Gaby Blaaser voelt zich misbegrepen: ‘Mensen denken dat ik nep ben’.
Connect with us

Lifestyle

Gaby Blaaser voelt zich misbegrepen: ‘Mensen denken dat ik nep ben’.

Hoewel Gaby Blaaser zich regelmatig van haar blootste kant laat zien, zegt ze dat niemand haar echt kent. Daar wil ze nu verandering in brengen. De blondine wil nu haar ware zelf aan de wereld tonen.

Onbegrepen

Vroeger kende iedereen haar als actrice in GTST en Spangas, maar die carrière heeft ze achter zich gelaten. Nu is ze fulltime fitgirl en Instagram-model. De mannen krijgen maar niet genoeg van haar foto’s, maar nu onthulde Gaby dat ze zich onbegrepen voelt. Ze vertelde aan BuzzE: “Het komt mede door de manier waarop ik mezelf presenteer. Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze.” Blaaser hoopt dat mensen na haar deelname aan The Bachelorette gaan zien wie ze echt is. Ze vertelde aan het magazine: “Niemand kent mij echt. Dat gaat nu anders zijn.”

Kwetsbare vrouw

Gaby zegt dat mensen nu de kwetsbare vrouw zullen zien, die compleet voor de liefde gaat. Het is nog even afwachten of ze ook de liefde van haar leven heeft gevonden. Gaby verklapt alvast wel dat ze niet met lege handen naar huis ging. Daarover zei ze: “Ik ben een rijker en mooier mens geworden. Ik durf mensen veel meer toe te laten.”

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending