Gewaagde foto van Monique Westenberg zonder kleren aan
Connect with us

Meest bekeken

Gewaagde foto van Monique Westenberg zonder kleren aan

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

In deze tijd kan een emoticon veel meer zeggen dan een paar woorden en daarom heeft hij als beschrijving erbij gezet: ✌🏼

🏼♥️✌🏼. Zijn fans en volgers vinden de foto geweldig en prijzen Monique de hemel in met complimenten. En terecht, want wat een mooi plaatje!

Meest bekeken

Sylvana in shock van verkiezingsuitslag: ‘Verbijsterende verschuivingen’

Sylvana Simons was met deze verkiezingen aan een herkansing toe. Met haar partij BIJ1 deed ze een tweede poging om een zitje in de Tweede Kamer te veroveren. In 2017 had ze net te weinig stemmen voor een zetel. Nu lijkt haar partij wel een zetel binnen te halen.

Vanuit het Zuidpleintheater in Rotterdam zegt Sylvana: “Ik zit hier heel emotioneel.” De politica heeft het over ‘verbijsterende verschuivingen’. Sylvana Simons vertelt: “We zien dat Ruttes VVD ondanks het afbraakbeleid toch beloond wordt. Dat vind ik opmerkelijk.”

Verder heeft ze het ook over de teloorgang van GL. Daarover zegt ze: “We zullen moeten accepteren dat we in een rechts land leven. Maar kapitalisme is gebouwd op uitbuiting.”

In 2018 haalde Simons nog een zetel in de Amsterdamse gemeenteraad. Daar ijverden zij en haar plaatsvervanger Jazie Veldhuyzen voor genderneutrale wc’s in publieke gebouwen en voor klimaatplannen. De nummer twee op de lijst voor de Tweede Kamer is anti-zwarte piet activist Quinsy Gario.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Douwe Bob op heftige manier van Rolex beroofd

Een handjevol BN’ers is het slachtoffer geworden van de zogenaamde Rolexbende. En dat rijtje wordt nu nog een beetje langer. Blijkt dat ook Douwe Bob op een brutale manier beroofd is van zijn dure Rolex.

In een interview met mannenblad Playboy vertelt de zanger: “Ik ben een beetje voorzichtig geworden met dure klokken. Het is uit het nieuws gebleven, maar het maakt me geen moer uit, iedereen mag het weten: ook ik ben beroofd van mijn klok.” Douwe zegt dat het gebeurde toen hij na een avondje uit met een vriend op straat was.

Hij legt uit: “Op de terugweg werd ik op mijn kop geslagen en kreeg ik een pistool in mijn gezicht. Ze hebben zo m’n klok van mijn pols gerukt.” Sinds de overval kijkt Douwe wel beter uit zijn doppen.

Rolexbende

Verschillende leden van de Rolexbende zijn in december veroordeeld tot celstraffen van 3 tot 5 jaar. De beklaagden waren jarenlang werkzaam in Amsterdam-Zuid. Ze pakten hun slachtoffers aan met extreem geweld. Niet zelden hielden de slachtoffers hieraan zware letsels over.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Hugo de Jonge ziet eerste tekenen van derde golf!

Deze week en aankomend weekend worden cruciaal als het gaat om mogelijke versoepelingen zoals het heropenen van de terrassen, het hoger onderwijs en extra mogelijkheden voor de detailhandel. Volgens demissionair minister De Jonge (Volksgezondheid) is het lang gelukt om de derde golf “te vertragen”, maar hij ziet nu toch de eerste tekenen van de golf.

Dat is reden tot zorg, zei hij na een coronabijeenkomst met het kabinet, “maar hoeveel zorg precies is niet te zeggen. Daarom moeten we alles op alles zetten om ons aan die maatregelen te houden. Dan kunnen we prima met de huidige maatregelen toe en hoeft er niets aan verzwaring plaats te vinden.”

De recente stijging van het aantal besmettingen verbaast hem niet. “We weten nu al een tijdje dat de Britse variant besmettelijker is dan de variant die we kenden. En die krijgt een groter aandeel, waardoor we wisten dat de R zou gaan stijgen. Dat is precies wat we nu zien.”

Zondag vergadert het kabinet samen met onder andere RIVM-infectieziektendirecteur Jaap van Dissel in het Catshuis. Over een week staat er dan een nieuwe persconferentie over de coronacrisis op de agenda. Volgens hem gloort er door het vaccineren veel perspectief. “Dus ik zie deze cijfers vooral als een aanmoediging om het nog even vol te houden.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending