Gerard Joling hard over Gordon: ‘Ik heb gehoord dat ‘ie weer zwaar aan de coke zit en weer snuift en genoeg drinkt’
Connect with us

Meest bekeken

Gerard Joling hard over Gordon: ‘Ik heb gehoord dat ‘ie weer zwaar aan de coke zit en weer snuift en genoeg drinkt’

Gordon is woest op zijn voormalige tv-collega Gerard Joling die zijn twijfels heeft geuit over de de toekomst van Gordons hondje Toto en zegt ook dat Gordon weer zwaar aan de coke en de drank zit.

“Ik noem geen namen, maar dit is toch al het vierde hondje wat Gordon heeft?. Dan is hij het straks weer na een jaar of een halfjaar zat en dan…“, sneerde Joling ook nog in Shownieuws naar zijn voormalig tv-vriend Gordon. “Maar goed, hij moet het zelf weten. Als het hem verlichting geeft in deze tijd, dan moet hij dat vooral doen.”

“Dit onderstreept nog eens de karakteromschrijving in mijn boek over deze man”, schreef Gordon op Instagram na de uitspraken van Gerard in Shownieuws. “Daar heb je dan 20 jaar mee samengewerkt en dan denk je zo over me? De juiste keuze gemaakt om er voorgoed afstand van te doen als ik een iemand terecht bij het grof vuil heb gezet is hij het wel.” In de hashtags spreekt Gordon ook van een zielig figuur, die alles doet voor de publiciteit.

In een volgend bericht doet Gordon er nog een schepje bovenop. “Is dit dezelfde man die mij appte na de overval? Hoe erg hij het vond voor me en snel met me wilde eten, waar ik helemaal geen zin had! De zoveelste dolksteek in mijn rug, maar nu is het klaar. Grenzen aangeven zoals in de kliniek geleerd. Basta!”

Sylvia Geersen kiest de zijde van Gordon. Zij noemt Joling op Instagram een ‘engerd’… “Schandalig!” schrijft ze onder de woedende post van Gordon. “Als iemand lief is, ben jij het! Laat ze allemaal maar lullen. Heb hem altijd al een engerd gevonden. Gelukkig heb je je lieve hondje die wel echt met je is!”

Gerard reageert bij RTL Boulevard en zegt zich niets aan te trekken van de sneer van Gordon. “Over dolksteken gesproken, ik heb er al 40 van hem gehad. Dus daar hoeven we ons niet zo druk over te maken. Ik denk dat de soep nooit zo heet gegeten wordt als hij wordt opgediend.”

“Het is namelijk zo dat ik gisteren een interview bij Shownieuws heb gegeven van 20 minuten en daar vroegen ze ook naar het hondje. Daar ben ik heel netjes over geweest. Ik heb heel veel vrienden bij mij in de straat die allemaal honden hebben, dat zijn allemaal rashondjes. Die hebben papieren en heel veel tijd ervoor en Gordon – ik heb gezegd dat hij hiervoor ook honden heeft gehad, maar dat hij er geen tijd meer voor had – en dan moet je geen hond nemen. Dat is al een paar keer gebeurd en dat vindt hij heel vervelend, dat dat aan mij gevraagd is. Ik denk dat als je dieren neemt, je er heel goed voor moet zijn.”

Als uitsmijter zegt Joling: “Dat hij nu zo als een gestoken wesp reageert… Ik heb van vrienden gehoord dat ‘ie weer zwaar aan de coke zit en weer snuift en genoeg drinkt”, gaat hij verder. “Misschien is dat de reden dat hij zo enorm agressief reageert.”

Boulevards-deskundige Aran Bade sluit een opleving van Gordons cokeverslaving ook niet uit. “Laten we eerlijk zijn: hij noemt de verslaving en dat hij daarvoor naar een kliniek is geweest. Gerard zei ook: ‘Misschien moet hij ook wat langer in die kliniek gaan zitten.’ Hij heeft er nog geen maand gezeten. Gordon kwam als herboren terug en zei in interviews dat hij genezen is, maar het kan zijn dat je door deze gekke tijd die middelen misschien toch weer pakt.”

Gordons verhalen op Instagram doen Aran vermoeden dat Gordon weer gebruikt. “Die reacties zijn vanuit zijn emotie en die plaatst hij gewoon. Je kunt ook even nadenken voordat je dat weer op Instagram kwakt.”

Meest bekeken

Horecaondernemers zijn er helemaal klaar mee en openen massaal a.s dinsdag

Horecaondernemers zijn het zat en willen hun terrassen openen. De versoepelingen die afgelopen dinsdagavond bekend werden gemaakt tijdens de coronapersconferentie vielen bij veel horecaondernemers niet in goede aarde.

Zij vinden dat een open terras, in de frisse buitenlucht en volgens de coronaregels, prima moet kunnen.

2 maart
Eerder werd door verschillende horeca in Nederland al naar buiten gebracht dat de deuren op 17 januari open zouden gaan.

Dit gebeurde niet, waardoor veel mensen verwachten dat ook de plannen voor 2 maart niet doorgezet worden.

Woordvoerder Johan de Vos is echter zelfverzekerd dat er deze keer wel daad bij het woord gevoegd gaat worden.

“Dat kwam omdat destijds ‘code zwart’ dreigde te ontstaan in de zorg”, vertelde hij aan Omroep Brabant.

Dit keer is het anders: “Er moet iets gebeuren en alle collega’s in Nederland zijn welkom om zich aan te sluiten.”

Geen gevaar
Veel horecaondernemers zijn de wanhoop nabij, aangezien zij hun deuren al maandenlang niet kunnen openen.

Ook wordt er volgens De Vos door het kabinet slecht gecommuniceerd met de horeca in Nederland. “Zeker na het zien van de beelden van afgelopen weekend en de afgelopen dagen.

Amper tot geen handhaving, maar wel volle parken door het hele land”, legt hij uit. “Wij weten zeker dat we veilig en verantwoord onze zaken kunnen openen. Om te beginnen buiten met de terrassen. Uiteraard wel op anderhalve meter.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes: ‘Ik ga mezelf niet iedere dag pijnigen omdat ik mijn kleinkinderen niet meer zie’

Rachel Hazes mag dan veel verdriet hebben omdat ze haar twee kleinkinderen niet ziet, maar ze vindt nog altijd dat de fout niet bij haar ligt: “Ik zou voor mijn kleinkinderen een heel lieve oma zou zijn. Maar als me dat niet geboden wordt, dan maar niet. Ik ga mezelf niet iedere dag pijnigen omdat ik mijn kleinkinderen niet zie.’

In het interview dat Story deze week publiceert met weduwe Hazes maakt ze bepaald van haar geen moordkuil. Door de vete met dochter Roxeanne heeft ze kleinzoon Fender al jaren niet gezien. Daarover zei ze eerder: “Ik mis mijn kleinzoon. Ik zie mijn kleinzoon niet, dat doet zeer.”

Met zoon André is Rachel weliswaar weer on speaking terms, maar dat betekent niet dat ze kleinzoon André Jr. ook ziet. Zelfs haar zoon ziet ze momenteel weinig, zo vertelt ze in Story. ‘Dat heeft ook met deze tijd te maken en dat ik veel in Barcelona ben geweest. We bellen veel via Facetime. Maar mijn kleinzoon zie ik dan niet. We praten wel over hem, maar hij komt niet in beeld. Ik weet niet of dat de invloed van Monique is. Daar praten we niet over. Ik weet wel dat toen we met een hele groep in Rome (januari 2020, red) waren, André aan mij vroeg of ik mijn kleinzoon niet miste. Ik antwoordde: Natúúrlijk, mijn hart breekt als oma, maar als je iets niet geboden wordt en je kleinzoon is drie jaar en je hebt hem één keer gezien, anderhalf uur bij elkaar.”

Rachel vervolgt met: “Met alle respect: wat mís ik dan? Er is nooit een band opgebouwd. Laatst heb ik ook tegen André gezegd: Ik weet dat ik een heel leuke en goede vrouw voor je vader ben geweest, dat ik voor mijn kinderen een heel goede moeder ben geweest en dat ik voor mijn kleinkinderen een heel lieve oma zou zijn. Maar als me dat niet geboden wordt, dan maar niet. Ik ga mezelf niet iedere dag pijnigen omdat ik mijn kleinkinderen niet zie.’

In het vraaggesprek vertelt de weduwe ook dat geen spijt van haar bemoeienis met zijn relatie met Monique. ‘Ik heb gedaan wat ik als moeder moest doen. Ik snap dat hij als 20-jarige verliefd werd op Monique. Ze ziet er goed uit. Maar de wereld lag zo aan zijn voeten. Toen heb ik tegen André gezegd: Jullie doen elkaar tekort. Want zij wil straks huisje boompje beestje en jij bent een ondeugend jochie. Dat is wel gebleken. Ik hoef geen glazen bol te hebben om te begrijpen dat mijn kind de wereld wil ontdekken. Als moeder heb ik tegen hem gezegd: Kijk uit waar je aan begint. Jij wil haar dat huisje boompje beestje leven geven, maar er zijn te veel obstakels in je leven. En dat is bewezen. Dus eigenlijk heb ik gedaan wat een moeder hoort te doen.”

Rachel denkt ook nu nog dat ze het goede voor zoon André heeft gedaan. “Ik had de makkelijkste weg kunnen kiezen en me er niet mee kunnen bemoeien, maar ik heb de moeilijkste weg gekozen. Ik ben als moeder eerlijk geweest naar mijn zoon. Maar ik heb gedaan wat ik moest doen. Neem ik mezelf dat kwalijk? Nee. Heb ik voor mijn beurt gesproken? Misschien wel. Heb ik er achteraf spijt van? Nee. Want ik moet er niet aan denken dat het ooit fout was gegaan en dat hij zou zeggen: Waarom heb je me niet gewaarschuwd? Dat is ook opvoeden,’ zegt ze in het weekblad.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

CDA’er doet grote onthulling: ‘Mark Rutte gestalkt door prinses Mabel’

Prinses Mabel en minister-president Mark Rutte zijn twee van Nederlands meest vooraanstaande vrijgezellen. Ze kennen elkaar ook heel goed.

Prinses Mabel en Mark Rutte kennen elkaar al sinds hun studententijd. Toen waren ze samen actief lid van JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Dat ze meer dan goede vrienden zijn doet vaker de ronde, toch werden nog nooit foto’s van de twee genomen.

Recent verscheen het boek ‘Tand des tijds – Het CDA in de nieuwe eeuw’ van historicus en CDA’er Pieter Gerrit Kroeger. Als we hem mogen geloven, dan is er iets aan van die geruchten. Zij vertoonde volgens bronnen van Kroeger namelijk hardnekkig stalkingsgedrag.

“Ze verscheen onaangekondigd bij ons congres en eiste op hoge toon dat zij in het hotel naar de kamer van Mark Rutte werd gebracht. Wij zijn daar letterlijk voor gaan liggen, want ze was zo stoned als een garnaal en volstrekt onhandelbaar”, citeert Privé het boek.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending