Gelekte foto van Amalia zorgde voor woede in Koninklijk Huis!
Connect with us

WOW

Gelekte foto van Amalia zorgde voor woede in Koninklijk Huis!

De Nederlandse prinsessen zijn erg populair in het binnenland maar ook in het buitenland. Maxima komt oorspronkelijk natuurlijk uit Argentinië en ook daar komen de koninklijke familieleden regelmatig in het nieuws en in de roddelbladen. Maar nu staat ook de oudste dochter en kroonsprinses Amalia op een cover van een tijdschrift. Alleen over de inhoud van het artikel is nogal wat ophef ontstaan. Het gaat om een ander tijdschrift dan waar Alexia een tijdje terug de cover wist te sieren, het gaat om het blad ‘Caras’. De 16-jarige prinses is het gesprek van de dag in Argentinië en ook in Nederland wordt het niet helemaal gewaardeerd.

Amalia krijgt ‘plussize’ look aangeschreven

Het blad heeft het namelijk over de ‘plussize-look’ van de 16-jarige prinses. Ze schrijven erbij: “De oudste dochter van Máxima toont trots haar ‘plussize’”. Verschillende media in Argentinië zijn laaiend over de tekst die door het blad geschreven is. Er wordt bijvoorbeeld het volgende gezegd: “Is het niet pesten om op de omslag van een tijdschrift te wijzen op het lichaam van een tiener en aan te geven dat ‘ze niet aan de norm voldoet’ omdat het ‘plussize’ is? Omdat je geen slanke prinses bent? Waar moet je je tegen verdedigen?”. Eerder veroorzaakte een andere foto van de prinses al ophef, dit keer in Nederland.

Willem Alexander boos om foto van Amalia?

RTL Boulevard zou eerder dit jaar een foto hebben uitgebracht van de oudste prinses welke volgens de Rijksvoorlichtingsdienst tegen de mediacode is. RTL Boulevard is door die reden buitengesloten uit de jaarlijkse fotosessie op 30 januari van het Koninklijk huis. Ze hebben géén uitnodiging ontvangen. Marc van der Linden was hier behoorlijk boos om. Hij meldt dat hij het onterecht vindt dat ze hen om die reden buitensluiten. Dat is volgens hem niet aan hen om over te beslissen maar aan de rechter. Marc denkt dat Willem Alexander achter het besluit zit. Hij laat het volgende weten aan Shownieuws: “Er is één iemand die ons nu wie laten voelen wie de baas is, en dat is de koning!”. Ook laat Marc het volgende weten: “Ik vind dus dat eigenlijk Mark Rutte een keer tegen de koning zou moeten zeggen: ‘U leeft in een land waar de monarchie door de media zeer netjes wordt behandeld. U woont niet in Engeland waar paparazzi-fotografen overal camera’s ophangen. Het gaat hier rustig, jullie krijgen goede pers’.”

Meest bekeken

Duidelijkheid! Mark Rutte heeft geen vriendin maar een… vriend!

Mark Rutte is een Nederlands politicus. Sinds 14 oktober 2010 is hij minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken. Op 26 oktober 2017 werd zijn derde kabinet beëdigd. Hij is tevens politiek leider van de VVD.

Na een gymnasiumopleiding in zijn geboortestad Den Haag (Maerlant-Lyceum) volgde Rutte vanaf 1984 een geschiedenisstudie aan de Rijksuniversiteit Leiden, die hij voltooide in 1992.[1] Tussentijds was hij van 1988 tot 1991 voorzitter van de JOVD, een aan de VVD gelieerde politieke jongerenorganisatie. Na zijn studie werkte Rutte gedurende tien jaar bij het levensmiddelenbedrijf Unilever op de afdeling personeelszaken en zat hij enige jaren in het partijbestuur van de VVD.

Mark Rutte doet het met…
Intussen is Mark Rutte al tien jaar de Minister-president van ons land. Toch vragen veel mensen zich af of Mark ook een vriendin zou hebben. Doventolk Irma Sluis leek ons wel iemand die bij hem zou passen maar niets is minder waar. Mark is namelijk helemaal niet van de vrouwtjes!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland met spoed opgenomen in ziekenhuis

Haar moeder was visagiste, waardoor Maasland als kind al veel met de televisiewereld te maken kreeg. Ze mocht als kind al model staan voor verschillende tijdschriften en deed kinderkledingshows. Haar televisiedebuut maakte zij met een optreden in de televisiereclame Snoep verstandig, eet een appel.

Maasland werkte als model onder meer in Barcelona. Ze danste in het Veronicaprogramma Man O Man.

Bridget Maasland kampt met een bacteriële darminfectie. De Shownieuws-presentatrice werd daarvoor onlangs opgenomen in het ziekenhuis. Dat maakte haar collega’s Beau van Erven Dorens en Renate Verbaan donderdagavond bekend in het SBS 6-programma.

Herstellende
De 38-jarige Bridget zou inmiddels al weer herstellende zijn van de aandoening. Verwacht wordt dat de Haagse volgende week weer naar huis mag.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Marco Borsato belooft plechtig: ‘Ik ga nooit meer vreemd’

Marco Borsato vertelt dat hij door zijn scheiding met Leontine veel leerde over zijn gedrag tijdens de laatste jaren van hun huwelijk.

In een openhartig interview met De Telegraaf zegt Marco: “Eigenlijk heeft deze scheiding, ik ben 54 maar dat moet dan maar zo, me inzichten gegeven in hoe ik gehandeld heb en wat ik nooit meer wil.” Voor de breuk raakte bekend dat de zanger een affaire had met pianiste Iris Hond. Ook circuleerden er geruchten over andere affaires.

Daarover zegt Marco: “Ik wil nooit meer terug naar de oude situatie. Ik heb met mezelf afgesproken: ik ga nooit meer vreemd. Of het nu goedkomt met Leontine, of in een misschien ooit nieuwe relatie, het gif dat ik heb ervaren en wat dat doet met je relatie, dat wil ik nooit meer.”

Omdat hij en Leontine op een andere manier omgaan met stress, spraken ze na verloop van tijd een ‘andere taal’. Dat niet spreken, werd alsmaar langer. Marco zegt dat hij in overlevingsmodus was en daardoor slechte keuzes maakte. “Ik was aan het overleven, zoals zij dat op haar manier deed”, onthult de zanger.

Faillissement was grote kantelpunt

Het faillissement van zijn bedrijf The Entertainment Group in 2009 zorgde voor een kentering. En die was niet ten goede. Het zou de onrechtstreekse aanleiding zijn voor het op de klippen lopen van zijn huwelijk.

Marco legt uit: “Ik had een ongelooflijke burn-out na de val van het bedrijf toen. Ik eindigde daardoor bijna op nul. En los van dat feit, na jaren waarin alles wat we deden in goud en platina veranderde, viel nu alles over me heen. Het lelijkste in mensen kwam naar boven, dat doet iets met je.”

Goede relatie met Leontine

Marco zegt dat hij van geluk mag spreken dat hij nu zo’n goede verstandhouding heeft met Leontine. De zanger vertelt: “Als we elkaar zien dan omhelzen we elkaar, geven elkaar een kus. Daar ben ik blij om. De liefde is gebleven, ook al hebben we de vorm waarin die was gegoten middels een huwelijk moeten loslaten.”

Doorgaan met lezen

Trending