Geliefde filmster verliest leven in verschrikkelijk auto-ongeluk samen met geliefde huisdieren
Connect with us

Nieuws

Geliefde filmster verliest leven in verschrikkelijk auto-ongeluk samen met geliefde huisdieren

Hollywood wordt momenteel overspoeld door een golf van verdriet en rouw vanwege het tragische verlies van een ware legende.


De iconische Amerikaanse acteur Herbert Coward (85) is samen met zijn levensgezellin en hun geliefde huisdieren omgekomen bij een noodlottig auto-ongeluk. Dit hartverscheurende nieuws wordt gemeld door De Telegraaf op basis van internationale berichtgeving.

Herbert Coward, wiens naam bij veel Nederlanders bekend in de oren klinkt, heeft onuitwisbare sporen nagelaten in de filmgeschiedenis.

Vooral zijn gedenkwaardige rol in de film “Deliverance” uit 1972, waarin hij gestalte gaf aan een karakter met tandproblemen, heeft bij velen een blijvende indruk achtergelaten. In 2007 schitterde hij opnieuw op het witte doek met een rol in de film “Ghost Town: The Movie”.


Het noodlottige ongeval voltrok zich eergisteren, waarbij de acteur samen met zijn vriendin en twee geliefde huisdieren betrokken was. Terwijl ze de snelweg op wilden rijden, werd hun auto frontaal geraakt door een uitwijkend voertuig, bestuurd door een zestienjarige jongen. Hoewel de tiener naar het ziekenhuis werd gebracht, verkeert hij naar verluidt niet in levensgevaar.

Helaas heeft de 85-jarige Coward de impact van de botsing niet overleefd. Ook zijn vriendin en de twee huisdieren, een eekhoorn en een Chihuahua, hebben het noodlottige ongeluk niet overleefd.

Op sociale media stromen steunbetuigingen binnen voor de nabestaanden, en velen delen hun diepe rouw vanwege de betekenis die Coward voor hen heeft gehad.

Een gebruiker op X (Twitter) omschrijft het verlies als het kwijtraken van een waar icoon in de filmindustrie. Anderen uiten op diverse platforms hun diepe bedroefdheid over het tragische nieuws. De filmwereld heeft werkelijk een legendarisch figuur verloren, en velen delen in het verdriet om het overlijden van Herbert Coward.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending