Gepeste vrouw met 6.000 tumoren ondergaat operatie – adembenemende verandering roert dochter tot tranen toe.
Connect with us

Lifestyle

Gepeste vrouw met 6.000 tumoren ondergaat operatie – adembenemende verandering roert dochter tot tranen toe.

Waarschuwing: Deze reportage bevat foto’s en beelden die op sommige lezers schokkend zouden kunnen overkomen.

Op een bepaald ogenblik in ons leven werden we allemaal wel eens gepest of waren er minstens getuige van. Kinderen kunnen soms echt gemeen zijn en focussen zich op de kleinste details. Voor mensen als Libby Huffer bleef het pesten echter niet beperkt tot haar jeugd. Ze weet wat het is om constant getreiterd te worden.

De 45-jarige moeder vocht tegen een aandoening die ertoe leidde dat haar lichaam bedekt was met niet-kwaadaardige tumoren. Op een bepaald ogenblik had ze 6.000 tumoren op haar lichaam. Ze had zoveel pijn dat haar dochter haar zelfs niet kon knuffelen.

Libby lijdt aan een genetische neurologische stoornis genaamd neurofibromatose. De duizenden tumoren op haar lichaam maakten haar jeugd ontzettend moeilijk.

“Ik werd mijn hele leven gepest en getreiterd omwille van de bultjes op mijn huid. Ze bedekten me van kop tot teen”, vertelde ze aan Caters News.

“Op school werd ik constant gepest. Ze noemden me hagedis en pad. Ik moest mijn naam van Elizabeth in Libby veranderen, want wanneer ik mijn naam hoorde, herinnerde het me aan de tijd dat ik lizard breath genoemd werd.”

“Ik ben ook een mens, het enige wat ik wil is dat ik geliefd en behandeld wordt zoals elke andere persoon”, vertelde ze. “In plaats van opmerkingen te maken, zou ik willen dat mensen met me praten eerder dan te staren alsof ik een circusfreak ben. Het doet me gewoon heel ongemakkelijk voelen.”

“Ik ben niet besmettelijk. Ik heb een neurologische genetische stoornis die tumoren in en op mijn lichaam veroorzaakt op elke plek waar er zenuwen zijn.”

De fotografe uit Fort Wayne in Indiana in de VS postte foto’s van zichzelf online om mensen te informeren over haar aandoening en dankzij de televisieshow “The Doctors” kreeg ze een behandeling aangeboden om de bultjes te verwijderen.

Ze onderging twee operaties om 1.000 bultjes op haar gezicht te verwijderen en het weefsel dat de groei veroorzaakt. Dan onderging ze een lasertherapie om de littekens te verminderen.

Na de operatie merkte ze een “gigantisch verschil” in haar uiterlijk. Tijdens de The Doctors show verraste ze haar dochter en de 23-jarige was zo geschokt dat ze alleen maar kon huilen van vreugde.

Om bewustwording te verspreiden over de aandoening creëerde Libby een Facebookpagina genaamd “Faces of Neurofibromatosis” en telt nu meer dan 6.000 leden van over de hele wereld.
Bekijk de video hieronder en deel dit om mee te helpen om meer verdraagzaamheid te creëren rond deze aandoening.
[fblike]

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Grote zorgen om Martien Meiland “Dit ziet er niet rooskleurig uit!”

Het is niet altijd dolle pret in Chateau Marillaux, blijkt uitt de laatste aflevering. De 58-jarige kasteelheer en ster van de show wordt er namelijk ook niet jonger op. Martien Meiland blijkt te kampen met serieuze gezondheidsklachten. Ook fans zien in de laatste aflevering dat het leven in het Franse chateau de kasteelheer niet veel goeds doet. Ook de rest van de familie maakt zich zorgen, hij zou flinke benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren. Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan. Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. Maxime denkt ook dat er iets aan de hand is: “Misschien is het gewoon een longinfectie”. Fans denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich mee brengt. Ook in het welbekende Franse chateau zijn de gevolgen hiervan namelijk keihard aangekomen. Montana ziet het niet rooskleurig in als dit de uitkomst is: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Annuleringen in het kasteel

Er zijn onwijs veel annuleringen in het kasteel aangekomen. Iedere dag moeten er duizenden euro’s terug geboekt worden naar de gasten die niet kunnen komen voor hun overnachtingen. Vorige maand is dan ook officieel de verkoop van hun kasteel van start gegaan. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending