Gerard Joling hard over Gordon: ‘Ik heb gehoord dat ‘ie weer zwaar aan de coke zit en weer snuift en genoeg drinkt’
Connect with us

Meest bekeken

Gerard Joling hard over Gordon: ‘Ik heb gehoord dat ‘ie weer zwaar aan de coke zit en weer snuift en genoeg drinkt’

Gordon is woest op zijn voormalige tv-collega Gerard Joling die zijn twijfels heeft geuit over de de toekomst van Gordons hondje Toto en zegt ook dat Gordon weer zwaar aan de coke en de drank zit.

“Ik noem geen namen, maar dit is toch al het vierde hondje wat Gordon heeft?. Dan is hij het straks weer na een jaar of een halfjaar zat en dan…“, sneerde Joling ook nog in Shownieuws naar zijn voormalig tv-vriend Gordon. “Maar goed, hij moet het zelf weten. Als het hem verlichting geeft in deze tijd, dan moet hij dat vooral doen.”

“Dit onderstreept nog eens de karakteromschrijving in mijn boek over deze man”, schreef Gordon op Instagram na de uitspraken van Gerard in Shownieuws. “Daar heb je dan 20 jaar mee samengewerkt en dan denk je zo over me? De juiste keuze gemaakt om er voorgoed afstand van te doen als ik een iemand terecht bij het grof vuil heb gezet is hij het wel.” In de hashtags spreekt Gordon ook van een zielig figuur, die alles doet voor de publiciteit.

In een volgend bericht doet Gordon er nog een schepje bovenop. “Is dit dezelfde man die mij appte na de overval? Hoe erg hij het vond voor me en snel met me wilde eten, waar ik helemaal geen zin had! De zoveelste dolksteek in mijn rug, maar nu is het klaar. Grenzen aangeven zoals in de kliniek geleerd. Basta!”

Sylvia Geersen kiest de zijde van Gordon. Zij noemt Joling op Instagram een ‘engerd’… “Schandalig!” schrijft ze onder de woedende post van Gordon. “Als iemand lief is, ben jij het! Laat ze allemaal maar lullen. Heb hem altijd al een engerd gevonden. Gelukkig heb je je lieve hondje die wel echt met je is!”

Gerard reageert bij RTL Boulevard en zegt zich niets aan te trekken van de sneer van Gordon. “Over dolksteken gesproken, ik heb er al 40 van hem gehad. Dus daar hoeven we ons niet zo druk over te maken. Ik denk dat de soep nooit zo heet gegeten wordt als hij wordt opgediend.”

“Het is namelijk zo dat ik gisteren een interview bij Shownieuws heb gegeven van 20 minuten en daar vroegen ze ook naar het hondje. Daar ben ik heel netjes over geweest. Ik heb heel veel vrienden bij mij in de straat die allemaal honden hebben, dat zijn allemaal rashondjes. Die hebben papieren en heel veel tijd ervoor en Gordon – ik heb gezegd dat hij hiervoor ook honden heeft gehad, maar dat hij er geen tijd meer voor had – en dan moet je geen hond nemen. Dat is al een paar keer gebeurd en dat vindt hij heel vervelend, dat dat aan mij gevraagd is. Ik denk dat als je dieren neemt, je er heel goed voor moet zijn.”

Als uitsmijter zegt Joling: “Dat hij nu zo als een gestoken wesp reageert… Ik heb van vrienden gehoord dat ‘ie weer zwaar aan de coke zit en weer snuift en genoeg drinkt”, gaat hij verder. “Misschien is dat de reden dat hij zo enorm agressief reageert.”

Boulevards-deskundige Aran Bade sluit een opleving van Gordons cokeverslaving ook niet uit. “Laten we eerlijk zijn: hij noemt de verslaving en dat hij daarvoor naar een kliniek is geweest. Gerard zei ook: ‘Misschien moet hij ook wat langer in die kliniek gaan zitten.’ Hij heeft er nog geen maand gezeten. Gordon kwam als herboren terug en zei in interviews dat hij genezen is, maar het kan zijn dat je door deze gekke tijd die middelen misschien toch weer pakt.”

Gordons verhalen op Instagram doen Aran vermoeden dat Gordon weer gebruikt. “Die reacties zijn vanuit zijn emotie en die plaatst hij gewoon. Je kunt ook even nadenken voordat je dat weer op Instagram kwakt.”

Meest bekeken

Monique Westenberg erg emotioneel na verlies: “Wat mis ik je in m’n leven”

Monique Westenberg moest op 26 november 2019 afscheid nemen van haar steun en toeverlaat. Haar oma Corrie overleed op 88-jarige leeftijd.

