toevoeging aan de Bauer-clan.

Het is een veelbelovend vooruitzicht voor degenen die graag meer willen weten over de dynamiek en interacties binnen het gezin.

Terwijl de familie Bauer haar leven op tv deelt, is het duidelijk dat de steun en genegenheid van Mariska en Frans voor hun kinderen en hun partners onvoorwaardelijk is.

Dit blijkt uit de warme ontvangst die de andere schoondochters hebben gekregen en de open armen waarmee Emy weer is verwelkomd in de familiekring.

Met de komst van Emy naar het scherm zullen fans ongetwijfeld nieuwe inzichten krijgen in de liefdevolle en levendige wereld van de Bauers.

Het is een gelegenheid om de banden binnen de familie verder te verkennen en te zien hoe Emy haar plaats vindt in dit hechte gezin.

BNers

Bekijk: Johan Derksen haalt flink uit naar René Froger

René Froger kreeg vrijdagavond in de seizoensfinale van Vandaag Inside scherpe kritiek van Johan Derksen. De discussie ontstond toen de aangekondigde btw-verhoging voor culturele goederen en diensten ter sprake kwam, wat Froger zichtbaar frustreerde.

Duurdere kaartjes De Toppers

Froger benadrukt dat de hogere btw-tarieven ook de fans van De Toppers zullen treffen, aangezien de concertkaartjes duurder zullen worden. ‘Wij zouden dat toch moeten doorvoeren aan de mensen die de kaartjes kopen. De kaartjes zijn al niet goedkoop en bij wijze van spreken komt er nou nog eens 12 procent bij… Ja, ga jij het de mensen maar uitleggen,’ vertelt René.

‘Hakt er wel in’

Johan reageert fel: ‘Maar jij kunt niet als geste zeggen: ‘We maken de kaartjes goedkoper?’ Dat kan niet met alle onkosten.’ Froger antwoordt: ‘Nee, nee, nee, want wij zijn de afgelopen jaren al redelijk steady gebleven, ondanks dat alle kosten ongelooflijk de pan uit rijzen. Ja, en dan nu nog eens een keer deze twaalf procent eroverheen, dat hakt er wel in, ja.’

Tonnen winst

Derksen merkt vervolgens op: ‘Jawel, maar ik hoor wel eens van die Toppers-concerten, dat jullie er echt tonnen aan verdienen.’ Wilfred Genee voegt er lachend aan toe: ‘Ja, dat is een schande! Dat kan toch niet!’ René verdedigt zich: ‘Honderd procent, maar dat mag toch ook wel? Er staat ook veel tegenover.’

Doorgaan met lezen

BNers

Jan Roos: “Overleden ouders Joost Klein zouden zich schamen voor hem”

Jan Roos heeft in het YouTube-programma Roddelpraat ongenadig hard uitgehaald naar Joost Klein. De oud PowNed-verslaggever merkt onder meer op dat de artiest ‘moet ophouden met dat gejank over zijn ouders’ (die zijn overleden). ”Ze zouden zich schamen voor hem!”

Roddelpraat

Het programma Roddelpraat is sowieso erg controversieel. Jan Roos en zijn kompaan Dennis Schouten laten zich vaker verleiden tot absurde uitspraken.
De twee zijn al vaker voor de rechter gesleept en YouTube heeft het advertentiebeleid uitgeschakeld. In de aflevering die gisteren online kwam, werd onder meer de Nederlandse diskwalificatie bij Eurovisie besproken. En dan gaat het dus ook over Joost Klein.
Roos vindt de artiest maar niks. Maar wat hij dan doet gaat elke verbeelding te boven. Hij imiteert Joost en doet net alsof hij moet huilen. ”Mimimimimi mijn ouders zijn dood. Ja dat weten we toch wel!? Die zijn bijna alweer terug op aarde.”
Maar hij gaat verder. ”En daarbij, laten we eerlijk zijn: die mensen hebben dit niet mee hoeven te maken. Die zouden zich kapotschamen voor dat joch.”

‘Zwarte vogel’

Daarna gaat Jan Roos nog even los over de ‘zwarte vogel’. Hij bedoelt Appie Mussa, de zich verkleed had als een blauwe vogel.
In de uitzending wordt de TikTok-video van Appie getoond, waarin hij vertelt dat Joost ‘bijna niets deed’, maar toch gediskwalificeerd werd. Jan noemt dat het ‘goedpraten van geweld naar vrouwen’. ”Maar Appie komt uit een cultuur waar dat wellicht normaal is.”

Reacties

Dat Jan grappen maakt moet op zich kunnen, maar dat hij leuk probeert te doen over de rug van Joost Klein die nog steeds veel verdriet heeft om zijn overleden ouders gaat voor veel mensen te ver. En dat blijkt ook uit de reacties.
Onderstaand de uitzending. Jan doet zijn uitspraken vanaf minuut 7:50. Laat in de reacties op Facebook weten wat je daar van vindt.

Doorgaan met lezen

BNers

Willeke Alberti kan verdriet niet verwerken en neemt een trieste beslissing

Willeke Alberti gaat door een zeer heftige periode. In een tijdsbestek van amper twee maanden verloor ze eerst haar dochter Daniëlle van ’t Schip, waarna ze ook nog eens afscheid moest nemen van haar broer en dat raakt haar keihard. Om die reden een besluit genomen.

Moeilijke tijd

In oktober vorig jaar liet Daniëlle van ’t Schip het leven na een loodzware strijd tegen kanker. Als ouder is een kind verliezen het ergste wat er is.
Twee maanden later volgde er weer een klap. Haar broer Tonny overleed en dat bracht Willeke weer helemaal terug bij af. Ze realiseert zich dat ze door moet met haar leven, maar is ontzettend verdrietig. Om deze reden heeft ze nu professionele hulp ingeschakeld. Die gaat Willeke helpen om het verdriet een plek te gaan geven.

Tranen

Willeke doet alles wat in haar macht ligt om sterk te blijven, maar vanzelfsprekend zijn er momenten dat het haar allemaal te veel wordt.
”Als ik ’s ochtend onder de douche sta, komen soms wel de tranen. Die gaan dan het putje in en daarna begin ik vol goede moed mijn dag, zoals ik dat graag wil.”
Alberti weet dat het geen zin heeft om haar hoofd te laten langen. ”Daar schiet ik niks mee op.” Wanneer ze het moeilijk heeft, beeld ze zich in wat haar dochter graag gewild zou hebben, en dat geeft haar dan weer kracht.
” Daniëlle zei niet voor niets: ‘Wat je ook doet, mam, met dat zingen in de zorg ga je gewoon door, hoor!” Vanaf deze plek wensen we Willeke uiteraard veel sterkte. Dat kun jij ook doen door een reactie achter te laten onder deze post op Facebook.

Doorgaan met lezen

Trending