Gezondheid Rob de Nijs (80) ernstig achteruit
Connect with us

BNers

Gezondheid Rob de Nijs (80) ernstig achteruit

Jet de Nijs-Koetschruiter (54) vertelt tijdens filmpremière Smelt, aan Shownieuws hoe het nu met haar man Rob de Nijs (80) gaat. De zanger lijdt al lange tijd aan de ziekte van Parkinson.

‘Hij is positief ingesteld’, laat Jet weten. ‘Fysiek wordt hij wel wat minder.’ De Nijs-Koetschruiter voegt hieraan toe dat haar man een ‘blijmoedig mens’ is. ‘Hij gaat dit avontuur gewoon met volle moed weer aan. Dat kan hij!’

‘Parkinson slaat om zich heen’

In december vertelde Jet aan VROUW dat de ziekte van Parkinson Rob steeds meer in zijn greep krijgt. ‘De parkinson begint echt om zich heen te slaan, dat is heel pijnlijk en verdrietig’. De Nijs kreeg in 2019 officieel de diagnose, maar zijn grote liefde Jet denkt dat ze zanger de ziekte al meer dan 15 jaar heeft. ‘Als ik nu terugkijk, denk ik dat Rob het al vijftien of twintig jaar heeft. Zijn handen begonnen te trillen, maar lang dachten we dat het een onschuldige tremor was. Die werd erger en daarbij kreeg hij andere klachten: hij kon minder goed ruiken, was ’s nachts onrustig… We kwamen bij een neuroloog terecht. Het was geen grote verrassing toen de diagnose viel. Een paar maanden later kwam het beruchte fragment online van Rob die bij een optreden van het podium viel. Omdat daarop veel reacties kwamen dat hij dronken zou zijn geweest, voelden we ons gedwongen om zijn ziekte wereldkundig te maken.’

Niet ver kijken

Jet kijkt het liefst niet naar de toekomst. ‘Ik kijk niet zo ver, dat vind ik moeilijk. Rob zegt zelf de honderd te willen aantikken, maar realistisch is dat niet. Hij is inmiddels echt een zieke man. De liefde die we nu samen hebben, is: verstrengeld zijn. Naast elkaar liggen in plaats van s&ks hebben. En misschien ook een stuk rouw. Daar zitten we nu in. We weten waar deze ziekte toe leidt.’

Bron: Shownieuws, Story

Doorgaan met lezen

BNers

Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Slecht nieuws voor Marieke Elsinga. De presentatrice en Qmusic-dj is weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ernstige jeuk die niet verdwijnt.

Terug van weggeweest

Marieke was onlangs al in het ziekenhuis vanwege haar jeuk en ligt er nu weer. Artsen hebben biopten afgenomen, zo meldt Marieke via een ‘verhaal’ op haar Instagramkanaal.

Hierop laat ze een ingezwachteld been zien en schrijft: ‘Terug van weggeweest’. Het is nog altijd onduidelijk waar de jeuk vandaag komt. In het begin vertelden de artsen haar dat ging om zwangerschapsjeuk, maar na de geboorte van Jip werd het alleen maar erger.

Inmiddels is het niet alleen jeuk meer, het doet ook behoorlijk veel pijn. Elsinga is crèmes tegen eczeem voorgeschreven, maar die hielpen niet. Ook een bezoek aan een dermatoloog heeft niet geholpen, waardoor er nu wederom gekeken gaat worden naar de oorzaak en hoe Marieke hier vanaf kan komen.

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

BNers

Jaar na ernstige ziekte heeft Mariska, de vrouw van Frans Bauer, opnieuw slecht nieuws te melden

De tegenslagen van de familie Bauer leken niet te stoppen. Na de gezondheidsproblemen van Mariska en Frans Bauer werd ook hun zoon opgenomen in het ziekenhuis.

Mariska kreeg vorig jaar een beroerte en is nog steeds aan het herstellen. Helaas zal ze nooit meer dezelfde zijn. Enkele weken geleden werd bekend dat Frans Bauer een aantal optredens moest afzeggen wegens rugklachten door lage rugpijn. Mariska heeft nu meer droevig nieuws gedeeld op haar Instagram-story.

Zij schrijft:
“In de wachtkamer! Frans Bauer jr. heeft weer een knieblessure en bereidt zich voor op een kruisbandoperatie”, vergezeld van een foto van haar en haar zoon, vergezeld van een droevige glimlach. Hij wordt momenteel behandeld. in de Bergmankliniek in Breda, een privékliniek gespecialiseerd in orthopedische chirurgie.

Doorgaan met lezen

BNers

Zanger Lee Towers (76) ernstig gewond geraakt bij verschrikkelijk ongeluk

Lee Towers heeft zijn heup gebroken. De 76-jarige zanger is de afgelopen week geopereerd en heeft een nieuwe heup gekregen.
Towers moet de komende weken revalideren. Hij heeft een bericht hierover van het AD bevestigd. “Een ongeluk zit in een klein hoekje”, vertelt de Rotterdamse zanger, wiens echte naam Leendert Huijzer is.

“Ik struikelde per ongeluk over een tapijt”, zegt Towers. “Het was heel pijnlijk. Maar we gaan knokken. We gaan erbovenop komen.”

Na de val werd Towers meteen per ambulance naar het Erasmus MC gebracht. Diezelfde avond werd hij geopereerd. Hij loopt nu met een rollator.

 

Vanwege het ongeluk moest Towers een lange vakantie naar Curaçao afzeggen. Hij verhuisde afgelopen najaar van Den Haag naar Rotterdam en keek naar eigen zeggen erg uit naar een paar weken rust.

Doorgaan met lezen

Trending