Gewaagde foto van Nikkie Plessen zorgt voor grote discussie: “Dit kan niet!!”
Connect with us

Meest bekeken

Gewaagde foto van Nikkie Plessen zorgt voor grote discussie: “Dit kan niet!!”

Nikkie Plessen is meermaals in opspraak gekomen omdat ze overduidelijk haar foto’s had bewerkt. Het ging hierbij om de foto’s die ze op social media plaatste, waaronder Instagram. De blondine zou eerder al haar benen en middel hebben bewerkt om er op deze manier slanker uit te zien op de foto. Iets waar in steeds meer landen tegen opgetreden wordt en soms zelfs verboden is.

Dit zou er namelijk voor zorgen dat bij jongere volgers een zelfbeeld kan ontstaan die niet helemaal positief zal zijn. Zeker wanneer je de hele dag foto’s van dames te zien krijgt die een onmogelijk fysiek lijken te hebben. Plessen heeft eerder al op kritiek gereageerd in RTL Boulevard en heeft het daar een beetje weggelachen. Het lijkt er dus op dat de noodzaak van dit probleem niet erg wil doordringen tot Plessen. Echter is er met de volgende foto iets anders aan de hand.

Nikkie Plessen mist een arm!

De blondine is namelijk voor een weekendje weg naar Courchevel in de Franse Alpen. Ze is hier samen met wat familie en vrienden en waarschijnlijk zeven koffers vol kleding die ze promoot op haar social media. De blondine plaatst een serie foto’s van zichzelf in de sneeuw met een broek welke een gigantisch gapend gat heeft. Niet de beste keuze in de sneeuw, maar alles voor de likes natuurlijk. Maar wie naar de volgende foto swiped ziet dat er een lichaamsdeel mist. We vermoeden dat het gewoon een ongelukkige foto is, anders is het wel een héél slechte fotoshop. Desondanks krijgt de blondine, vanwege het verleden, een hoop kritiek. Een volgers zegt: “Als je níet kúnt photoshoppen, LAAT HET DAN OVER AAN EEN ANDER…!!!” en een ander: “Waar is je arm?” waarop een volgers antwoord: “Weg gefotoshopt, zoals ze alles dunner en slanker maakt!“. Swipe onderstaande foto:

Meest bekeken

Weer gezinsuitbreiding voor Monique Westenberg!

Het is vandaag feest bij Monique Westenberg thuis. Haar hond Gioia is vandaag zeven jaar oud geworden. Monique pakt groots uit: het lijkt er zelfs op dat ze een nieuwe ‘baby’ in huis heeft gehaald…

,,Wij hadden vanmorgen vroeg al fissa hier in huis hoor. Ons meisje is 7 jaar geworden”, schrijft Monique op Instagram. Ze heeft een enorme hondentaart gehaald waar Gioia van aan het smullen is. In Instagram Stories deelt ze nog een oude foto van Gioia.

Nóg een puppy?

Maar in een volgende Story deelt Monique nóg een foto van een puppy. En voor wie goed kijkt, ziet dat de ogen van de twee puppy’s verschillend zijn. Ook heeft ze bij de tweede foto de datum van vandaag geschreven. Betekent dit dat Monique er sinds vandaag een nieuw ‘meisje’ bij heeft?

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Nick Schilder wist ook van misbruik bij The Voice of Holland’

Tijdens de radio uitzending The Friday Move op BNR Nieuwsradio is Nick Schilder keihard ondervraagt door Marianne Zwagerman. Ze wil de onderste steen boven hebben van het misbruik schandaal bij The Voice en kan niet begrijpen dat Nick Schilder niets is opgevallen. Nick was samen met Simon jarenlang te zien als coaches bij The Voice.

Het interview op de radio ging als volgt:

Marianne Zwagerman

“Ik denk dat het ook een generatieding is en dat daarom Johan Derksen het bijvoorbeeld ook echt niet begrijpt. Het is een oude-mannenkwaal eigenlijk. Maar jij bent van een andere generatie: heb jij wel een antenne voor dit soort dingen?”

“Heb je er dan wel een antenne voor? Ik geloof dat John de Mol gewoon oprecht niet begrijpt wat het probleem is en heel veel mannen die daar rondlopen snappen dat blijkbaar ook niet.”

