Freek vonk plaatst hele schokkende foto, iedereen is woedend
Connect with us

Meest bekeken

Freek vonk plaatst hele schokkende foto, iedereen is woedend

Freek Vonk plaatsten onderstaande foto op zijn Instagram account. Daarop is een vos te zien die een konijn heeft gevangen. Onder de foto plaatsten Freek de tekst: ”Sorry jongens, ik hoor net dat passen is afgelast dit weekend!!!”.

Freek Vonk die onder meer te zien is op de publieke omroep met het kinderprogramma Freek in het Wild kreeg het zwaar te verduren door deze foto. Verschillende bn’ers en volgers vonden het afschuwelijk dat Freek deze foto plaatsten en zo het paasfeest verpest. Hieronder enkele reactie’s op de foto:

‘Wat belachelijke foto zeg, je weet dat je allemaal jonge volgers hebt. Echt respectloos’

‘Dit vind ik zo zielig’ en ‘zo niet leuk ’

”Dit is hard als je konijn net is overleden”

”Vertel jij het mijn kids?!”

Freek Vonk zijn reactie hierop was simpel maar doeltreffend:

‘Ook zó is de natuur’.

Celeberties

Sterkte: Het gaat niet goed met Patricia Paay: ‘Ernstig ziek?’

Patricia Paay schoof gisteren aan in De 5 Uur Show om onder meer te praten over het laatste nieuws en haar eigen muziekcarrière. De 71-jarige diva kwam echter wat verward over toen ze vertelde over de onderwerpen.

Patricia was de sidekick van presentatrice Carolina Lo Galbo, en praatte mee met de onderwerpen die aan bod kwamen. Patricia’s vergeetachtigheid viel al op toen ze haar mening gaf over Thierry Baudet die boos wegliep bij de roast van Martijn Koning bij Jinek. ‘Ik vind het heel laf dat hij wegliep. Dat heb ik nooit gedaan. Ik ben afgebrand geweest tien jaar geleden, ik geloof meer dan tien jaar geleden, in de… Bij… Hoe heet-ie ook alweer?’, stotterde ze.

Vergeetachtigheid
De voormalig zangeres doelde op de keer dat Theo Maassen haar afbrandde in De Wereld Draait Door, maar ze kon niet meer op de namen komen. Vervolgens liet ze een stilte vallen. ‘Wacht even, ik ben even..’, stamelde ze. ‘Ik werd afgebrand ergens omdat ik 60 jaar was en in de Playb*y stond. En ehh…’, legde Patricia uit. Toen wist Carolina waar de diva het over had. ‘In De Wereld Draait Door!’ Dat was raak. ‘Hè? Ja, De Wereld Draait Door, dat was het. Ik ben het even kwijt omdat het niet meer te zien is. Nou, dat. Ik loop toch niet weg dan?’

Theo Maassen
Tegen het einde van het gesprek bedankte Carolina haar. ‘Oké, nou bedankt voor jouw toegift. We gaan straks uitgebreid praten. Niet over Theo Maassen of wat dan ook, maar over disco.’ En toen viel er nóg een kwartje voor Patricia. ‘Dát was het! Theo Maassen! Ik ben heel gauw maar die naam maar vergeten.’

De leeftijd
Later liep de diva nog een keer vast. Ze kwam niet op een naam van een vrouw uit de tijd dat Patricia nog in de muziek zat. ‘Hoe heet ze nou?! Nou, goed, net wist ik het nog, nou niet meer. Zie: dat is natuurlijk die leeftijd,’ grapte ze.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nieuwe rel rond Marco Borsato – Dochter Jade (net 17) heeft al 5 jaar relatie met muziekproducer

Het zit de Borsato’s even niet mee… Na de storm rond de echtbreuk van Marco en Leontine is het nu dochter Jade, net 17 jaar geworden, die de aandacht op zich vestigt vanwege het feit dat zij de vijfde verjaardag viert van haar relatie met muziekproducer Roeland Beelen. Een relatie die dus begon toen zij pas 12 jaar oud was. Schrijfster en columniste Marianne Zwagerman, die er schande van sprak, haalde de woede van Borsato-fans op haar dak, maar blijft bij haar mening van een ongepaste relatie en zegt: ‘Als het moslims waren en dat 12 jarige dochtertje droeg een hoofddoek kotsten Borsato-fans ervan #feit’

Een ding is zeker: Jade Borasto en Roeland van Beelen hebben er nooit een geheim van gemaakt dat zij een relatie begonnen toen zij 12 en hij 14 jaar was. Daarvan getuigen de social media accounts van de twee. Roeland Beelen leerde de destijds 12-jarige Jade kennen toen jij in het team van Marco zat bij The Voice Kids. Borsato neemt regelmatig kandidaten mee naar huis voor feestjes zoals barbecues.

Begin dit jaar liet Jada los dat 2019 een ‘geweldig’ jaar voor haar was geweest. “Ik heb mooie herinneringen gemaakt en zoveel geleerd. Ik ben oprecht dankbaar voor dit alles. Laten we meer mooie herinneringen maken in 2020”, klonk haar nieuwjaarswens. Dat ‘geweldig jaar’ 2019 kwam ook omdat zij afgelopen oktober vierde dat zij 5 jaar samen was met Beelen, die zich afficheert als producer.

Een relatie ook die haar ouders Marco en Leontine blijkbaar, sinds hun eerste ontmoeting in 2014, aanmoedigden door o.a. de vriend van Jade mee op vakantie te nemen. Dat Jade en Beelen een echte relatie hebben en er sprake is van meer dan vriendschap blijkt ook uit de foto’s die zij op social media plaatsen van hun gezamenlijke vakanties. Een deel van de afgelopen zomer brachten ze bijvoorbeeld door in het Italiaanse Perugia.

Marianne Zwagerman

De relatie van dochter Borsato, die begon op haar twaalfde, viel bij schrijfster en columniste Marianne Zwagerman bepaald niet in goede aarde. Zij schreef op Twitter: “Dit meisje is 17 en heeft al 5 jaar (!) een relatie met een producer. Deze familie is echt f*cked up” om er aan toe te voegen dat zij de relatie zelf nooit goedgekeurd hebben. “Als ik een dochter had mocht ze niet op haar 12e een ‘relatie’. Ook niet met een loodgieter!”

Dat Zwagerman de relatie afkeurt valt bij Borsato-fans niet echt lekker. Zo reageerde Marjan met een J op twitter met ‘Zwaar overdreven bericht van @mariannezw. Verkering krijgen op de middelbare school is heel normaal. Er zit 2 jaar leeftijdsverschil tussen. U zoekt spijkers op laag water…’

En dat was nog een gematigde reactie…

Maar Marianne Zwagerman veranderde haar mening niet echt getuige haar volgende post: “Kinderen kunnen maar zo kort kind zijn. Op je 12de hoor je net de relatie met je knuffelbeer te beëindigen. Niet in een serieuze jaren-durende relatie te stappen.

Daarom vecht ik al 10 jaar tegen het #mutsenparadijs. Je hoort je dochter van 12 te leren dat ze zelfstandig moet zijn. Het leven op eigen kracht moet leren kennen. Je neemt niet je ‘schoonzoon’ mee op vakantie met je minderjarige dochter 😑

Met als uitsmijter: Als het moslims waren en dat 12 jarige dochtertje droeg een hoofddoek kotsten Borsato-fans ervan #feit.

Een vrij partij tussen minderjarige kinderen is niet altijd strafbaar. Dat is bijvoorbeeld het geval indien die handelingen vrijwillig plaatsvinden tussen jeugdigen die slechts in geringe mate in leeftijd verschillen en tussen wie een affectieve relatie bestaat.

Op 29 januari van dit jaar tekende Jade overigens een contract bij het Amsterdamse artiestenbureau NAMAM, waar onder anderen YouTuber Defano Holwijn, influencer Gaby Blaaser en acteur Geza Weisz ook onder contract staan. Van Jada is bekend dat ze de muzikale genen van haar vader Marco erfde. Zo was ze met hem te horen in het nummer ‘Samen Voor Altijd en sprak ze de stemmen in van verschillende kinderfilms. In 2014 bracht ze de single ‘Als jij maar van me houdt uit.

Nadat op 4 februari bekend werd dat haar ouders gingen scheiden, lieten Jada en haar broers Luca (21) en Senna (18) weinig van zich horen. Wel deelde Luca vorige week de mysterieuze tekst ‘Waarom Marco en Leontine na 23 jaar plotseling uit elkaar gaan, is niet bekend. “We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven”, luidde hun korte verklaring.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Video lekt uit: First Dates barman Victor doet het met kandidaat op het toilet

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!
“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending