Geweldig: tweede kindje op komst voor André Hazes en Monique Westenberg!
Connect with us

Meest bekeken

Geweldig: tweede kindje op komst voor André Hazes en Monique Westenberg!

Monique Westenberg heeft een flink openhartig interview gegeven aan Linda. De blondine is er open over de relatie die André Hazes heeft gehad met Bridget Maasland. Ook vertelt ze dat ze zich geen moment druk gemaakt zou hebben dat het lang zou gaan duren. Maar er zou zomaar ineens een gezinsuitbreiding kunnen aankomen bij het stel.

Kleine Dré krijgt er namelijk misschien een broertje of een zusje bij. De blondine geeft aan dat de zanger al een tijdje aan het grappen is tegen vrienden dat er een broertje of zusje aan moet komen voor zijn zoontje.

Tweede kindje voor André Hazes en Monique Westenberg?

Het zal niet op de natuurlijke manier kunnen gaan geeft ze aan. Ze zegt het volgende: “Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.”

Celeberties

Heftig: Twitteraars gaan los op smeekbede “totaaltrut” Nikkie Plessen bij Albert Heijn

Afgelopen maandagavond kondigde premier Mark Rutte een strenge lockdown aan die tot minstens 19 januari zal duren. Op een paar trommelaars na die tijdens deze toespraak buiten stonden te protesteren snapt iedereen wel dat dit nodig is om het coronavirus te bestrijden.

Eén van de maatregelen die genomen is, is het per direct sluiten van alle niet essentiële winkels. Daarbij hoort dus ook de fysieke winkel van Nikkie Plessen.

Nikkie Plessen doet oproep bij Albert Heijn

Dat vindt ze oneerlijk, want supermarkten mogen wel nog hun kerstsokken – en truien verkopen? Daarom doet ze een speciaal oproepje aan de Albert Heijn met daarin een bijzonder plan. Maar social media vindt het vooral egoïstisch.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Auw! Bridget Maasland haar hart wordt opnieuw keihard gebroken

Bridget Maasland heeft geen gemakkelijk jaar achter de rug. Ondanks dat we al in december zijn en het jaar bijna voorbij is, heeft 2020 geen genade met haar…

Het was het grote nieuws van de week, de verloving tussen Monique Westenberg en André Hazes. Vorig jaar rond deze periode was de volkszanger tot over zijn oren verliefd op Bridget. De twee schreeuwden het van de daken. Maar die liefde hield niet lang stand. André heeft gekozen en is dol en dol gelukkig met Monique.

Radio 538

Bridget was telefonisch te gast bij het programma Missie 538. Frank Dane kon het niet laten om Bridget toch de moeilijke vraag te stellen, want wat vindt Bridget eigenlijk van de verloving tussen André en Monique?

verloving-Hazes

 

Bridget kan het niet laten om toch een kleine steek onder water te geven: “Oh hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze. Serieus”, vertelt ze. “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen. Verder vind ik het hartstikke leuk.” Aldus de presentatrice.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koningin Máxima maakt zich grote zorgen om dochters

Momenteel zijn Willem-Alexander en Máxima in Indonesië voor een staatsbezoek. De koningin laat weten het vervelend te vinden nu, met de verspreiding van het coronavirus, zo ver weg te zijn van de kinderen.

Zenuwachtig

“Je hebt je kinderen daar en je vrienden, en je ziet dat iedereen zenuwachtig wordt. Natuurlijk is dat erg”, liet de koningin vandaag weten aan de Nederlandse pers.

Regels

Bij aankomst in Indonesië maakten het koningspaar gebruik van een handgebaar, in plaats van elkaar de handen te schudden. Ze laten dan ook weten alle regels van het RIVM te volgen. “We hebben het bezoek geen handen gegeven, we proberen zo vaak mogelijk onze handen te wassen en niet aan onze gezichten te komen.”

Bron: Story, Grazia | Beeld:Youtube

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending