Getrouwde Wilfred Genee: ‘Twee jaar vreemdgegaan met deze RTL-collega’
Connect with us

BNers

Getrouwde Wilfred Genee: ‘Twee jaar vreemdgegaan met deze RTL-collega’

Wilfred Genee, de bekende presentator die getrouwd is met Lili Pirayesh, wordt door zijn voormalige boezemvriend Dennis Schouten beschuldigd van het hebben van een buitenechtelijke relatie met RTL-collega Laurien Verstraten gedurende twee jaar.


De onthulling van deze affaire vond plaats in het YouTube-programma “Roddelpraat,” dat Schouten samen met Jan Roos produceert.

Schouten beweert dat de affaire plaatsvond tussen 2017 en 2018, en dat Genee en Verstraten gedurende deze tijd een appartement deelden.

Volgens Schouten was de affaire geen kortstondige gebeurtenis, maar eerder een langdurige en serieuze relatie.

Hij benadrukte: “Het was niet even naar Van der Valk om een wippie te maken.” Schouten voegde eraan toe dat hij deze informatie van twee betrouwbare bronnen heeft ontvangen, die de affaire hebben bevestigd.

De affaire kwam ten einde toen Genee naar Verstraten ging en haar vertelde dat hij zijn vrouw Lili wilde verlaten om een leven met haar te beginnen, inclusief het krijgen van kinderen.

Verstraten voelde zich echter overweldigd door deze plotselinge wending en besloot een einde te maken aan de relatie.

Jan Roos, Schoutens medepresentator, voegde eraan toe: “Het werd haar een beetje te heet onder de voeten. Ze dacht: ik vind het wel leuk om met Willie een beetje van wippestein te gaan – het scheelt toch een paar honderd euro per maand huur – en nu wil hij trouwen en kinderen. Ze dacht: dat gaan we niet doen, pleite!”

Schouten beweerde verder dat Lili, Genee’s vrouw, niet op de hoogte was van de affaire en dat deze onthulling voor haar als een verrassing kwam.

Het nieuws van deze buitenechtelijke relatie heeft ongetwijfeld voor opschudding gezorgd binnen de kringen van Genee, Verstraten en hun collega’s bij RTL. Het is een pijnlijke situatie, vooral voor de betrokkenen en hun families.

Het is niet de eerste keer dat een bekend persoon wordt beschuldigd van een affaire, en het zal zeker niet de laatste keer zijn.

Het is een herinnering aan de complexiteit van menselijke relaties en de uitdagingen waarmee mensen worden geconfronteerd, zelfs in het publieke oog.

Voor Genee en Verstraten zal het moeilijk zijn om deze situatie te verwerken, vooral omdat ze beiden prominente figuren zijn in de media.

Het is belangrijk dat ze de tijd nemen om te reflecteren en steun te zoeken bij vrienden, familie en collega’s tijdens deze moeilijke periode.


Wat de toekomst ook brengt voor Genee, Verstraten en hun geliefden, het is duidelijk dat deze affaire een blijvende impact zal hebben op hun persoonlijke en professionele leven.
Wilfred Genee

Het is van groot belang dat alle betrokkenen de nodige ruimte en privacy krijgen om deze delicate kwestie op hun eigen manier aan te pakken.

Voor Wilfred Genee, Lili Pirayesh, Laurien Verstraten en hun families zal het ongetwijfeld een uitdagende tijd zijn, vol emoties en moeilijke gesprekken.

Voor Genee en Pirayesh kan het bijzonder pijnlijk zijn om te moeten omgaan met het verraad en de gebroken vertrouwensband die door deze affaire zijn ontstaan.

Het kan een diepgaand effect hebben op hun huwelijk en de manier waarop ze elkaar zien. Ze zullen misschien moeten werken aan het herstellen van het vertrouwen en het opnieuw opbouwen van hun relatie, wat een langdurig en moeilijk proces kan zijn.

Voor Verstraten is de situatie wellicht evenzeer uitdagend. Ze bevindt zich mogelijk in een lastige positie binnen haar professionele omgeving, waar de affaire publiekelijk bekend is geworden.

Het kan haar reputatie en geloofwaardigheid als RTL-presentatrice beïnvloeden, en ze zal wellicht moeten navigeren door de gevolgen van deze situatie op haar carrière en persoonlijke leven.

Voor iedereen die betrokken is bij deze affaire is het van belang om ondersteuning te zoeken bij vrienden, familie of professionele hulpverleners om hen te helpen deze moeilijke periode door te komen.

Het is essentieel dat ze ruimte krijgen om te rouwen, te reflecteren en te genezen van de pijn en het verdriet die deze situatie heeft veroorzaakt.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om te oordelen over de keuzes van anderen, is het belangrijk om compassie en empathie te tonen voor iedereen die bij deze affaire betrokken is.

Mensen maken fouten en hebben soms te maken met complexe situaties waarin ze moeilijke beslissingen moeten nemen.

Het is van groot belang om elkaar te steunen en te helpen bij het vinden van manieren om verder te gaan en te groeien, zelfs in de nasleep van zulke uitdagende gebeurtenissen.

Het is niet aan ons om te oordelen over de keuzes van anderen, maar om elkaar te ondersteunen en te begrijpen in tijden van nood.

Laten we hopen dat Wilfred Genee, Lili Pirayesh, Laurien Verstraten en hun geliefden de kracht vinden om door deze moeilijke tijd heen te komen en hun weg te vinden naar genezing en herstel.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending