Freek Vonk met grote spoed naar ziekenhuis: ‘Ernstig gewond geraakt’
Connect with us

WOW

Freek Vonk met grote spoed naar ziekenhuis: ‘Ernstig gewond geraakt’

Freek Vonk is maandag in de jungle van Suriname gewond geraakt. De bioloog werd tijdens de opnames van een nieuw seizoen van het tv-programma Freeks Wilde Wereld gestoken door een tijgermeerval. Op Instagram doet hij dinsdag verslag van het incident, waarbij hij zegt nog steeds te wachten op transport naar het ziekenhuis.

„Ik had een prachtige tijgermeerval in mijn net gevangen die ik natuurlijk zo snel mogelijk wilde bevrijden. Tijdens het losmaken stak hij mij echter met een van de stekels in zijn borstvinnen in mijn hand”, schrijft Freek bij een serie foto’s van zijn bebloede hand. „Deze stekels zijn groot, vlijmscherp, keihard en ze zitten helaas vol met weerhaken.”

Hoewel de betreffende stekel van de vis zelf afbrak, bleef deze echter muurvast in Freeks hand zitten. Even snel naar het ziekenhuis, zat er maandag echter niet in. „Helaas werd het gisteren al bijna donker, waardoor ik niet meer opgehaald kon worden uit de jungle per vliegtuigje of helikopter. En nu is het helaas nog steeds mistig in de jungle. Ik wacht dus nog steeds”, aldus de presentator. „Zodra de nevel is opgetrokken, word ik opgehaald uit het regenwoud van Suriname en naar een ziekenhuis in Paramaribo gevlogen.”

Geen zorgen

De bioloog moest daarom de nacht doorbrengen zonder dat er iets aan zijn kwetsuur was gedaan. Toch ging dat nog redelijk goed, zegt hij. „Het vervelende was dat ik vannacht met de stekel in mijn hand heb moeten proberen te slapen. Wonder boven wonder is dat best goed gelukt.”

Eenmaal in het ziekenhuis zal de stekel operatief verwijderd worden. Freek laat weten dat zijn volgers zich geen zorgen hoeven te maken. „Veel meervallensoorten zijn giftig, ze hebben gifklieren die verbonden zijn aan hun stekels. Ik heb daar bij deze tijgermeerval gelukkig niets van gemerkt. Of de zwelling moet hier iets mee te maken hebben, maar dat is waarschijnlijk gewoon vochtophoping / oedeem of een histaminereactie. Kortom, dit komt goed!”

Meest bekeken

Politieagent lekt informatie over jankende Lil’ Kleine in de cel

Lil’ Kleine zit nog altijd opgesloten in een Amsterdamse cel. Een agent lekt nu via snapchat informatie over de toestand van de rapper. Dat laat juice channel Reality FBI weten via Instagram.

Een agent (of althans iemand die zegt dat hij op het bureau daar werkt), lekte via Snapchat hoe het met Lil’ Kleine gaat. De rapper zit te janken en heeft naar verluidt veel spijt. Volgens de agent wil hij zijn maaltijden niet opeten omdat hij ander eten gewend is.

De conversatie gaat tussen een agent en een Tinderdate. De dame maakt een screenshot van het gesprek en de agent begint te flippen. Dat meldt Reality FBI. De agent in kwestie dringt erop aan dat ze de screenshots zou verwijderen, omdat dit vertrouwelijke info is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgen om André Hazes vanwege gelekte beelden: “Néé toch?”Zorgen om André Hazes vanwege gelekte beelden: “Néé toch?”

André Hazes zou volgens Yvonne Coldeweijer vorig jaar in een kliniek hebben gezeten om af te kicken van een verslaving. Dit zou in eerste instantie om een verslaving aan het verboden witte poedertje gaan. Echter zouden er volgens verschillende kanalen ook problemen zijn omtrent het alcoholgebruik van de zanger.

In deze periode was de zanger samen met Sarah van Soelen. Sarah zou in het verleden ook een verslaving hebben gehad maar is naar eigen zeggen al twee jaar clean. Coldeweijer zegt echter dat dit een leugen is en dat de blondine wel degelijk met een verslaving kampte vorig jaar. Dit zou dan ook samen met de veelbesproken zanger zijn. Beide zijn ze dan ook naar verschillende klinieken zijn geweest in Spanje. Dit was in de periode dat de zanger besloot om zich, tot op de dag van vandaag, compleet stil te houden in de media. Ook op de socials.

André Hazes valt terug in oude gewoontes?

In die radiostilte zou ook de relatie met Sarah zijn verbroken. Tussendoor is er nog een andere vriendin voorbij gekomen, maar dit was maar van korte duur. De laatste weken zijn er echter weer nieuwe tekens van leven vanuit de zanger. Er zijn foto’s en video naar de welbekende juicekanalen gelekt waarop de zanger te zien is. Feestend en wel. Ook Coldeweijer heeft de beelden voorbij zien komen en reageerde hier vrij stellig op. Ze zei: “Als dit geen 0,0 biertje is, kunnen we concluderen dat je voor saus al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten, André! Om te janken.” De zanger is op de foto’s feestend te zien met een biertje in zijn mond. De zanger zou ook met een andere dame gespot zijn, namelijk de eigenaresse van een Amsterdams restaurant. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

WOW

Agent lekt beelden: ‘Lil Kleine alleen maar aan het huilen’

Een agent die werkt op het hoofdbureau in Amsterdam waar Lil Kleine nog steeds vastzit voor de zware mishandeling van zijn vriend is uit de school geklapt. Deze agent wilde indruk maken op zijn date en was erg loslippig over Lil Kleine. Zijn date deelde het gesprek met de media.

De agent laat weten dat Lil Kleine alleen maar aan het huilen is en spijt heeft. Ook zou Lil Kleine niks meer eten, omdat hij het gevangenis eten ronduit smerig vindt. Deze agent moest ook de foto’s maken van Lil Kleine toen hij binnen werd gebracht. Hier deed Lil Kleine uiteraard ook weer heel moeilijk over.

Verder laat Yvonne weten dat zowel Lil Kleine als zijn vriendin Jamie Vaes psychische hulp toegewezen hebben gekregen. En dat is overigens niet vrijwillig maar verplicht voor het welzijn van hun zoontje.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending