Geen Monique of Sarah, André Hazes gaat verder met deze dame!
Connect with us

Meest bekeken

Geen Monique of Sarah, André Hazes gaat verder met deze dame!

André Hazes weet zelfs tijdens een mediastilte nog álle spotlights op zich te zetten. De zanger heeft een behoorlijk hobbelig liefdesleven achter de rug op zijn jonge leeftijd. De zanger is een paar weken naar Amerika geweest met Monique Westenberg en zijn zoontje om een ‘vorm’ voor hun gezin te vinden. Er wordt behoorlijk geheimzinnig gedaan over de status van hun relatie. Dit zou onder de radar moeten blijven vanwege verschillende documentaires die gemaakt worden en al gefilmd zijn.

Zo zou er zelfs al gefilmd zijn in zijn tijd met Sarah van Soelen. Sarah en haar gezin gaan nu echter stappen ondernemen om uit deze documentaire te blijven. Patty Brard wist in Shownieuws te vertellen: “Sarah en haar familie waren nogal verbaasd over de reünie tussen André en Monique Westenberg. Die gaan actie ondernemen tegen de documentaire die eraan komt. Ze willen er niet in voorkomen.”

André Hazes in de problemen!

We kunnen dus wel stellen dat het niet meer goed gaat komen tussen André en Sarah. Echter lijkt het ook mis te zijn tussen André en Monique. Verschillende bronnen melden namelijk dat Monique degene is die ervoor heeft gezorgd dat een fotograaf hen gevonden heeft in Amerika tijdens hun trip. Er zijn namelijk verschillende foto’s gemaakt van het gezin terwijl ze in het zwembad zitten. Yvonne Coldeweijer: “Van een spion heb ik vernomen dat hij op dit moment pissed is op Monique. Hij verdenkt haar er namelijk van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé zelf heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad. Nou André, ik denk dat jij daar best eens gelijk in zou kunnen hebben.” We kunnen er dus rekening mee houden dat de zanger het hazenpad kiest en binnenkort met een andere vrouw rondloopt. Anne wellicht?

Meest bekeken

Hans Kraay jr. haalt snoeihard uit naar de mannen van Vandaag Inside!

Dat Johan Deksen besloot om publiekslieveling Hans Kraay jr. niet mee te nemen naar de talkshow Vandaag Inside schoot veel kijkers in het verkeerde keelgat. Volgens Johan voegt Hans Kraay jr. alleen iets toe als het om voetbal gaat, maar bij Vandaag Inside is er weinig ruimte om te praten over voetbal en gaat het meer over de dagelijkse zaken.

Hans Kraay jr. zei er gisteren voor het eerst iets over in de talkshow van Beau.

“Niet om het interessanter te maken hoor, maar omdat je net weg bent daar gaan heel veel mensen vragen of je aan wil schuiven in praatprogramma’s om daarover te praten en daar had ik helemaal geen behoefte aan”

“Ja. Het is hun leven. Ik heb zeventien jaar bij ze gezeten en ik weet hoe ze houden van televisiemaken. Ik had niet verwacht dat die definitief van de buis zouden zijn. Wat ik ervan kan zeggen is: veel plezier en veel succes, want zij houden van televisiemaken, dus ik zou zeggen: carry on!”

“Ik heb zeventien mooie jaren gehad en zij moeten doen en laten wat zij willen. Ik had wel verwacht dat ze terug zouden komen en ik wens ze heel veel succes.”

Is hij al gevraagd om weer terug te keren?

“Nee, maar dat hoeft ook niet.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Prinses Alexia trekt grote ogen in het buitenland met kiekje: “Model!”

Prinses Alexia is waarschijnlijk de meest besproken dochter van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Kroonprinses Amalia en Prinses Ariane zijn natuurlijk prachtige dames, echter valt de middelste van de drie vooral op door haar roodbruine haren. Ook in het buitenland wordt de prinses met enige regelmaat besproken, ook vanwege haar uiterlijk. Naast dat haar uiterlijk veel besproken wordt ligt het gedrag op social media ook weleens gevoelig bij het Spaanse Koningshuis. Daar is namelijk al meer dan eens kritiek geuit naar de Nederlandse prinses. Onze prinses zit namelijk in hetzelfde jaar op dezelfde school als de Spaanse Prinses Leonor. Vanwege haar video’s op TikTok waarop de prinses rappend te zien is zou ze volgens Spaanse media en het Spaanse Koningshuis té rebels zijn. Hierdoor zou ze mogelijk slechte invloed hebben op de Spaanse prinses op hun nieuwe school. Gelukkig lijkt de Nederlandse media stukken minder bekrompen.

Prinses Alexia poseert als een model volgens Bunte!
Echter is er natuurlijk ook altijd genoeg positief nieuws vanuit verschillende media. Onlangs is natuurlijk Koningsdag geweest waar de middelste prinses speciaal vrij voor heeft gekregen. Het was allereerst nog onduidelijk of het gezin compleet zou zijn vanwege buitenlandse schooldagen en stages van Amalia maar gelukkig was iedereen bij elkaar op de feestelijke dag. Fred van Leer uitte zijn bewondering al over de middelste prinses: “Maar even, hoe bloedknap is deze meid. Dit is toch niet te doen.

Bloedje knap… Oh dat groen met dat rode haar. En zij is ook leuk! Ja. Toch leuk.” Inmiddels hebben de beelden ook de buitenlandse media bereikt ook ook dáár zijn ze behoorlijk te spreken over het uiterlijk van de prinses. Het Duitse roddelblad Bunte stelt dat het nét is alsof er een wereldster het podium opstapt wanneer de prinses tevoorschijn komt. Ook zou ze precies weten hoe te poseren. Dat is te zien:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Harry Mens haalt uit naar slachtoffers van seksueel wangedrag bij The Voice

Harry Mens vindt de situatie rond het seksueel wangedrag bij The Voice maar ouwe koek. Dat vertelde de presentator van Business Class vrijdag bij het radioprogramma The Friday Move van Wilfred Genee.

“Mijn dochters hebben haar op de tanden, die laten zich dit niet overkomen”, liet Harry optekenen. Genee had hem voordien gevraagd of hij ook zo makkelijk zou reageren als het om een van zijn vijf dochters zou gaan.

Advocaat Sébas Diekstra, die vijf vrouwen bijstaat die aangifte deden over seksueel wangedrag bij The Voice, is het daar niet mee eens. “Harry, dat laten overkomen.. Het lastige is: niet iedereen reageert op dezelfde manier.” Maar daar heeft Harry geen oren naar. “Als je nuchter bent, dan gebeurt er helemaal niks. Ze gaan zuipen, ze gaan coke gebruiken dan krijg je dat soort theater.” Diekstra reageerde dat Harry het laat overkomen dat de vrouwen het zelf zochten. “Mijn dochters hebben er geen last van.”

Vrouwen schuldig?

Ook Genee zelf grijpt in. “Nu ga je bijna stellen dat die vrouwen schuldig zijn aan het feit dat het gebeurd is.” Harry nuanceert: “Dat hoor je me niet zeggen. Maar ze zijn bezig met hun carrière en aan de ene kant willen ze beroemd worden. Als Ali B dan heel charmant met zo’n meisje omgaat en ze gaat met zo’n man naar bed, dan had ze al drie keer weg kunnen lopen en dat doet ze ook niet. En dan belt ‘ie nog netjes een taxi. Ze had ook naar het politiebureau kunnen rijden.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending