Geboorte van vier eekhoorntjes wordt gefilmd, een uniek en prachtig moment
Connect with us

Animals

Geboorte van vier eekhoorntjes wordt gefilmd, een uniek en prachtig moment

Geboortes blijven iets wonderbaarlijks om te zien. Ontzettend vaak zijn baby’s, of het nou menselijk of dierlijke baby’s zijn, ontzettend schattig.

In de onderstaande video is de geboorte en eerste levensmomenten te zien van een aantal eekhoorns. De videobeelden werden opgenomen en verwerkt in een reportage door France 5.

Het verhaal begint met een vrouwelijke rode eekhoorn (Sciurus vulgaris) die bijna gaat bevallen. Rode eekhoorns beginnen met paren aan het einde van de winter. Per worp krijgt een vrouwtje één tot acht jongen (gemiddeld drie). De jongen zijn bij de geboorte tien tot vijftien gram zwaar. Alleen het vrouwtje zorgt voor de jongen.

We zien eerst dat de drachtige eekhoorn op zoek gaat naar een veilige en rustige omgeving om te bevallen. Het knaagdier heeft er al ongeveer achtendertig dagen draagtijd op zitten. De camera heeft vervolgens het volledige proces van de bevalling opgenomen. Je ziet de kersverse eekhoorns er één voor één uitkomen. Het zijn er uiteindelijk in totaal vier!

De eekhoorns worden, zoals je in de video kan zien, geboren zonder haar. Daarom hebben ze de warmte van hun moeder hard nodig. Het haar zal beginnen met groeien wanneer ze ongeveer eenentwintig dagen oud zijn. In de video zie je ook hoe de eekhoorns opgroeien, haar krijgen en hoe ze spelen. Dat is erg bijzonder om te zien.

Bekijk de aandoenlijke beelden in de onderstaande video. Als je het een bijzondere video vond, vergeet dan niet om het artikel met je vrienden op Facebook te delen!

Animals

Moederhond overlijdt na verkeersongeluk, dan worden haar pups door koe geadopteerd

De liefde die dieren kunnen tonen is vaak grenzeloos. Zo ook in dit geval toen deze koe geen moment aarzelde toen ze vier weespuppy’s tegenkwam.

Het komt soms voor dat verschillende diersoorten voor elkaars jongeren zorgen. Eerder berichtten we over een gans die zich over een (rillende van de kou) puppy ontfermde.

Het ontroerende verhaal van vandaag speelde zich af in Uttar Pradesh, een deelstaat van India. Een voorbijganger filmde hoe een koe voor vier weespuppy’s zorgde.

Volgens Hindustan Times overleed de moeder van de puppy’s waarschijnlijk in een verkeersongeluk, kort nadat ze was bevallen.

De koe ontfermde zich over de pups en het lijkt erop dat ze deze heeft geadopteerd. Op de beelden is te zien hoe ze de koe op de weg ligt en de hondjes zich tegoed doen aan haar melk. Gelukkig zal niemand ze storen, in India is de koe heilig.

De hartverwarmende beelden van de schattige pups en de lieve moederkoe zijn binnen korte tijd viraal gegaan.

Hieronder kun je het filmpje zien dat de voorbijganger filmde en wat zoveel indruk heeft gemaakt.

Als dit verhaal je ook net zo heeft geraakt als ons, overweeg het dan op Facebook te delen zodat jouw vrienden en familie ook van dit hartverwarmende moment kunnen genieten!

Doorgaan met lezen

Animals

Golden retriever heeft aanval van jaloezie en laat kitten in toilet vallen

Honden en mensen ervaren emoties op een andere manier en zijn niet simpelweg 1-op-1 te vergelijken. Maar zoals ieder hondenbaasje weet, vertonen honden een legio aan gevoelens. En zoals deze clip laat zien, kunnen ze ook jaloers gedrag vertonen.

Duobao de golden retriever had hier last van. Hij zag hoe zijn baasje een dutje deed met het kitten en besloot het heft in eigen poot te nemen.

De jaloerse hond nam het kitten mee naar het de badkamer en liet het diertje in het toilet vallen. Niemand knuffelt met mijn baasje behalve ik, moet de Duaboa gedacht hebben.

Het grappige moment werd volgens de NY Post in het Chinese Shenyang gefilmd. Gelukkig spoelde hij niet door!

@woowoopet The dog is jealous🤣#CapCut #cat #dog #catsoftiktok #dogsoftiktok #funy #fyp #laugh #fypシ #cute #pet #animals ♬ original sound – woowoopet

Doorgaan met lezen

Animals

Dierenarts onthult: Dit is wat huisdieren doen, minuten voordat ze worden ingeslapen

Afscheid nemen van een geliefd huisdier is heel zwaar. Het maakt niet uit of je harige vriend een lang en gelukkig leven leidde; als het tot een einde komt, is dat verschrikkelijk.

Je beste vriend meenemen naar de dierenarts om een ​​einde te maken aan hun lijden is het ergste wat er is.

Ik kan me levendig herinneren dat mijn familie onze hond meenam om te laten inslapen toen ik jong was. Het is een van de meest pijnlijke herinneringen die ik heb, maar ik was ten minste tot het laatst aan zijn zijde.

Ik deed mijn best om sterk voor hem te zijn, omdat ik wist dat hij anders mijn angst zou voelen.

Toen het klaar was, huilde ik een aantal dagen. Ik wist dat hij zich op een betere plaats bevond; een plek waar hij geen pijn meer zou voelen. Maar het was toch hartverscheurend.

Helaas hebben niet alle eigenaren van huisdieren de moed om bij hun dieren te blijven tot hun laatste adem. Ze zijn er niet om ze in slaap te laten vallen; ze geven er de voorkeur aan om de dierenarts de laatste momenten te laten afhandelen.

Nu heeft een dierenarts – die anoniem wil blijven – ervoor gekozen zijn gedachten erover te delen en ze zijn hartverscheurend.

De boodschap van de dierenarts:

“Wanneer je een huisdier hebt, is het onvermijdelijk dat je huisdier sterft voordat je zelf sterft. Dus als je je huisdier naar het kantoor van de dierenarts moet brengen voor een humaan pijnvrij einde, wil ik dat jullie allemaal iets weten.

Je bent het centrum van hun wereld geweest tijdens hun HELE LEVEN !!! Het enige wat ze weten is dat jij hun familie bent. Het is een zware beslissing om te nemen en het is verwoestend voor ons als mensen om ze te verliezen. Maar alsjeblieft, ik smeek je, LAAT ZE NIET ALLEEN.

Laat ze niet sterven in een kamer vol vreemdelingen op een plek die ze niet kennen. Jullie moeten weten dat ZIJ JE ZOEKEN ALS ZE JE ACHTERLAAT !!!!

Ze kijken naar elk gezicht in de kamer op zoek hun geliefde persoon. Ze begrijpen niet waarom je ze achterliet als ze ziek, bang, oud of stervend van kanker zijn en ze je troost nodig hebben.

Wees geen lafaard omdat je denkt dat het gewoon te moeilijk voor JOU is, stel je voor wat ze voelen als je hen verlaat in hun meest kwetsbare tijd en mensen zoals ik blijven achter om ons best te doen om hen te troosten, ze minder bang te maken en probeer uit te leggen waarom je niet kon blijven.

Van een vermoeide dierenarts. ‘

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending