Gaat niet goed met Sarah van Soelen: ‘Weer aan de drugs’
Connect with us

Meest bekeken

Gaat niet goed met Sarah van Soelen: ‘Weer aan de drugs’

Het schijnt niet goed te gaan met Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes. Volgens Yvonne Coldeweijer is Sarah namelijk gespot terwijl ze aan de ballonnen zat te lurken. Nu zou je denken wat is daar erg aan, maar meestal zit er lachgas in die ballonnen en met Sarah haar verslavingsachtergrond is dat natuurlijk niet verstandig.

Eerder zou Sarah nog een natraject aan het volgen zijn in de afkickkliniek van Najib Amhali in Abcoude. Uit de omgeving van Sarah hoorde wij wel dat ze netjes van de drank en drugs kon afblijven, maar wellicht zijn deze lachgas ballonnen toch weer een kleine terugval.

Kort geleden vertelde Sarah nog uitgebreid in een interview hoe ze al op jonge leeftijd verslaafd was geraakt aan het bekende witte poeder.

Laten we hopen voor deze meid dat de ballonnen een eenmalig uitstapje waren of dat Yvonne Coldeweijer het bij het foute eind heeft en dat Sarah haar zaakjes toch goed op orde heeft.

Meest bekeken

Petitie Keijzer voor afschaffing coronapas nu al 500.000 keer ondertekend

De petitie van voormalig staatssecretaris Mona Keijzer voor de onmiddellijke afschaffing van de coronapas vindt heel wat bijval. In drie dagen tijd is de petitie meer dan 500.000 keer ondertekend. Het was zo druk dat de pagina om de petitie te ondertekenen regelmatig vastliep.

De petitie is gebaseerd op een manifest Onverdeeld Open. Een brede coalitie van vooraanstaande figuren pleit er voor het heropenen van de maatschappij zonder coronapas. “Nu duidelijk wordt dat ook dit coronavirus endemisch zal worden, mogen coronatoegangsbewijzen geen plaats krijgen in de ’gereedschapskist’ van een vrije democratie. Wij roepen de regering en het parlement op om het coronatoegangsbewijs per direct af te schaffen.”

De opstellers zijn onder andere medici, juristen, ex-politici, wetenschappers en ondernemers. Mona Keijzer was eerder staatssecretaris voor Economische Zaken en Klimaat. Nadat ze zich vorig jaar tegen de invoering van de coronapas kantte, is ze op staande voet ontslagen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opgedoken foto’s van Ali B zorgen voor woedende reacties!

Ali B is een van de hoofdpersonen in de BOOS-video die het The Voice-schandaal openbaarde. Samen met Marco Borsato en Jeroen Rietbergen is ook de carrière van deze rapper vermoedelijk voorgoed voorbij. In ieder geval zijn publiekelijke carrière waarin hij in programma’s kan verschijnen. Rietbergen is een paar dagen na de bekendmaking van deze schandalen naar het buitenland vertrokken. De geruchten gingen dat hij naar een peperdure kliniek is gegaan in Amerika. Echter zijn er verschillende verhalen in het rond aan het gaan dat hij daar wellicht al weg is, zoals hier te zien is.

Borsato lijkt het land voorlopig niet te verlaten. De zanger is druk met de verhuizing va zijn zoon en hij lijkt steun te krijgen van zijn Leontine. De eerstgenoemde persoon in dit verhaal, de rapper, is al sinds het begin het land uit. De rapper zit namelijk nog steeds in Dubai.

Ali B nog steeds in Dubai!

Er waren afgelopen week verschillende berichten dat de rapper in Düsseldorf gespot was op het vliegveld. Dit zou volgens verschillende juicekanalen een goede tactiek zijn om Nederlanders en pers te ontlopen. Maar de koningin van de showbizzwatchers, Yvonne Coldeweijer, heeft gehoord van haar “spionnen” dat hij weer terecht is. Niet in Nederland of Düsseldorf, maar nog steeds in Dubai. Ze schrijft: “Ali wordt nog steeds gespot in Dubai. Het valt me op dat hij elke keer in z’n eentje in de Dubai Mall wordt gezien. Is shoppen nu zijn dagbesteding of zo?“. Eerder plaatste de showbizzwatcher al: “Ali tourt nog steeds een beetje rond in z’n Rolls Royce in Dubai like nothing ever happened!” Zou onderstaande crowdfunding gewerkt hebben:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van de 71-jarige Ron Brandsteder veroorzaakt gechoqueerde reacties: “Wat is er in hemelsnaam gebeurd?”

Velen die dit lezen zullen Ron Brandsteder kennen als een man met vele talenten. Een van de meest bekende voormalige televisiepresentatoren van Nederland. Hij is niet helemaal van het toneel verdwenen, want wekelijks is de alleskunner op vrijdagavond op NPO Radio 5 van Omroep MAX te horen. De presentator is niet achter de geraniums gaan zitten en is nog erg actief.

Echter lijkt het met zijn gezondheid en fysieke gesteldheid niet erg goed te gaan, zo laat weekblad Story weten. Het blad spreekt zelfs van een ‘mysterie’. De toestand van Brandsteder is vastgelegd door persfotograaf Edwin Smulders. Story schrijft: “Het mysterie rondom de sterk vermagerde Ron (71) is in de showbizz het gesprek van de dag.” En daar is weinig aan gelogen.

Als commentaar bij de foto is vervolgens nog te lezen: “Elke vrijdagavond is Ron te horen op NPO Radio 5 van Omroep MAX. Met zijn nog altijd zeer herkenbare stem vertelt hij het verhaal achter de platen die hij draait. Iets dat hij hoorbaar met veel plezier doet. Maar er zijn groeiende zorgen om hem.” Echter is er volgens veel volgers geen reden tot zorgen. Er valt te lezen: “Ik vind het heel normaal hoor. Hij is niet vermagerd, omdat hij ouder is nu lijkt het zo. We hebben het beeld van de jonge knappe man in ons hoofd, maar dat is hij nog steeds alleen we blijven er niet eeuwig jong uitzien.” Ook laat een volger weten: “Nee, Ron is wie hij is. Zonder botox. Niks niet nep aan!” Bekijk hieronder de desbetreffende foto:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending