Gespot: Sarah van Soelen brengt samen met moeder en schoonmoeder bezoek aan babywinkel
Connect with us

Celeberties

Gespot: Sarah van Soelen brengt samen met moeder en schoonmoeder bezoek aan babywinkel

Afgelopen week zijn is Sarah van Soelen gespot bij een babywinkel. Sarah was in goed gezelschap, namelijk met haar moeder Rebecca en schoonmoeder Rachel Hazes. Er zijn al eerder verhalen door de wandelgangen gegaan over Sarah en een zwangerschap, echter waren ze niet voor Sarah aan het shoppen. Schoonmoeder Rachel onthult wel dat ze het geweldig zou vinden als Sarah zwanger zou zijn. ,,Ik gun het André en haar enorm!”

Maar de dames blijken niet in de winkel te zijn voor Sarah. ,,Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend”, vertelt Rachel aan weekblad Story. ,,Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles hé! Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!” Maar voor wie waren ze dan aan het shoppen? ,,Ons bezoekje met z’n drieën had een andere reden.

Sarah moest iets voor een vriendin kopen, en ik zocht iets voor mijn neef Djarno die weer vader wordt”, legt Rachel uit. ,,Dat Rebecca ook mee was, vond ik super leuk! We zijn heel close met z’n allen.”

Celeberties

Emotionele dag voor Gordon. Staat stil bij dierbaar overlijden

Het is een zware dag voor Gordon. Het is vandaag precies 11 jaar geleden dat zijn moeder is overleden. Dit was op 79-jarige leeftijd.

Staat stil
Gordon deelt op Instagram zijn verdriet met zijn volgers. Hij plaatst een prachtige foto van zijn moeder. Hij heeft een mooie tekst geschreven bij de foto: “Mijn lieve mama al 11 jaar zonder je en wat mis ik je nu het allermeest. Ik kon vandaag niet naar je toe maar mijn liefde is bij je geweest en alles in de bloemen gezet. Mooier kan niet mam! Voor altijd in mijn hart.”

Gordon krijgt enorm veel steun onder de foto. Veel volgers steken een hart onder de riem door een hartje te plaatsen. Ook wensen ze hem veel sterkte.

Ook iemand schrijft: “Weet hoe het voelt…”

Dit zijn altijd moeilijke dagen. Hoe lang het ook geleden is, je zal altijd een leegte voelen. Het is nooit fijn om een dierbare te verliezen. Veel sterkte Gordon!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland flink belazerd door haar ex

Er gingen al een tijd geruchten rond dat het over en uit zou zijn tussen Bridget Maasland en Christian. Bridget bevestigt eindelijk de geruchten en vertelt waarom er een punt achter de relatie is gezet. ,,Ik kwam erachter dat ik niet de enige was.”

Geen relatiemateriaal
Meteen toen Bridget stopte met delen van romantische kiekjes met Christian, ging de geruchtenmolen draaien. En nu bevestigt Bridget de geruchten eindelijk zelf: de relatie is over en uit. ,,We hadden het erg leuk samen, maar hij was voor mij geen relatiemateriaal”, vertelt Bridget aan Grazia.

Maar wat is er gebeurd? ,,Ik begreep dat ik niet de enige was”, onthult ze. Ook zou Christian vooral geïnteresseerd zijn geweest in haar werk. ,,En wie ik dan misschien ben in andermans ogen. Daar zit ik niet op te wachten.”

Nieuwe liefde?
Een nieuwe liefde sluit Bridget niet uit, maar ze geeft wel aan dat ze momenteel erg druk is. Ook zoekt ze een man die écht helemaal voor haar gaat. ,,Ik wil iemand die voor mij gaat, Bridget. De ware ik. Niet Bridget van de televisie.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Roxeanne Hazes gaat uit de kleren voor de LINDA!

De afgelopen jaren wordt het steeds minder belangrijk hoe dik of dun je bent. Vrouwen worden aangemoedigd om trots te zijn op hun lichaam, ook met een extra rolletje. Ook Roxeanne Hazes moedigt de body positivity beweging aan en wil graag met iedereen delen hoe trots ze is op haar eigen lichaam.

Op Instagram deelt Roxeanne een bijzondere foto. ‘Er zal altijd iemand zijn die niet ziet wat je waard bent. Zorg dat diegene niet je eigen spiegelbeeld is. Geef jezelf de liefde die je ook zo graag aan anderen geeft, want van jezelf houden is geen ijdelheid, maar geestelijke gezondheid. Ik ben verliefd op deze foto, die vorig jaar geschoten werd voor LINDA. Meiden’, schrijft de zangeres bij het kiekje zonder kledij.

Positieve reacties

Roxeanne kan rekenen op een hele hoop positieve reacties. Jan Versteegh komt met emoji van vlammetjes, actrice Melissa Drost stuurt hartjes en van haar fans ontvangt ze niets meer dan lof. ‘Beauty’, ‘Mooiste vrouw’, ‘Wauw, wauw en nog eens wauw’ en ‘Daar mag je zeker weten trots op zijn! Maar ook op jezelf als persoon’, zo volgen de reacties elkaar op.

Doorgaan met lezen

Trending