Monique Westenberg maakte er op sociale media geen geheim van dat ze haar oma op handen droeg. Haar overlijden in 2019 kwam dan ook bijzonder hard aan.

Vorige maand herdacht Monique haar grootmoeder nog op wat haar 90ste verjaardag had moeten zijn. Vandaag staat ze stil bij haar overlijden.

“Al twee jaar aan de andere kant en tegelijkertijd ben je nu altijd zo dichtbij. Dat weet ik, dat voel ik!”, schrijft Monique op Instagram Stories.

“Je stuurt me en begeleid me en daar haal ik zóveel kracht uit, maar God wat mis ik je in m’n leven. Zo onbeschrijfelijk veel. Mijn alles, mijn koningin”, aldus Monique Westenberg.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Chantal Janzen plaatst pijnlijke boodschap gericht aan ex-liefje Johnny de Mol!

Chantal Janzen is al jaren lang gelukkig met haar man en ze heeft inmiddels ook al twee kinderen op de wereld gezet. Maar heel wat jaartjes geleden heeft de blondine een relatie gehad met Johnny de Mol. Iets wat eigenlijk half bekend en vrouwelijk Nederland wel kan zeggen als we de geruchten mogen geloven.

Wanneer je even goed op Google gaat zoeken kun je zelfs hele lijsten met vrouwelijke BN’ers vinden waar Johnny wat mee gehad heeft. We vermoeden dat het aanzien en de centjes van zijn pa daar wel een klein beetje mee te maken hebben. Aanpappen met Johnny betekent natuurlijk de dag erop je eigen show. Maar aan deze relaties hebben niet alle vrouwen even goede herinneringen weten we uit verschillende verhalen. We zullen deze verhalen hier niet gaan bespreken, maar wel dat Chantal blij is dat dit verleden tijd is.

Chantal Janzen plaatst iets over Johnny de Mol!

Johnny heeft tegenwoordig namelijk zijn eigen show HLF8 waar hij met enige regelmaat in de roddelkranten terecht komt. Zijn interview met, ook al een ex-liefje, Bridget Maasland ging bijvoorbeeld het internet over. In dit interview ging het namelijk over de bed-prestaties van Hazes jr. en die van hemzelf. Er gaan verhalen dat Johnny tijdens zijn relatie met Chantal behoorlijk naast de pot gepiest heeft. Ook zou Chantal helemaal geen contact meer hebben met de zoon van de grote baas: “Ze zei toen ook al helemaal geen contact meer met hem te hebben, maar dat als hij in de goot ligt en niemand hem wil helpen dat hij Chantal dan mag bellen en ze erover na zou denken of ze hem dan komt helpen“. Tijdens een uitzending van HLF8 met Johnny kwam op het Instagram-verhaal van Chantal plots deze tekst tevoorschijn. We kunnen wel bedenken over wie dit gaat:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling maakt zich grote zorgen om zijn moeder (92)

Ze verloor haar grote liefde, brak haar borstbeen en viel twee keer van de fiets. Het is geen wonder dat Gerard Joling zich zorgen maakt om zijn hoogbejaarde moeder Janny. ‘En dan voelt ze zich ook nog eenzaam.’

Wie de verschillende kanalen op internet waar Gerard Joling (61) zich roert een beetje volgt, ziet met grote regelmaat ook zijn moeder Janny voorbijkomen. Er gaat geen week voorbij zonder dat haar zingende zoon haar een bloemetje brengt. ‘Natuurlijk. Maar ik moet je zeggen dat er sowieso heel goed voor haar wordt gezorgd,’ vertelt Gerard aan Story. ‘Zeker niet alleen door mij. Ook door mijn broer, zus, zwager en de kleinkinderen. En door de kinderen van haar overleden vriend Cor. En daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Ze woont nog steeds op zichzelf en dan denk ik weleens: jeetje, wat een sterke vrouw.

Ze heeft vorig jaar haar borstbeen gebroken, is twee keer van de fiets gevallen. En natuurlijk is Cor ook nog overleden, wat een ellende voor zo’n oud mens. Soms voelt ze zich ook best een beetje eenzaam. Dat zegt ze dan meteen tegen me. Zo van: Jemig Geer, dan ben ik dan en dan weer alleen. Ze maakt ook echt tijdsblokken. Tussen twee en drie komt die, dan die, en kom jij dan daarna? vraagt ze dan. Maar goed, op de een of andere manier rolt ze er toch doorheen. Ik ben enorm trots op haar.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending