Getrouwde Wilfred Genee: ‘Twee jaar vreemdgegaan met deze RTL-collega’
Connect with us

BNers

Getrouwde Wilfred Genee: ‘Twee jaar vreemdgegaan met deze RTL-collega’

Wilfred Genee, de bekende presentator die getrouwd is met Lili Pirayesh, wordt door zijn voormalige boezemvriend Dennis Schouten beschuldigd van het hebben van een buitenechtelijke relatie met RTL-collega Laurien Verstraten gedurende twee jaar.


De onthulling van deze affaire vond plaats in het YouTube-programma “Roddelpraat,” dat Schouten samen met Jan Roos produceert.

Schouten beweert dat de affaire plaatsvond tussen 2017 en 2018, en dat Genee en Verstraten gedurende deze tijd een appartement deelden.

Volgens Schouten was de affaire geen kortstondige gebeurtenis, maar eerder een langdurige en serieuze relatie.

Hij benadrukte: “Het was niet even naar Van der Valk om een wippie te maken.” Schouten voegde eraan toe dat hij deze informatie van twee betrouwbare bronnen heeft ontvangen, die de affaire hebben bevestigd.

De affaire kwam ten einde toen Genee naar Verstraten ging en haar vertelde dat hij zijn vrouw Lili wilde verlaten om een leven met haar te beginnen, inclusief het krijgen van kinderen.

Verstraten voelde zich echter overweldigd door deze plotselinge wending en besloot een einde te maken aan de relatie.

Jan Roos, Schoutens medepresentator, voegde eraan toe: “Het werd haar een beetje te heet onder de voeten. Ze dacht: ik vind het wel leuk om met Willie een beetje van wippestein te gaan – het scheelt toch een paar honderd euro per maand huur – en nu wil hij trouwen en kinderen. Ze dacht: dat gaan we niet doen, pleite!”

Schouten beweerde verder dat Lili, Genee’s vrouw, niet op de hoogte was van de affaire en dat deze onthulling voor haar als een verrassing kwam.

Het nieuws van deze buitenechtelijke relatie heeft ongetwijfeld voor opschudding gezorgd binnen de kringen van Genee, Verstraten en hun collega’s bij RTL. Het is een pijnlijke situatie, vooral voor de betrokkenen en hun families.

Het is niet de eerste keer dat een bekend persoon wordt beschuldigd van een affaire, en het zal zeker niet de laatste keer zijn.

Het is een herinnering aan de complexiteit van menselijke relaties en de uitdagingen waarmee mensen worden geconfronteerd, zelfs in het publieke oog.

Voor Genee en Verstraten zal het moeilijk zijn om deze situatie te verwerken, vooral omdat ze beiden prominente figuren zijn in de media.

Het is belangrijk dat ze de tijd nemen om te reflecteren en steun te zoeken bij vrienden, familie en collega’s tijdens deze moeilijke periode.


Wat de toekomst ook brengt voor Genee, Verstraten en hun geliefden, het is duidelijk dat deze affaire een blijvende impact zal hebben op hun persoonlijke en professionele leven.
Wilfred Genee

Het is van groot belang dat alle betrokkenen de nodige ruimte en privacy krijgen om deze delicate kwestie op hun eigen manier aan te pakken.

Voor Wilfred Genee, Lili Pirayesh, Laurien Verstraten en hun families zal het ongetwijfeld een uitdagende tijd zijn, vol emoties en moeilijke gesprekken.

Voor Genee en Pirayesh kan het bijzonder pijnlijk zijn om te moeten omgaan met het verraad en de gebroken vertrouwensband die door deze affaire zijn ontstaan.

Het kan een diepgaand effect hebben op hun huwelijk en de manier waarop ze elkaar zien. Ze zullen misschien moeten werken aan het herstellen van het vertrouwen en het opnieuw opbouwen van hun relatie, wat een langdurig en moeilijk proces kan zijn.

Voor Verstraten is de situatie wellicht evenzeer uitdagend. Ze bevindt zich mogelijk in een lastige positie binnen haar professionele omgeving, waar de affaire publiekelijk bekend is geworden.