Gastheer Wilfred Genee

“Wij kennen elkaar niet goed, maar ik heb jou meegemaakt als een zeer bewust mens. Dat boek dat je me laatst ook had aangeraden, Sapiens… Jij leest heel veel, je bent met heel veel dingen bezig, ook met duurzaamheid. Die antenne, mis jij die dan?”

Marianne Zwagerman

“Het is geen aanklacht, hè, maar ik vraag me dat dan oprecht af.”

Nick

“Ik stel de vraagstelling alleen maar op prijs, hoor. Wat ik wel merk in de media is dat alles en iedereen die er ooit mee te maken heeft gehad, verdacht wordt gemaakt, van: ‘Je móet iets hebben gezien!’ Daar heb ik wel moeite mee, met die invalshoek.”

“Er lopen daar wel 200 mensen rond. Sommigen hebben een reputatie in Hilversum, maar anderzijds denk ik dan: de écht ernstige dingen vinden in het geniep plaats. Het is wel mogelijk dat er een klein groepje was dat het wél wist, etcetera.”

“Jij vraagt aan mij of ik er een antenne voor heb. Ik denk dat wij wereldwijd allemaal wel zijn opgeschud. Op 15 oktober 2017 was de allereerste #MeToo-tweet. Daarna is het in een stroomversnelling gekomen. Misschien dat die antennes toen minder scherp stonden afgesteld dan nu. Je had zeker de laatste jaren mogen verwachten dat er alerter op was gereageerd.”

“Het is moeilijk om erover te spreken, omdat ik een heel goede band heb met hem en veel respect voor hem heb. Ik ken de verhalen wel dat hij wel eens iemand afblaft, maar ik heb niets anders gezien in mijn carrière dan professionaliteit.”

“Voor zo’n groot programma werk ik het allerliefst met hem, omdat hij zó de wind eronder heeft. Ik zie hem als de beste tv-maker met wie ik ooit heb gewerkt. Ik begrijp wel de boosheid die er is nu, maar hij pakt dingen wel grondig aan. Er is hem volgens mij ook alles aan gelegen om dit met wortel en tak uit te roeien.”

“Als ik en Simon Keizer ook maar een beetje lucht hadden gekregen van zoiets ernstigs, dan hadden we gewoon ingegrepen”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes haalt uit naar Monique Westenberg: ‘Kom niet in de buurt van mijn zoon!’

Andre Hazes is terug uit Amerika en is samen met Monique en kleine Dre gespot bij Monkey Town een indoor speelhal voor kinderen. Andre lijkt ook weer bij Monique te overnachten sterker nog het lijkt er allemaal op of hij daar gewoon weer inwoont en of er nooit wat is gebeurd in het gezin.

Volgens de buren maakt Monique een hele vrolijke indruk als ze de hond uitlaat. Alles wijst er dan ook echt op dat Andre en Monique het inderdaad weer aan het proberen zijn. Alleen daar is Rachel de moeder van Andre niet zo blij mee.

Rachel probeert Andre dan ook met smoesjes naar haar huis te lokken zodat Andre weer in contact komt met zijn ex Anne Rose die de management taken voor Rachel doet.

Andre lijkt voor nu even gebroken te hebben met zijn moeder, maar het is een kwestie van tijd tot de bom echt barst. Monique vindt het namelijk prima dat Andre het contact met zijn moeder even heeft verbroken. Maar Andre kennende zal hij dit snel weer willen herstellen. Andre wil zich namelijk vrij voelen en wil zelf bepalen wat hij doet en wie hij mag zien. Dat Monique wilde dat Rachel haar ex schoondochter Anne Rose ontsloeg heeft eigenlijk voor deze situatie gezorgd.

Andre heeft nu een stabiele thuisbasis bij Monique, maar wil natuurlijk ook gewoon zijn moeder zien. Alleen kiest Andre nu voor de makkelijke optie en laat hij zijn moeder dus even links liggen totdat ze Anne Rose ontslaat. Mocht zijn moeder dit niet doen dan komt Andre toch in een moeilijke positie, want kiest hij dan voor Monique of toch voor zijn moeder.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending