Gerard Joling onthult: ‘Ik denk dus aan stoppen’
Connect with us

Meest bekeken

Gerard Joling onthult: ‘Ik denk dus aan stoppen’

Net zoals miljoenen Nederlanders zit Gerard Joling noodgedwongen thuis. Hij kan niet meer optreden of televisieshows aflopen, en dat heeft hem aan het denken gezet. Wil de 60-jarige nog wel terug de showbizzwereld in als de regelingen weer worden versoepeld?

‘Ik zal toch niet…’
,,Ik zal je eerlijk zeggen dat ik er serieus over heb nagedacht om te stoppen”, geeft de zanger toe aan weekblad Story. ,,Ik ben nu zestig. Dat is niet oud, maar ook niet meer piepjong. Dat houdt in dat je denkt: hoe lang ben ik er nog/ Wat ga ik doen met die tijd die ik nog heb?” Wat Gerard extra aan het denken zet, is dat zijn vader op zeventigjarige leeftijd is overleden. Hoewel de zanger toegeeft dat hij in veel luxe en comfort leeft en zijn vader dat niet deed, vraagt hij zich toch af of hij ook vroeg zal overlijden. ,,Dan denk ik weleens: ik zal toch ook niet…..”

Ondanks die twijfels had Gerard nog grote plannen. Hij heeft bijvoorbeeld net een nieuwe cd opgenomen met dertien nummers en hij wilde ook nog een keer een cd opnemen met klassieke muziek. Het coronavirus heeft echter veel roet gegooid in de dromen van Gerard. ,,Het is zo’n andere wereld geworden en dan denk ik: heb ik nog wel zin in dat geklooi. En straks weer langs alle radiozenders gaan waar je op de knieën moet zodat je plaatje een keer gedraaid wordt?”

Al jaren op de bühne
Hoewel Gerard twijfelt of hij nog wel wil blijven werken, zal het voor veel fans ondenkbaar zijn dat de zanger zich terugtrekt. Hij staat immers al vanaf zijn zeventiende op de bühne. Kan hij de showbizz echt vaarwel zeggen?

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Meest bekeken

Eindelijk hebben we duidelijkheid! Mark Rutte heeft geen vriendin maar een… vriend!

Mark Rutte is een Nederlands politicus. Sinds 14 oktober 2010 is hij minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken. Op 26 oktober 2017 werd zijn derde kabinet beëdigd. Hij is tevens politiek leider van de VVD.

Na een gymnasiumopleiding in zijn geboortestad Den Haag (Maerlant-Lyceum) volgde Rutte vanaf 1984 een geschiedenisstudie aan de Rijksuniversiteit Leiden, die hij voltooide in 1992.[1] Tussentijds was hij van 1988 tot 1991 voorzitter van de JOVD, een aan de VVD gelieerde politieke jongerenorganisatie. Na zijn studie werkte Rutte gedurende tien jaar bij het levensmiddelenbedrijf Unilever op de afdeling personeelszaken en zat hij enige jaren in het partijbestuur van de VVD.

Mark Rutte doet het met…

Intussen is Mark Rutte al tien jaar de Minister-president van ons land. Toch vragen veel mensen zich af of Mark ook een vriendin zou hebben. Doventolk Irma Sluis leek ons wel iemand die bij hem zou passen maar niets is minder waar. Mark is namelijk helemaal niet van de vrouwtjes!

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Zeer heftig nieuws: Daphne Deckers met spoed in ziekenhuis opgenomen

Daphne Deckers is vrijdagnacht met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Bij de schrijfster werd een acute blindedarmontsteking vastgesteld. Ze moest daarom direct onder het mes.

„Hoe is jullie weekend? Dat van mij was… tamelijk bizar”, schrijftDaphne op Instagram. „Ik ben vrijdagnacht opgenomen in het ziekenhuis omdat ik ongelooflijk veel pijn in mijn buik had gekregen. Zaterdagochtend werd vastgesteld dat ik een acute blindedarmontsteking had en meteen geopereerd moest worden.”

Dankbaar

Sinds zondag is Daphne weer thuis. „Ik ben héél blij en dankbaar voor de goede zorg die ik heb gekregen, maar ook een beetje beduusd hoe je uit het niks zó ziek kunt worden dat je meteen op de operatietafel komt te liggen. Ik moet nog even bijtrekken!”

Bron: De Telegraaf, Instagram Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wow: Prinses Amalia haalt flink uit naar haar vader koning Willem-Alexander

Tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie van het koningspaar en hun drie dochters was er nog een opmerkelijk moment tussen prinses Amalia en haar vader.

Als een fotograaf vraagt of het gezin wat dichterbij kan komen, zegt Amalia: “Tja, corona, hè.” “Maar dit is 15 meter,” reageert de fotograaf. “Fake news hè?”, grapt de koning met een brede lach op zijn gezicht. Maar Amalia vindt zijn opmerking niet kunnen: “Dat kan je niet zeggen, papa”, roept ze haar vader tot de orde.

Spraakzaam

Bij het persmoment waren de Oranjes behoorlijk spraakzaam. Zo reageerde het koningspaar onder meer op de TikTok-filmpjes van hun dochter Alexia en ook vertelden ze wat Amalia van plan is als ze haar gymnasiumdiploma haalt.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending