Gezondheid Rob de Nijs (80) ernstig achteruit
Connect with us

BNers

Gezondheid Rob de Nijs (80) ernstig achteruit

Jet de Nijs-Koetschruiter (54) vertelt tijdens filmpremière Smelt, aan Shownieuws hoe het nu met haar man Rob de Nijs (80) gaat. De zanger lijdt al lange tijd aan de ziekte van Parkinson.

‘Hij is positief ingesteld’, laat Jet weten. ‘Fysiek wordt hij wel wat minder.’ De Nijs-Koetschruiter voegt hieraan toe dat haar man een ‘blijmoedig mens’ is. ‘Hij gaat dit avontuur gewoon met volle moed weer aan. Dat kan hij!’

‘Parkinson slaat om zich heen’

In december vertelde Jet aan VROUW dat de ziekte van Parkinson Rob steeds meer in zijn greep krijgt. ‘De parkinson begint echt om zich heen te slaan, dat is heel pijnlijk en verdrietig’. De Nijs kreeg in 2019 officieel de diagnose, maar zijn grote liefde Jet denkt dat ze zanger de ziekte al meer dan 15 jaar heeft. ‘Als ik nu terugkijk, denk ik dat Rob het al vijftien of twintig jaar heeft. Zijn handen begonnen te trillen, maar lang dachten we dat het een onschuldige tremor was. Die werd erger en daarbij kreeg hij andere klachten: hij kon minder goed ruiken, was ’s nachts onrustig… We kwamen bij een neuroloog terecht. Het was geen grote verrassing toen de diagnose viel. Een paar maanden later kwam het beruchte fragment online van Rob die bij een optreden van het podium viel. Omdat daarop veel reacties kwamen dat hij dronken zou zijn geweest, voelden we ons gedwongen om zijn ziekte wereldkundig te maken.’

Niet ver kijken

Jet kijkt het liefst niet naar de toekomst. ‘Ik kijk niet zo ver, dat vind ik moeilijk. Rob zegt zelf de honderd te willen aantikken, maar realistisch is dat niet. Hij is inmiddels echt een zieke man. De liefde die we nu samen hebben, is: verstrengeld zijn. Naast elkaar liggen in plaats van s&ks hebben. En misschien ook een stuk rouw. Daar zitten we nu in. We weten waar deze ziekte toe leidt.’

Bron: Shownieuws, Story

BNers

Heftige ruzie op de set: René en Natasja Froger lopen vechtend uit talkshow

De talkshow ‘Een Huis Vol Glazen’, gepresenteerd door Nellie Benner en Rutger Castricum voor PowNed, heeft voor aanzienlijke ophef gezorgd, met name tijdens de aflevering met Natasja Froger.

In deze aflevering, die bedoeld was om aandacht te vragen voor ALS, nam Rutger de leiding en leek hij zonder tegenspraak van collega’s de controle over het gesprek over te nemen, wat resulteerde in ongemakkelijke televisie.

Rutger, die normaal gesproken in ‘Vandaag Inside’ vaak wordt getemperd door zijn medepresentatoren, leek in dit programma vrij spel te hebben.

Hij probeerde het gesprek te domineren door politieke vragen te stellen, met name over de PVV, aan de aanwezige gasten, waaronder leden van de band Chef’Special. Dit veranderde de sfeer aanzienlijk en zorgde voor zichtbare irritatie bij de gasten.

Het hoogtepunt van het conflict ontstond toen Natasja Froger, die die dag had deelgenomen aan activiteiten voor ALS-patiënten, probeerde het gesprek terug te brengen naar het oorspronkelijke doel van de show.

Ze werd geconfronteerd met een onverwachte ruzie met Theo Hiddema, die kritiek uitte op haar focus op het gezinsleven in plaats van op ALS. Dit leidde tot een gespannen uitwisseling tussen hen, waarbij Natasja probeerde de aandacht te vestigen op het lijden van mensen met ALS.

De aflevering eindigde op een grimmige noot, en de betrokken BN’ers, zoals Kraantje Pappie, Joshua Nolet en Natasja Froger, lijken niet snel terug te keren naar een uitzending van PowNed.

Er zou achter de schermen sprake zijn geweest van een vertrek van de eindredacteur, of zelfs ontslag, en onenigheid binnen het team, wat uiteindelijk resulteerde in een vertrek van Natasja en René Froger in woede. Deze controversiële aflevering zal waarschijnlijk nog lang worden besproken in de media.

De controverse rondom de talkshow ‘Een Huis Vol Glazen’ lijkt niet snel te verdwijnen. De uitzending met Natasja Froger en andere bekende Nederlanders heeft voor flink wat ophef gezorgd en heeft geleid tot discussies over de rol van de presentatoren, de gasten en de productie van het programma.
Frogers

De harde en politiek geladen vragen van Rutger Castricum aan de gasten, met name over hun politieke voorkeuren, hebben de sfeer in de uitzending verstoord en geleid tot ongemak en irritatie.

De poging van Natasja Froger om het gesprek terug te brengen naar het oorspronkelijke doel van de show, namelijk aandacht vragen voor ALS, escaleerde in een confrontatie met Theo Hiddema.

Achter de schermen lijkt er ook onrust te zijn geweest, met geruchten over het vertrek van de eindredacteur en onenigheid binnen het productieteam.

De uitzending eindigde in een gespannen sfeer, met de mogelijkheid dat bekende gasten zoals Kraantje Pappie, Joshua Nolet en Natasja Froger niet snel zullen terugkeren naar PowNed.

Deze gebeurtenissen werpen vragen op over de verantwoordelijkheid van de presentatoren en de productie van een talkshow, vooral bij onderwerpen die gevoelig liggen. Het benadrukt ook het belang van een evenwichtige en respectvolle benadering van gasten en onderwerpen in de media.

De controversiële aflevering van ‘Een Huis Vol Glazen’ zal ongetwijfeld nog lang worden besproken in zowel mediakringen als bij het publiek, en kan mogelijk leiden tot heroverwegingen en discussies over de rol van televisieprogramma’s en de grenzen van journalistieke benaderingen.

Doorgaan met lezen

BNers

Sylvie Meis vergroot haar voorgevel enorm en laat ze meteen zien

Sylvie Meis staat opnieuw in de schijnwerpers, nog maar zes dagen geleden was ze het onderwerp van gesprek, maar de spotlights lijken haar altijd te vinden.

De voormalige partner van Rafael van der Vaart is nu op zoek naar ware liefde, nadat ze recentelijk werd gedumpt door Wim Beelen, een bekende in de afvalindustrie.

Sylvie staat bekend als een echte mannenmagneet, wat op zichzelf geen probleem is, behalve als je hoofdzakelijk rijke mannen zoekt.

Hoewel Sylvie zelf ook niet hoeft te klagen over haar bankrekening, lijkt het erop dat haar hoge eisen haar niet helpen om een langdurige relatie te vinden.

Het feit dat Sylvie graag in de schijnwerpers staat en geniet van aandacht kan ook een rol spelen in haar relaties. Naast haar verschijning op rode lopers deelt ze regelmatig gewaagde foto’s op Instagram.

Dit was blijkbaar niet aantrekkelijk voor de nuchtere Wim Beelen, die liever buiten de spotlights bleef en zichzelf wilde blijven.
Sylvie Meis

Nu lijkt Sylvie opnieuw op zoek te zijn naar liefde, en ze heeft ook wat cosmetische veranderingen ondergaan.

Volgens experts heeft ze onlangs een b0rstvergroting ondergaan, aangezien haar b0rsten er nu anders uitzien dan voorheen.

Een cosmetisch arts merkte op dat de contouren van haar b0rsten suggereren dat ze implantaten heeft, gezien de niet-vloeiende overgang naar haar borstbeen.

Natuurlijk heeft Sylvie haar nieuwe look niet onopgemerkt gelaten op sociale media. Ze deelde zelfs een video waarin ze haar nieuwe uiterlijk liet zien. Eerder deelde ze ook al beelden van haar cameltoe en achterwerk, wat haar volgers niet onopgemerkt voorbijging.

Het leven van Sylvie Meis lijkt altijd vol intriges en glamour te zijn, en haar zoektocht naar liefde blijft de media bezighouden.

Hoewel ze misschien op zoek is naar de ware liefde, blijft ze ook genieten van de aandacht en het leven in de spotlights.
Sylvie Meis

Sylvie’s zoektocht naar liefde en haar leven in de schijnwerpers hebben altijd voor veel interesse gezorgd bij zowel haar fans als de media.

Haar relaties en cosmetische ingrepen blijven onderwerp van gesprek en worden nauwlettend gevolgd door haar volgers.
Sylvie Meis

Het is duidelijk dat Sylvie, ondanks haar succes en bekendheid, net als ieder ander op zoek is naar liefde en geluk.

Haar openheid op sociale media en haar bereidheid om haar leven met haar volgers te delen, geeft een inkijkje in haar persoonlijke reis en strubbelingen.
Sylvie Meis

Hoewel haar liefdesleven misschien niet altijd over rozen gaat, blijft Sylvie haar best doen om de juiste persoon te vinden.
Sylvie Meis

Haar avonturen in de liefde zullen ongetwijfeld blijven boeien en inspireren, terwijl ze haar weg zoekt naar geluk en vervulling, zowel in de liefde als in haar carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Doorgaan met lezen

BNers

Bekende Nederlandse rapper (26) neergeschoten, overleeft het niet

Op zondagochtend werd Danzel Silos, beter bekend als rapper Bigidagoe van de bekende rapformatie Zone6 uit Holendrecht in Amsterdam-Zuidoost, het slacht0ffer van een d0delijke sch!etpartij bij station Sloterdijk.

Het incident vond plaats om half zes in de ochtend op een bedrijventerrein bij de Rhoneweg in Sloterdijk, waarbij de 26-jarige rapper zwaargew0nd raakte en kort daarna aan zijn verw0ndingen 0verleed.

Dit is niet de eerste keer dat Danzel S. het d0elwit was van een sch!etpartij. In augustus 2020 werd hij ook al neergesch0ten in de Vechtstraat in de Rivierenbuurt, waardoor hij eerder al te maken had met gew*ldsincidenten.

Bigidagoe werd beschouwd als de rechterhand van Joël H., beter bekend als Joey AK, de prominente figuur van Zone6.

Deze rapformatie, afkomstig uit Holendrecht, staat bekend om zijn banden met zware cr!minaliteit en is herhaaldelijk in verband gebracht met ernstige m!sdaden.

Leden van Zone6 worden niet alleen gelinkt aan internationale dr*gshandel, maar zijn ook betrokken geweest bij gew*lddadige incidenten.

De overheid heeft zich de afgelopen tijd intensief ingezet om de invloed van deze cr!minele rapformatie te bestrijden en te verminderen, gezien de verontrustende betrokkenheid van de leden bij verschillende m!sdrijven.

De p0litie heeft bevestigd dat het slacht0ffer is 0verleden en voert momenteel een onderzoek uit om de toedracht van de d0delijke sch!etpartij te achterhalen.

De omstandigheden rondom het incident worden grondig onderzocht, en er wordt gezocht naar eventuele verd*chten en motieven achter deze tragische gebeurtenis.

Het 0verlijden van rapper Bigidagoe heeft niet alleen een schokgolf veroorzaakt binnen de rapgemeenschap, maar heeft ook de aandacht getrokken van het bredere publiek en de autoriteiten.

Zijn d00d werpt opnieuw een schrijnend licht op de problemen van gew*ld en cr!minaliteit in bepaalde delen van Amsterdam, met name in Amsterdam-Zuidoost, waar rapgroepen zoals Zone6 hun oorsprong hebben.

Als rechterhand van Joey AK, de frontman van Zone6, was Bigidagoe betrokken bij een omgeving waarin gew*ld en cr!minaliteit alomtegenwoordig waren.

Zone6 en andere vergelijkbare rapformaties worden vaak in verband gebracht met dr*gshandel, gew*pende 0vervallen en andere ernstige m!sdrijven.

De banden tussen de rapscene en de 0nderwereld hebben de autoriteiten al geruime tijd zorgen gebaard en hebben geleid tot intensieve handhavings- en preventie-inspanningen.

De p0litie heeft aangegeven dat het onderzoek naar de sch!etpartij in volle gang is, maar heeft nog geen details vrijgegeven over mogelijke verd*chten of m0tieven.

Het is echter duidelijk dat het gew*lddadige incident opnieuw de aandacht vestigt op de noodzaak van een gecoördineerde aanpak om de onderliggende oorzaken van cr!minaliteit en geweld aan te pakken.

Naast het p0litieonderzoek zullen waarschijnlijk ook andere instanties, waaronder de gemeente Amsterdam en maatschappelijke organisaties, betrokken worden bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën om de veiligheid en levenskwaliteit in kwetsbare gemeenschappen te verbeteren.

Dit kan onder meer inhouden dat er wordt geïnvesteerd in sociaal-maatschappelijke programma’s, jongerenwerk en het versterken van de samenwerking tussen de p0litie en de gemeenschap.

Het tragische verlies van Bigidagoe benadrukt eens te meer de noodzaak van een holistische aanpak van de problemen waarmee bepaalde wijken in Amsterdam worden geconfronteerd.

Alleen door samen te werken en te investeren in preventie, handhaving en gemeenschapsontwikkeling kunnen we streven naar een veiligere en leefbaardere stad voor alle inwoners.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending