Gefrustreerde hond loopt ambulance achterna om bij dakloos baasje te kunnen zijn die op straat in een zakte.
Connect with us

Nieuws

Gefrustreerde hond loopt ambulance achterna om bij dakloos baasje te kunnen zijn die op straat in een zakte.

Wanneer een familielid zo ziek of gekwetst raakt dat ze in het ziekenhuis eindigen, moet je je uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je geliefde genoeg liefde, affectie en zorgen krijgt. Familie is familie, zelfs al heb je een vacht! In Taguatinga in Brazilië was het voor een hond en zijn eigenaar een dag als alle anderen toen hun leven in een oogwenk zou veranderen. De twee zijn dakloos en leven in straten van Brazilië.

Volgens de nieuwsverslagen leed de eigenaar aan epilepsie en kreeg een aanval. Hij verloor het bewustzijn en viel op de grond. De eerste hulpverleners kwamen meteen ter plaatse en brachten de man naar het ziekenhuis. Maar van zodra ze de man op de draagberrie legden, kreeg de ambulance gezelschap.

De hond van de man volgde de ambulance verschillende blokken! Eerste hulpverlener Celiomar Ferreire do Couto (42), die de beelden met zijn telefoon maakte, schreef dat zijn hele team de liefde, trouw en toewijding van het hondje niet konden geloven. Ze waren allen erg aangegrepen door de ervaring. “Ik doe dit beroep nu al 19 jaar, en zoiets heb ik nog nooit gezien”, zei Celiomar. “Soms arriveren we bij een noodgeval en zijn er huisdieren in de buurt, maar vaak zijn ze te schuchter om dichterbij te komen en rennen ze weg. Zo’n reactie heb ik in m’n hele loopbaan nog nooit gezien.”

Eenmaal de ambulance stopt, vertraagt de hond en lijkt hij wel een glimlach op zijn gezicht te hebben. Vervolgens liet het team hem binnen en de puppy ging meteen naar de draagberrie waar zijn eigenaar lag. Aangekomen in het ziekenhuis, volgde de puppy zijn eigenaar en hield hem geen seconde uit het oog.

“We konden niet geloven hoe goed gemanierd de hond was”, voegde Celiomar eraan toe. “Het zat gewoon rustig en geduldig naast zijn eigenaar. Hij blafte niet eens. De man zweefde tussen bewustzijn en bewusteloosheid, maar hij kon zien dat zijn gezel de hele tijd bij hem was.” De man werd later uit het ziekenhuis ontslagen, samen met zijn loyale, donzige vriend.

Must Watch: A faithful dog chases after an ambulance after his ow

Must Watch: A faithful dog chases after an ambulance after his owner was rushed to the hospital after having a seizure

Publiée par Pinoy Rap Radio sur Samedi 3 janvier 2015

Nieuws

Married At First Sight-Dirk gaat verder met andere vrouw en dat is een hele bekende

De afgelopen weken waren Anneke en Dirk uit het programma Married At First Sight (MAFS) het gesprek van de dag op talloze showbizzsites.

Het werd al snel duidelijk dat de twee geen goede match waren, wat resulteerde in het beëindigen van hun huwelijk.

Na de breuk met Anneke lijkt Dirk echter niet bij de pakken neer te zitten. De 67-jarige playboy blijkt ‘in het geheim’ aan het daten te zijn, en wel met niemand minder dan Patty Harpenau, een bekend gezicht.

Patty heeft dit nieuws zelf bevestigd, waarbij ze aangaf enorm onder de indruk te zijn van Dirk. Hoewel hij in het programma een eenzame indruk maakte, blijkt dat helemaal niet te kloppen.

Patty uitte haar verbazing over het gedrag van Anneke in MAFS en beschouwt Dirk als een geweldige man die ze niet voorbij wilde laten gaan.

Ze nam het initiatief door hem een bericht op Facebook te sturen, wat resulteerde in een belofte van Dirk om haar de volgende dag te bellen.

Wat aanvankelijk begon als een coachingssessie, bloeide al snel uit tot meer. Patty was onder de indruk van Dirks persoonlijkheid en zag in hem een fantastische partner voor iedere vrouw.

De twee zijn inmiddels meerdere keren samen uit eten geweest en hebben een prille relatie, aldus Patty.

Dirk heeft dus uiteindelijk liefde gevonden bij de ervaren schrijfster, die al meer dan vijftig boeken op haar naam heeft staan.

Ondertussen heeft ook Anneke niet stilgezeten op het gebied van liefde. Volgens een bron uit haar dorp is zij inmiddels samen met een veel jongere lokale bakker.

Hoewel zowel Anneke als de bakker zelf nog geen officiële bevestiging hebben gegeven, lijkt het erop dat Anneke haar geluk elders heeft gevonden.

Al met al hebben zowel Dirk als Anneke na het einde van hun huwelijk bij Married At First Sight nieuwe liefdes gevonden.

Voor Dirk betekent dit een relatie met de bekende schrijfster Patty Harpenau, terwijl Anneke wordt gelinkt aan een lokale bakker.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Ze is het bekendste ‘plussize-model’, maar nadat een man haar een ‘dikke koe’ noemde, poseerde ze in bikini en nam op gruwelijke wijze wraak

In een tijdperk waarin digitale platformen zowel een bron van inspiratie als van intimidatie kunnen zijn, steekt Iskra Lawrence uit als een baken van hoop en veerkracht.

Als een van de meest herkenbare gezichten in de plussize-modellenwereld, staat Iskra niet alleen bekend om haar adembenemende schoonheid, maar ook om haar toewijding aan het bevorderen van een positief lichaamsbeeld en zelfliefde.

Haar reis dient als een inspirerend voorbeeld van hoe men kan opstaan tegen de duistere kanten van sociale media, met name tegen cyberpesten.

Op een schijnbaar normale dag werd Iskra het doelwit van ongegronde online haat. Een Instagram-gebruiker, misschien gedreven door eigen onzekerheden of een misplaatste overtuiging, besloot haar persoonlijke welzijn en professionele imago aan te vallen.

Deze kritiek was niet alleen persoonlijk en kwetsend, maar raakte ook bredere maatschappelijke kwesties aan, zoals de strijd tegen obesitas en de perceptie van schoonheid in onze samenleving.

In plaats van ontmoedigd te worden door deze kritiek, koos Iskra voor een antwoord dat zowel doordacht als moedig was.

Ze besloot de negativiteit om te zetten in een kans om een krachtige boodschap over te brengen. Met een foto van zichzelf in een bikini, stralend van zelfvertrouwen en omringd door zakken chips, maakte Iskra een duidelijk statement.

Deze daad was niet alleen een weerlegging van de kritiek, maar ook een viering van zelfacceptatie en het recht om van het leven te genieten op haar eigen voorwaarden.

Door dit te doen, transformeerde ze een negatieve ervaring in een inspirerend moment dat anderen aanmoedigt om zichzelf lief te hebben en zich niets aan te trekken van de meningen van anderen.

De respons van Iskra op de online aanval benadrukt het cruciale belang van body positivity in onze hedendaagse cultuur.

In een wereld die vaak geobsedeerd is door een enge definitie van schoonheid, staat Iskra Lawrence als een voorbeeld van de beweging die streeft naar een inclusievere en meer accepterende visie op alle lichaamstypes.

Haar actie illustreert niet alleen het belang van zelfliefde en persoonlijke acceptatie, maar dient ook als een krachtig tegengeluid tegen de schadelijke effecten van body shaming en de ongevraagde beoordeling van anderen.

Dit incident werpt ook licht op een bredere discussie over de impact van sociale media op zelfperceptie en zelfwaardering.

Platforms zoals Instagram hebben ongetwijfeld de manier waarop we onszelf en anderen zien getransformeerd, vaak ten goede, maar soms ook ten kwade.

Iskra’s ervaring herinnert ons aan de noodzaak om bewust te blijven van de content die we consumeren en de interacties die we aangaan op deze platforms.

Het benadrukt de behoefte aan een meer empathische en ondersteunende online gemeenschap die diversiteit viert en individuen aanmoedigt om authentiek te zijn.

Iskra Lawrence’s doordachte reactie op cyberpesten illustreert haar standvastigheid in het gezicht van negativiteit en haar toewijding aan het promoten van een positiever en inclusiever beeld van schoonheid.

Haar verhaal is een inspirerende herinnering aan de kracht van zelfliefde en de impact die één persoon kan hebben op het veranderen van de narratieven rond lichaamsbeeld en zelfacceptatie.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man die eerder ziekte overwon besteedt €70.000 aan tatoeages voor zijn hele lichaam, inclusief oogbal-tatoeages

In een tijd waarin de grenzen van persoonlijke expressie en kunst voortdurend worden verlegd, dient het verhaal van Quest Gulliford als een boeiend testament van menselijke veerkracht, individualiteit en de kracht van kunst als middel voor zelfuitdrukking.

Gulliford, een dapper overlevende van Hodgkin’s lymfoom, heeft een reis doorgemaakt die niet alleen de donkere dagen van zijn strijd tegen k*nker belicht, maar ook zijn onwankelbare passie voor tatoeages onderstreept.

Deze passie is meer dan alleen een hobby; het is een diepgewortelde behoefte aan zelfexpressie, een canvas van persoonlijke verhalen en herinneringen.

Zijn eerste artistieke uitdrukking, een kruis op zijn linkerborst vergezeld van de woorden ‘God Eerst’, was een krachtig symbool van zijn dankbaarheid en geloof in het leven na k*nker.

Deze kennismaking met de wereld van lichaamskunst markeerde het begin van een levenslange toewijding aan tatoeagekunst.

Elk kunstwerk op zijn lichaam vertelt een deel van zijn levensverhaal, zijn strijd en zijn overwinningen.

Door de jaren heen heeft Gulliford een verbazingwekkende $70.000 geïnvesteerd in zijn tatoeages, een bewijs van zijn toewijding aan en liefde voor deze kunstvorm.

Zijn beslissing om zijn oogballen te laten tatoeëren, een beslissing die niet lichtvaardig werd genomen, getuigt van zijn moed en verlangen om grenzen te verleggen.

Deze ingreep, die zowel fysieke als mentale voorbereiding vereiste, benadrukt Gulliford’s streven naar uniekheid en zijn verlangen om volledig uit te drukken wie hij is, zelfs als dit hoge risico’s met zich meebrengt.

Het is een levend bewijs van het oude adagium dat ware kunst vaak voortkomt uit een combinatie van passie, pijn en de moed om het onbekende te verkennen.

Elke tatoeage op Gulliford’s lichaam dient als een ankerpunt voor een moment, een herinnering of een les in zijn leven.

Naast het spirituele kruis en de woorden ‘God Eerst’, draagt hij ook een paars k*nkerlint dat zijn persoonlijke gevecht met Hodgkin’s lymfoom vertegenwoordigt.

Dit lint is meer dan alleen inkt; het is een badge van eer, een symbool van de strijd die hij heeft gevoerd en overwonnen.

Zijn keuze om op 18-jarige leeftijd zijn gezicht te laten tatoeëren, was een stap die niet alleen zijn persoonlijke vrijheid van expressie benadrukt, maar ook de complexe dynamiek van familiebanden en sociale acceptatie.

De keuzes van Gulliford hebben een breed spectrum aan reacties opgeroepen, variërend van bewondering tot nieuwsgierigheid, zowel in persoonlijke kringen als op sociale media.

Zijn reis met lichaamskunst heeft niet alleen de dialoog over de grenzen van zelfexpressie en de betekenis van kunst in het moderne leven geopend, maar ook vragen gesteld over de acceptatie van extremere vormen van lichaamsmodificatie.

Gulliford’s verhaal stimuleert ons om na te denken over de manier waarop we kunst, lichaamsautonomie en persoonlijke verhalen in onze samenleving waarderen.

Quest Gulliford’s levensverhaal en zijn reis door de wereld van tatoeages vormen een krachtig narratief over de menselijke conditie, de behoefte aan zelfexpressie en de onuitwisbare impact van kunst op ons leven.

Het is een verhaal dat uitnodigt tot reflectie over onze eigen percepties van kunst, schoonheid en de betekenis van persoonlijke transformatie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending