Gerard Joling wil niet samenwerken met Gordon: ‘Dat is klaar!’
Connect with us

Meest bekeken

Gerard Joling wil niet samenwerken met Gordon: ‘Dat is klaar!’

De fusie tussen RTL en Talpa betekent niet dat Geer en Goor weer terugkeert. Gerard Joling weigert ooit nog eens samen te werken met Gordon. ,,Dat gaat niet door!”

Ook geen kop koffie
Dat liet Gerard Joling zondag weten in RTL Boulevard. ,,Nee, nee, dat ga ik niet meer doen”, aldus Joling stellig. Zélfs niet voor een goede zak geld. ,,Ik heb geld genoeg. Ik vraag natuurlijk overal een centje voor, maar het is niet mijn beweegreden om bekend te zijn.”

Een kop koffie met Gordon heeft Gerard ook geen behoefte aan. ,,Nee, daar heb ik ook helemaal geen zin in. Ik heb ook zoveel dingen aan mijn hoofd.”

Fantastisch nieuws
Vanwege de ruzie liet Gerard al vaker weten niet meer met Gordon te willen werken. Ook begon hij meteen te juichen toen hij hoorde dat Gordon naar Dubai emigreert. ,,Dit is toch fantastisch nieuws! Laat hem daar zo lang mogelijk blijven”, liet hij weten op NH Radio.

‘Ik ben toch de leukste’
Een programma als ‘Geer en Goor’ heeft Joling dan ook helemaal niet nodig om succesvol te zijn, vindt hij. De fusie van RTL en Talpa gaat volgens hem wel banen kosten.

,,Het gaat natuurlijk wel om de jonge generatie presentatoren en presentatrices. Dan denk ik wel: nou, als je dan in één keer je job in zou moeten leveren, dan zou ik dat heel erg vinden”, zei hij in RTL Boulevard.

Maar Gerard maakt het niet uit. Hij vreest niet voor zijn baan. ,,Er is toch maar één Gerard Joling en ik ben toch één van de leukste, laten we eerlijk zijn. Ik gun iedereen het allerbeste, Gordon ook natuurlijk.”

Celeberties

Sterkte: Glennis Grace heeft gat in de hand

Dat Glennis Grace coach wordt in het programma The Voice of Holland en daarmee Jan Smit opvolgt was voor vele een grote verassing. Een deel van de kijkers vinden het een goede keus, maar een groot deel snapt de keus voor Glennis als coach niet. Het grootste commentaar is dat ze een cover zangeres is en dat ze nooit zelf succesvolle nummers heeft gemaakt.

Desalniettemin heeft het Glennis geen windeieren gelegd. Want ze krijgt er vast een enorm salaris voor bewijst onderstaande video. In de onderstaande video is ze namelijk opzoek naar een nieuwe auto. En niet zomaar een auto want na de proefrit is Glennis helemaal enthousiast en denkt ze eraan om de BMW X6 M50i ter waarde van 175.000 euro aan te schaffen.

Laatst kocht Frans Duijts nog een sportwagen ter waarde van 300.000 euro en daar was collega Danny de Munk niet over te spreken. De sterren weet blijkbaar niet wat ze allemaal met hun geld moeten doen.

Glennis en haar potentiële nieuwe auto zijn te zien vanaf minuut 2:23 in het onderstaande filmpje:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: John de Mol zet ‘doorgesnoven Wendy van Dijk en haar man Erland uit zijn villa op Ibiza’

John de Mol heeft een doorgesnoven Wendy van Dijk en haar man Erland uit zijn villa op Ibiza gezet. De villa van de mediamagnaat op het eiland is nu verboden terrein voor Wendy en Erland. ‘

Het opmerkelijk nieuws wordt naar buiten gebracht Jan Roos in de showrubriek RoddelPraat. Jan Roos spreekt zelf van een ‘scoopje’, zo schrijft mediacourant. “Ik heb er nog een scoopje over. Ik heb het ooit beloofd aan iemand om dat nooit door te vertellen, maar dat doe ik nu wel. Het gaat namelijk over John de Mol.”

Roos zegt dat John de Mol een huis op Ibiza heeft en dat Wendy en Erland daar niet langer welkom zijn. “Wendy en haar man Galjaard gingen daar dus op bezoek en waren zó absoluut zwaar doorgesnoven dat John de Mol ze het huis uit heeft geflikkerd en op het vliegtuig heeft gezet. Ze mogen nooit meer bij John de Mol in zijn villa op Ibiza komen, omdat ze zó doorgesnoven waren dat John zei: ‘Nu oprotten.’”

Dennis Schouten met wie Roos roddelpraat maakt: “Hoe lang is dit geleden?”

Jan: “Nou, het is wel een aantal jaar geleden, maar het is wel gebeurd.”

Dennis: “Hoe weet je dat het echt is gebeurd?”

Jan: “Dit heb ik gehoord van iemand die wekelijks contact heeft met John de Mol. Dit is echt waar, het is honderd procent waar.”

Over Wendy van Dijk, die nu voor het SBS van De Mol werkt en waar man Erland ook een hoge functie heeft, gingen in het verleden verhalen dat zij cocaïne zou gebruiken. het was jan Roos die in 2015 het verhaal over Wendy in combinatie met cocaïne de wereld in hielp. sinds die tijd is Roos niet langer welkom bij Talpa.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

ZIEN: Talitha Muusse met de grond gelijkgemaakt!

Dat Talitha niet als een mak lammetje de presentatie van de talkshow Op1 op haar nam hebben vele haar niet in dank afgenomen. Talitha was te activistisch, te kritisch en een slechte interviewer luide het commentaar.

Het duurde dan ook niet lang en Talitha werd ontslagen bij Op1. Na haar ontslag lied Op1 baas Bert Huisje zich nogal negatief uit tijdens een interview op de radio over Talitha.

En nu doet Tuin van de Keuken die we allemaal kennen als presentator van het programma de Keuringsdienst van Waarde in zijn Volkskrant column er nog een schepje bovenop.

Teun zegt namelijk het volgende over Talitha:

“Talitha Muusse, die u misschien kent als mislukte presentator van Op1.”

Talitha zei zelf een keer: “Sywert van Lienden is geen toonbeeld van onze generatie. Hij was bezig met snel cashen”

Daar heeft Teun commentaar op:

“Tsja. Zou Muusse zelf doorhebben wat voor flauwekul zij uitkraamt? Er zijn altruïstische millennials en er zijn graaiers. Je kunt een generatie niet beperken tot wat je bevalt. In één zin laat ze zien dat haar expertise niets voorstelt.”

Teun heeft ook commentaar op Talitha haar standpunt over het vaccin:

“Ze wil zelf ‘eerst even afwachten wat de langetermijneffecten zijn’ voor ze een prik neemt. Hoelang? Twintig jaar? Dertig?”

Talitha zei namelijk eerder:

“Een vaccin is bedoeld jezelf te beschermen tegen het krijgen van een ziekte, niet om een aandeel te leveren in het beperken van de transmissie.”

Teun:

“Nonsens. Kinderen kunnen wel heel ziek worden én we vaccineren juist om groepsimmuniteit te bereiken. Overal duiken nieuwe virusvarianten op die alleen door massaal prikken gestopt kunnen worden.”

“Of Muusse met haar antivax-opvattingen ook haar generatie vertegenwoordigt, weet ik niet. Ik ken genoeg jongeren die zich dolgraag willen laten vaccineren. Voor zichzelf en de maatschappij. Zou Muusse hen wel een toonbeeld van hun generatie vinden?”

Talitha heeft nog niet gereageerd op de column van Teun. Het lijkt haar ook totaal niet te boeien want ze is lekker aan het genieten van haar vakantie in Florence:

Doorgaan met lezen

Trending