Het kan haar reputatie en geloofwaardigheid als RTL-presentatrice beïnvloeden, en ze zal wellicht moeten navigeren door de gevolgen van deze situatie op haar carrière en persoonlijke leven.

Voor iedereen die betrokken is bij deze affaire is het van belang om ondersteuning te zoeken bij vrienden, familie of professionele hulpverleners om hen te helpen deze moeilijke periode door te komen.

Het is essentieel dat ze ruimte krijgen om te rouwen, te reflecteren en te genezen van de pijn en het verdriet die deze situatie heeft veroorzaakt.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om te oordelen over de keuzes van anderen, is het belangrijk om compassie en empathie te tonen voor iedereen die bij deze affaire betrokken is.

Mensen maken fouten en hebben soms te maken met complexe situaties waarin ze moeilijke beslissingen moeten nemen.

Het is van groot belang om elkaar te steunen en te helpen bij het vinden van manieren om verder te gaan en te groeien, zelfs in de nasleep van zulke uitdagende gebeurtenissen.

Het is niet aan ons om te oordelen over de keuzes van anderen, maar om elkaar te ondersteunen en te begrijpen in tijden van nood.

Laten we hopen dat Wilfred Genee, Lili Pirayesh, Laurien Verstraten en hun geliefden de kracht vinden om door deze moeilijke tijd heen te komen en hun weg te vinden naar genezing en herstel.


BNers

Erica Meiland is klaar met Chateau Meiland: ‘Ik wil wat anders doen’

Het tv-contract van de familie Meiland loopt eind dit jaar af en Erica zit niet te wachten op een verlenging. ,,Ik verlang terug naar een gewone baan.”

De Meilandjes gaan binnenkort het gesprek aan over hun toekomst op televisie. Nog een seizoen van Chateau Meiland draaien over hun pension is in elk geval geen optie, vertelt Erica aan weekblad Party. ,,Ik vind dat we een heel saai leven hebben. Dus er is geen reality meer mogelijk, want we doen alleen het ontbijt voor onze gasten en dan gaan we naar huis en rommel ik een beetje in de tuin en Martien doet een dutje ’s middags. Kortom, er valt niks te draaien.”

Stoppen

De kans is groot dat de familie besluit ermee te stoppen. ,,Misschien kappen we er wel gewoon mee een gaan we wat anders doen”, vervolgt Erica. ,,We hebben weleens gezegd: zullen we een grote woonwinkel openen? Maar Montana wil niet meedoen en we willen geen concurrent van haar worden. Zo zitten we weleens te brainstormen over dingen, want je kan natuurlijk van alles doen.”


Erica wil in elk geval wel blijven werken. ,,Ik ben nu zestig en ik moet nog zeven jaar tot ik mijn AOW krijg. Ik vind het ook lekker om te werken. Ik moet er niet aan denken dat ik de hele dag thuis zou zijn.”

Gewone baan

Voordat Erica bekend werd, werkte ze bij een bouwbedrijf en daar had ze het ontzettend naar haar zin. ,,Gewoon lekker structuur, weet je wel”, legt ze uit. ,,Daar verlang ik ook vaak naar terug moet ik zeggen. Naar een leuke baan, collega’s en een eigen computer, kantoor en een lekker kopje koffie ’s morgens, gewoon de focus op je werk.”

Anoniem

En waar Martien geniet van de bekendheid, heeft Erica daar helemaal niets mee. ,,Ik ga het liefst anoniem door het leven. Ik ben het liefst gewoon in de tuin, waar ik mijn oortjes in heb, niemand mij ziet en ik gewoon een beetje dom onkruid aan het plukken ben en bomen snoei.”


Doorgaan met lezen

BNers

Gewaagde ‘bikinifoto’s’ van feestende prinses Alexia zorgen voor groot ophef

Prinses Alexia, de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Nederland, volgt momenteel haar opleiding aan het Atlantic College in Wales.


Recentelijk is er op sociale media ophef ontstaan over een controversiële foto waarop de 16-jarige prinses te zien is in een uitdagende pose.

Deze foto, die in strijd is met de strikte mediacode die privébeelden van minderjarige leden van het koningshuis verbiedt, heeft reacties uitgelokt van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

De bewuste foto, gedeeld door de Nederlandse website Ditjes en Datjes, toont prinses Alexia in een vuurrode, kanten lingerie-body en een zwarte minirok, samen met haar vriendinnen die ook pikante outfits dragen.

De foto’s werden genomen tijdens de ‘Queer Focus Week’ op de school van Alexia, een week waarin seksuele identiteit en zelfacceptatie centraal stonden en waarbij studenten de vrijheid hadden om uitdagende kleding te dragen.

Ditjes en Datjes bracht het nieuws groots naar buiten met de titel “Alexia gaat los op nieuwe school”, maar dit kan mogelijk ernstige gevolgen hebben voor de website, aangezien het verspreiden van onofficiële foto’s van het koninklijk huis ten strengste verboden is om hun privacy te beschermen.


Het is nog niet duidelijk welke maatregelen Ditjes en Datjes te wachten staan, maar het is waarschijnlijk dat de RVD de redactie op de vingers zal tikken, mogelijk resulterend in het ontzeggen van toegang tot officiële (foto)gelegenheden van de Nederlandse koninklijke familie voor de betrokken journalisten.

Hoewel sommige Nederlanders geen probleem lijken te hebben met de gewaagde outfit van prinses Alexia, waarbij uit een peiling blijkt dat een meerderheid van 9.600 respondenten vindt dat ze moet kunnen genieten van haar jeugd, zijn er ook 2.200 lezers die van mening zijn dat ze zich moet gedragen als een voorbeeldige prinses vanwege haar rol.

Het Atlantic College in Wales, een gerenommeerde instelling die veel bekende personen aantrekt, waaronder royals, heeft ook prinses Elisabeth van België en prinses Leonor van Spanje onder haar studenten gehad.

Prinses Alexia is de tweede in lijn voor de Nederlandse troon, na haar oudere zus kroonprinses Amalia.

Namens koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft de RVD gereageerd, waarbij benadrukt wordt dat het hier om een privésituatie gaat en dat Alexia minderjarig is.

Hoewel publicatie niet verboden kan worden, wordt toch geadviseerd de foto niet verder te verspreiden.


Doorgaan met lezen

BNers

René Froger deelt vreselijk veel verdriet: ”Mijn hart huilt”

René Froger gaat momenteel door een moeilijke periode. De zanger heeft vandaag te horen gekregen dat muziekproducent Marcel Schimscheimer is overleden. Het nieuws grijpt hem enorm aan en op Instagram deelt René een mooi eerbetoon.

Onverwacht

Froger en Schimscheimer hebben een lange geschiedenis met elkaar en werkten veelvuldig met elkaar samen. René noemt hem zelfs zijn ‘grote muzikale vriend en voorbeeld’.
”Ondanks dat we wisten dat je erg ziek was, kwam het toch onverwacht. Je hebt zo hard gestreden, maar helaas verloren van een vreselijke ziekte.”

Onverslaanbaar trio

René en Marcel hebben sinds 1986 samen ‘duizenden liedjes’ gemaakt en noemt Marcel zelfs de grondlegger van zijn muzikale loopbaan.
”Ik ben zo dankbaar dat jij mijn muzikale carrière tot een hoog niveau hebt gebracht. En samen met John van Katwijk waren we een onverslaanbaar trio. En samen de muzikale grondleggers van de Toppers concerten.”
Het is dus overduidelijk dat ze samen veel hebben meegemaakt. ”Een volledig muzikaal en vriendschappelijk leven samen. Ontelbare hoogtepunten samen beleefd. Zoveel geleerd en fantastische dingen gemaakt. Het is onvoorstelbaar dat we nu afscheid moeten nemen vriend.”
“We gaan je vreselijk missen man. Mijn hart huilt, maar gaat gelijk weer lachen als ik één van jouw mooie liedjes inzet”, zo sluit Froger af.
Doorgaan met lezen

Trending