Furieuze dame in Mr. Frank Visser wil 'poten breken' van buurvrouw!
Connect with us

Entertainment

Furieuze dame in Mr. Frank Visser wil ‘poten breken’ van buurvrouw!

Gisteren werden de kijkers van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak weer getrakteerd op een smeuïge burenruzie op SBS6.


Teuni en haar buurvrouw Olga hebben een intense hekel aan elkaar, vooral de laatste is zelfs bereid om ’60 uurtjes te schoffelen’.

Wat is er precies aan de hand? Nou, Teuni (78) ergert zich aan het feit dat Olga en haar gezin hun auto’s en zelfs de camper buiten de parkeervakken plaatsen. ”Ze nemen de halve straat in beslag!” Olga beweert dat ze bijna is aangereden door Teuni.

Olga, die beweert niet gewelddadig te zijn, is bereid om de ‘poten te breken’ van haar buurvrouw. ”Ik ga voor haar met liefde zestig uurtjes schoffelen!”

Ze is ook boos dat Teuni herhaaldelijk haar middelvinger naar haar heeft opgestoken en begon als reactie flink te schelden. Teuni vertelt dat haar buurvrouw vijf keer heeft geroepen dat ze dood moet.


Tijdens de uitspraak wordt duidelijk dat Olga zich keurig aan de regels houdt en dus niets verkeerd doet. Wat beter kan, is hoe de twee buurvrouwen met elkaar omgaan.

”Teuni heeft zich vastgebeten in een onrecht dat haar kennelijk jaren geleden is aangedaan.” ”Dat uit zich nu in onaangenaam en klagerig gedrag tegen Olga en haar gezin. Daar moet ze mee ophouden en als ze zich wel met de buren bemoeit, moet ze 100 euro betalen per keer. En dat geldt andersom ook”, aldus de oud-rechter.

Olga is overduidelijk blij met de uitspraak van Mr. Frank Visser. Ze kan haar tranen niet bedwingen. De gepikeerde buurvrouw Teuni is het niet eens met het vonnis. Gelukkig hebben we Viktor nog, die Teuni vraagt om zich aan de uitspraak te houden.

Tijdens de vorige uitzending van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak liep het helemaal uit de hand toen buurman Jan dreigde fysiek te worden tijdens de hoorzitting.


Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen

Entertainment

Zien: buurvrouw is aan het genieten van haar goedkope Ali zwembadje

In het buitenland heb je natuurlijk echte zomerse temperaturen. Helaas zat het dit jaar niet echt mee hier in Nederland. Deze dame dacht lekker in haar goedkope Aliexpress zwembadje te kunnen genieten.


Echter ging dat niet echt lang goed. Want je weet wat ze zeggen he. Goedkoop is soms duurkoop. Wie zie je dit ook wel overkomen? Bekijk de beelden hieronder:


Doorgaan met lezen

Trending